Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Koho kdy samotného napadlo jaké preventivní opatření by elektromontéři a elektroúdržbáři měli provádět, aby předešli úrazům při používání ručního nářadí? Asi nikdy a nikoho, tedy vyjma bezpečáka. Ten naopak přesně ví, jaké příčiny nejčastěji vedou k ...
  • S novými teleskopickými jímači je instalace jednodušší, rychlejší a dostupnější. Jímače, navržené pro snadný transport a snadnou montáž, přinášejí změnu postupů pro montéry všude. S teleskopickými jimači může jedna osoba bez problémů převézt a ...

TECO: Inteligentní byty se stávají běžným standardem moderního bydlení


Document Actions
TECO: Inteligentní byty se stávají běžným standardem moderního bydlení
Inteligentní domy a byty dnes již nejsou doménou pouze majetnějších vrstev, ale domácí automatizaci si dnes mohou dovolit nejširší vrstvy obyvatel. Dokazuje to spolupráce kolínské společnosti Teco, výrobce řídicích systémů pro průmyslovou automatizaci i automatizaci budov s dvacetiletou tradicí, exportující do více než 30 zemí světa a společnosti EN-TECH.
Komerční sdělení, ze dne: 3.05.2013

"Vybudovali jsme pro zákazníky vzorový byt plně vybavený domácí automatizací v dostupné cenové hladině v nově budovaném komplexu tří viladomů v Lokalitě Zbuzany u Prahy",  říká Jiří Kolínek, majitel společnosti EN-TECH (www.inteligentni-instalace.cz). "Na vlastní kůži či na vlastním chytrém telefonu si tak mohou zájemci vyzkoušet, co vše jim systém Foxtrot nabízí."



Developerský projekt Zbuzany připravuje společnost STAVING Olomouc, a budoucí obyvatelé zde naleznou příjemné a klidné bydlení na dobré adrese s výbornou dostupností na Letiště Václava Havla.



"Nový byt vybavený domácí automatizací, ovládaný i na dálku například přes telefon či tablet, je dnes ve vyspělém světě standardem a jsme rádi, že si to začali uvědomovat i čeští developeři a že na tuto nabídku pozitivně reagují zákazníci", dodává Petr Ovčáček z firmy Teco.



Prohlédnout si vzorový byt vybavený inteligentní automatizací Foxtrot a vyzkoušet si všechny její funkce a možnosti mají zájemci možnost při slavnostním otevření během dnů otevřených dveří ve dnech 26.-27. dubna od 10 do 18 hodin.

Podrobnosti o projektu Zbuzany naleznete na byty-zbuzany.cz a informace o inteligentním systému Foxtrot na adrese www.ovladejsvujdum.cz.



Inteligence vzorového bytu se skrývá v rozvaděči vybaveném řídicím systémem Tecomat Foxtrot, elegantně ukrytém v designovém nábytku. Obyvatelé mohou ovládat svůj chytrý byt prostřednictvím mobilního telefonu, tabletu osazeného na zdi nebo inteligentních vypínačů. Kouzlo inteligentního bytu ovšem spočívá v tom, že většinu funkcí vykonává sám podle nastavených požadavků a scénářů, aniž by se museli obyvatelé čímkoliv zatěžovat.
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

  ... a další (počet diskutujících: 20)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Teco a.s .
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933