Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Koho kdy samotného napadlo jaké preventivní opatření by elektromontéři a elektroúdržbáři měli provádět, aby předešli úrazům při používání ručního nářadí? Asi nikdy a nikoho, tedy vyjma bezpečáka. Ten naopak přesně ví, jaké příčiny nejčastěji vedou k ...
  • S novými teleskopickými jímači je instalace jednodušší, rychlejší a dostupnější. Jímače, navržené pro snadný transport a snadnou montáž, přinášejí změnu postupů pro montéry všude. S teleskopickými jimači může jedna osoba bez problémů převézt a ...

TESLA show nového modelu X


Document Actions
TESLA show nového modelu X
TESLA model X Elona Muska označované za luxusní čistě elektrické SUV mnozí znají díky nepřehlédnutelné DEMO show s mávajícími křídly. Také se hodně šeptá o variantě modelu X pro Rallye Dakar, ovšem praktik ví, že to reálné není! Elektromobilita je stále v rozvoji, kdy je těžké prognostikovat skutečnou užitnou budoucnost. Ale zájemci o tento způsob pohonu vnímají širší informační kontexty a této technologie využívají úspěšně již nyní. Jedním z nich je Jiří Vlk, který s jiným modelem Tesly objel celou planetu ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 1.08.2018
reklama


Díky brněnským uživatelům Tesel, Jiřímu Vlkovi a Jaromíru Marušincovi, kteří jsou nám v redakci velice blízko nejen polohou, máme s elektromobily hluboké zkušenosti. Proto také nezapomínáme zaostřit naše objektivy ve správný čas na správném místě. Na mezinárodním veletrhu elektrotechniky v Brně jsme zachytili Jirku Vlka při show jeho Tesly modelu X.


Jiří Vlk, Greenvictorycapital.com
Tady máme Teslu model X v nejvyšší výbavě s nejvýkonnějším motorem. Tahle Tesla umí dělat show, že mává dveřmi, bliká světly, hraje hudba. My to máme jako magnet na stánku, vždycky to přitáhne lidi. Máme k tomu i soutěž. Kdo se stane členem našeho Tesla Clubu Europe a parku exkluzivních elektromobilů a obnovitelných zdrojů, tak může vyhrát Teslu. Jsou k tomu podmínky, jsou zavěšeny na našich stránkách, tam si je můžete nastudovat a zúčastnit se.

A jak se jezdí s novým modelem X?
Jiří Vlk, Greenvictorycapital.com
Já když budu mluvit sám za sebe, tak jsem Skař. Mně nejvíc vyhovuje model S, se kterým jsme objeli zeměkouli jak jistě víte, a SUV je to nejvýkonnější auto, má to novější technologie než model S, je větší, robustnější, ale člověk si zvykne a cítí se dobře. Já hodně často pracuji v autě, tak je to i výborná kancelář.

A protože víme, že Jirka je distributorem jednoho z naturálních energetických drinků, nemohli jsme se nezeptat na novinky, které se chystají.

Jiří Vlk, Greenvictorycapital.com
Teď společnost vyhlásila, že do republiky přijde nová XS chuť ovocně jablečná, ale bude to přírodně energetický nápoj bez cukru, ale nebude mít v sobě kofein. Bude tam více vitaminů, které povzbuzují látky, něco na bázi koenzymu Q10 apod.


Více parametrů o Tesla model X zde.
Naše videoreportáže o Tesle, naleznete zde!





Pokud chcete znát praktické zkušenosti
s Teslou X,

nebo si sjednat projížďku Teslou X,
kontaktujte Jiřího Vlka!
(tel. 775 357 888)


 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 3)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT


FIREMNÍ TIPY
Digitalizace nás kromě jiných služeb zasypává také daty. Máme tolik dat, že se v nich často nemůžeme vyznat. O tom, co nám dnes poskytuje digitalizovaná knihovna, hovořím s Petrem Žabičkou z Moravské zemské knihovny. Žijeme v době, kdy nové publikace nevznikají, nejsou žádní autoři odborných článků. Jsme zasypávání krátkými reklamními úryvky a zdroje ke studiu nám zůstávají skryty pod tlustou vrstvou marketingových cílů. Co s tím?
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933