Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • S novými teleskopickými jímači je instalace jednodušší, rychlejší a dostupnější. Jímače, navržené pro snadný transport a snadnou montáž, přinášejí změnu postupů pro montéry všude. S teleskopickými jimači může jedna osoba bez problémů převézt a ...
  • Jak naplno využít schopností programovatelných relé easyE4? Podívejte se jaké možnosti vám dávají nové přístroje. Od různých způsobů vizualizace procesů až po komunikaci s okolním světem. Ovládněte programování relé easyE4 a staňte se expertem v ...

OBO: Věrnostní systém spuštěn!


Document Actions
OBO: Věrnostní systém spuštěn!
OBO Bettermann spustil nový věrnostní program, který určitě zaujme významné odběratele. Systém je velmi dobře připraven. Má celosvětovou působnost a také dostupnost. Stačí opravdu málo. Pouze přenést kód do svého účtu ...
Vilém Gracias, ze dne: 15.05.2006

Oč se jedná?
Pokud jste těmi, kteří používají produkty této "oranžové" řady, pak sbírejte body! Vyplatí se to! Zakoupíte libovolné zboží OBO, naleznete formou losu data, která vepíšete ve svém profilu na stránkách OBO points. Za nasbírané body můžete získat různé prémiové předměty a navíc je pro účastníky připraveno každý měsíc lákavé slosování.

Jak na to?

  • Registrace
    Každá registrace je možná nepříjemná, však záleží hodně na skutečnosti u jaké autority. A tak se zadáním běžných údajů u této renomované společnosti nemám problém. Registrujete se v českém prostředí. Důležité uvést v příslušné roletce jazyk, který se vám objeví při prvním přihlášení. Sám jsem si omylem nastavil bulharštinu a pak jsem se nestačil divit. Ovšem mělo to své řešení.
  • Je vhodné se seznámit s podmínkami účasti na prémiovém programu OBO points. Zde... 

  • Po prvním přihlášení se objeví 2500 bodů, s kterými zprvu žádnou objednávku premií neuděláte. Při pohledu na možné prémie, pokud můj stav konta bude do 100.000 OBP (OBO points), nemám jinou možnost, než si prozatím přát a vybírat očima.

  • A tak jsem si zkusil něco "jako" objednat. Celkem logické zněl nápis, že je zásilka osvobozena od poštovného. A také následující zpráva po pokusu ošidit pokladnu. "Nemáte dostatek OBO bodů!" mě vykázala mezi chudinu :-) Ale všichni víme, že bych se podobně potázal kdekoliv jinde.
  • Když tedy objevím na obalu zboží kupón a budu oprávněn obal spotřebovat, bude patrně můj. Z toho lze odvodit, že se soutěže mohou účastnit v některých případech i obchodníci. Kód kupónu vepíši do políčka svého účtu.

  • Pak jen stačí pečlivě sbírat a zapisovat OBO bodíky. Kolik bodů získáte u kterého zboží naleznete v levé části menu. Zde je ukázka.
  • Pokud vaše konto "ztuční" máte možnost si prolistovat katalog.

Věřím pánové, že jistě znáte podobnou soutěž od jedné nejmenované sítě pohonných hmot. Tam i já jsem povinný odběratel bodíků. Nikoliv proto, že by mi tamní benzín více voněl, nebo že bych potřeboval extra aditiva. Ovšem zvykl jsem si na standard a má rodina na utrácení bodíků z věrnostní karty.

Když to shrnu, začíná mne mrzet, že na katedře spotřebuje náš údržbář pouze krabičku OBO hmoždinek. :-( Tedy prozatím!

A tak vzhůru na
www.obo-points.com

Jak má kdo zkušenosti s jinými věrnostními programy si můžeme povědět v poznámkách pod článkem.

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

OBO BETTERMANN s. r. o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Navrhujete a přemýšlíte: Jak nainstalovat elektrické a datové porty pod kancelářskými stoly? Jak zapojit datové a multimediální porty do konferenčních stolů? Kde umístit výklopné zásuvky v hotelových pokojích? Jak přidat zásuvky a datové porty do poslucháren a knihoven? Kde je nejlepší místo pro zásuvky a datové porty v pacientských pokojích a operačních sálech? Jak instalovat informační kiosky s elektrikou a datovými porty? Jak připojit stroje a monitorovací systémy na výrobních linkách? Sledujte tuto malou recenzi k inspirativnímu katalogu ...
Konečně technický sešit, do kterého je radost pohledět! Nezabývá se jen neustálými novinkami, ale tím základním! Jak všechny ty nové věci upevnit. A samozřejmě zase dle nějakých pravidel, norem a s pohledem na strávený čas a investované peníze. Možná to není "cool" téma pro obchodníky, ale pro nás, kteří to vše realizují na stavbách, jde o důležitý sortiment!
Podívejme se krátce na katalog rozdělený do několika kapitol systému pro zachování funkčnosti v náročných podmínkách, jako jsou například prostředí s požadavky na vysokou požární odolnost. Jak je tento informační materiál zpracovává, jaké detaily v něm nalezneme, popisuji v tomto článku ...
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933