Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje

Schrack oslavil 10. narozeniny...


Document Actions
Článek
V pátek se odehrála velkolepá středověká oslava desátého výročí působnosti na českém trhu.
Miroslav Minařík, ze dne: 12.11.2001
reklama


Letos jsme již psali o plesu Elkasu, který nasadil vysokou společenskou laťku. Ovšem středověká oslava narozenin, to tu ještě nebylo! V Dřevčické tvrzi u Prahy se odehrála scenérie vystřižená z historického filmu.

 

Tvrz o třech podlažích zaplněná šesti sty padesáti (650) návštěvníky se prohýbala v základech. Nejen, že byl personál v dobovém oblečení, ale i návštěvníci si odložili v šatnách a dostali středověkou "zástěru". Bylo štěstí, že se hlava nemusela zahalovat, protože si představte tolik lidí ve stejném oblečku a jediný poznávací prvek byla hlava.

Středověký hostitel návštěvníky uvítal s upozorněním, že se mohou chovat jako ve středověku, pouze cigarety odhazovat v přízemí. Trošku jsme měli obavy, co se z této výzvy vyklube. Hudba byla také středověká, program byl také středověký. Celkovou atmosféru snad pouze trošku narušilo občasné zvonění mobilního telefonu. 

Hostina se odehrávala vnitru tvrze, tam se také odehrávaly poměrně tvrdé středověké souboje, myší dostihy. Na nádvoří o půlnoci proběhla veliká ohnivá show zakončená k nelibosti domorodců výstřelem z děla. Co se jídla týče, tak jsme kromě praskajících švédských stolů zaznamenali pečená selátka, plzeňské pivo a moravské víno.

Potkali jsme zde hodně známých tváří z celého Česka! 

Snad jen stručně:
Brema Matoušek, Závodný, El-Insta Karban, GAS Elektro Hubáček, MIRA Oškrda, ELLO Procházka, Elektromont Servis Šumberák, AŽD Praha Žilák, I&C Energo Nešpůrek, Eljob Caha, Elektroservis Hodonín Grman.... a další. Mezi návštěvníky se objevil i karikaturista, který pohotově kreslil! Shodou okolností je z Brna, tak nás napadlo, že karikaturista by se mohl hodit!

Narozeniny se mají oslavit!

 

Pravidelný sobotní přehled novinek a bonusů
z celého portálu Elektrika získáte přihlášením

 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Schrack Technik spol. s r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Společnost Schrack je známá nejenom svým sortimentem, ale také jako pořadatel nejrůznějších promo akcí pro své zákazníky. Záběr je opravdu široký, a tak zatímco klidnější povahy s dětmi se mohou zúčastnit dětských dnů, ti adrenalinově závislí mají na výběr od jízdy na raftu, přes horská kola, lanové centrum, fotbalové turnaje až třeba po vodní lyžování. A na podzim je čas na Schrackiádu …
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933