1 Prémiový program OBOpoints

1.1 Program OBOpoints, dále jen OBOpoints, je provozován společností OBO Bettermann GmbH & Co., 58710 Menden. OBOpoints je prémiový program, u něhož můžete při odběru zboží OBO Bettermann GmbH & Co. sbírat body. Při čerpání OBObodů můžete jako účastník objednat prémie, popsané v bodu 6. Dále mají všichni účastníci možnost vyhrát každý měsíc atraktivní ceny z nabídky prémií.

1.2 Pro účast na OBObodech platí níže uvedené Všeobecné podmínky účasti v platném znění. Vyplněním přihlašovacích formuláře na internetové adrese www.obo-points.com nebo Vaší účastí tyto podmínky uznáváte.

1.3 OBObody obdržíte ve formě losu v příloze produktových obalů zboží, vyjmenovaného na www.obo-points.com.

1.4 Účastníkem programu OBOpoints může být každá fyzická osoba, která dovršila věk 16ti let. Účast je bezplatná. U každého losu získáte kód, který můžete registrovat na www.obo-points.com.

1.5 Prohlašujete, že Vámi učiněné údaje (např. e-mailová adresa) jsou správné. V opačném případě nebude např. možné řádné zaslání prémie. Změny Vaší údajů ve Vaší přihlášce provádějte prosím neprodleně v zóně svého účtu na www.obo-points.com.

1.6 OBO Bettermann GmbH & Co. si vyhrazuje právo zapojit do programu OBOpoints i jiné podniky (dále jen„Partnerské podniky“). Partnerské podniky mohou taktéž z programu vystoupit. OBO Bettermann GmbH & Co. oznámí každé přistoupení a vystoupení Partnerského podniku.

2 Los OBOpoints

2.1 OBOpoints los umožňuje sbírání OBObodů na zúčastněných partnerských místech. Los nemá platební funkci a ztrácí po zadání natištěného kódu svou platnost.

2.2 Losy s vytištěnými kódy musejí být registrovány na internetové adrese www.obo-points.com. Poštou zaslané losy nemohou být zohledněny a ztrácejí svou platnost.

3 Sbírání bodů

3.1 Při odběru zboží uvedeného ve vyhlášení prémií obdržíte zveřejněné dobropisy prémií ve formě OBObodů. Vyhlášení bodů získáte na www.obo-points.com. Tomuto vyhlášení předchází či toto vyhlášení doplňuje vyznačení na zúčastněných partnerských místech resp. vyhlášení bodů v případě mimořádného vyhlášení prémií. .

3.2 Změny, omezení nebo navýšení OBObodů zůstávají vyhrazeny. Rozhodné je pak příslušné oznámení bodů po dobu jeho platnosti.

3.3 Vyloučení OBObodů zůstává vyhrazeno, pokud Vám byly poskytnuty jiné rabaty nebo slevy nebo pokud se jedná o výkony v rámci slevových akcí. Rozhodné je pak vyhlášení bodů.

3.4 Pro získání dobropisu prosím uveďte na www.obo-points.com kód Vašeho losu OBObodů. Po jednorázové registraci prostřednictvím uvedení kontaktních údajů budou připsány OBObody ve prospěch Vašeho účtu. Zadání kódů můžete provést po zadání Vašich přístupových dat, sestávajících z Vaší e-mailové adresy a Vámi zvoleného hesla. Po zadání kódu ztrácí tento svou platnost.

3.5 V případě zpětvzetí smlouvy (zrušení, napadení, odstoupení, výměna atd.), za kterou Vám byly připsány OBObody, jakož i v případě chybného zaúčtování nebo zneužití bude příslušný dobropis bodů stornován.

3.6 Nasbírané body nelze dodatečně přepsat na jiné osoby.

4 Stav bodů

4.1 Vaše OBObody jsou registrovány u OBO Bettermann GmbH & Co. pod Vaším účtem. Aktuální stav svých bodů můžete kdykoli zjistit zadáním své e-mailové adresy a svého hesla na www.obo-points.com.

4.2 Námitky proti správnosti nebo úplnosti Vašeho bodového stavu musíte uplatnit nejpozději jeden měsíc po obdržení sdělení prostřednictvím e-mailu na www.obo-points.com. Zanedbání včasného uplatnění se považuje za schválení stavu bodů.

5 Propadnutí bodů

OBObody mají platnost 36 měsíců od registrace a propadají automaticky ke konci čtvrtletí, následujícímu uplynutí této doby. Propadnutí pro případy výpovědi/ukončení je upraveno v bodu 9 a 10.

6 Čerpání bodů

6.1 Čerpání OBObodů se provádí podle příslušného data dobropisu, tzn. nejprve jsou čerpány dříve nabyté OBObody.

6.2 Čerpání OBObodů je možné výlučně za prémie, uvedené ve vyhlášení prémií na www.obo-points.com, a to za hodnoty bodů uvedené tamtéž. Proplacení OBObodů není možné. Ve vyhlášení prémií jsou popsány prémie, OBObody, potřebné k jejích získání, jakož i případný doplatek v hotovosti. Prémie lze získat za podmínek sdělených ve vyhlášení prémií, jakož i za časových a množstevních omezení. Vyhlášení prémií lze kdykoli změnit.

6.3 Pokyn k čerpání prémií udělíte přímo prostřednictvím www.obo-points.com. Pro čerpání prémií potřebujete svá přístupová data. Ve vyhlášení prémií je uvedeno, jaké prémie můžete objednat. Dále je uvedeno, zda si objednané prémie můžete vyzvednout na partnerských místech anebo zda Vám budou doručeny. Dodávky se uskutečňují na Vámi posledně sdělenou adresu. OBO Bettermann GmbH & Co. není odpovědná za negativní následky z neprovedené nebo nesprávné změny adresy.

6.4 Výdej prémií se provádí do vyprodání zásob. Pokud nebude určitá prémie, uvedená ve vyhlášení prémií k dispozici, může Vám být dodána prémie srovnatelných vlastností a jakosti nebo nebude čerpání prémií provedeno. Případné úhrady budou upraveny resp. vráceny.

6.5 OBO Bettermann GmbH & Co. nepřebírá za prémie žádnou záruku. Všechny údaje o funkcích, rozměrech, hmotnosti, velikosti, uvedené v katalogu prémií na www.obo-points.com jsou přibližné. Prémie jsou taktéž dodávány při vyloučení jakékoli záruky. V případě, že zboží bude vykazovat zjevné materiálové nebo výrobní závady, k čemuž se započítávají i přepravní škody, nebo pokud bylo dodáno chybné zboží, reklamujte prosím takové závady okamžitě vůči OBO Bettersmann GmbH & Co. na internetové adrese www.obo-points.com nebo na partnerské místě resp. u pracovníka dodavatelské společnosti. OBO Bettermann GmbH & Co. může prémie vyměnit v rámci dodatelnosti (bod 6.4). Reklamace, které jsou uvedenému reklamačnímu místu doručeny více než 14 pracovních dnů po obdržení prémie, nemohou být již zohledněny.

7 Ručení

7.1 Ručení, ať už z jakéhokoli důvodu, je omezeno na úmysl nebo hrubou nedbalost. Toto omezení ručení platí i ve prospěch orgánů, subdodavatelů a partnerských firem.

7.2 Povinná náhrada škody se omezuje na výši předvídatelné, typicky vzniknuvší škody. Uplatnění spoluzavinění zůstává nedotčeno.

7.3 Omezení ručení dle shora uvedených odstavců 7.1 a 7.2 neplatí při poranění, újmě na zdraví a životě, jakož i pro nároky podle Zákona o ručení za výrobky a v případech, ve kterých zákon taková omezení ručení zakazuje.

7.4 Ani OBO Bettermann GmbH & Co., ani její partnerská místa neručí za technické obtíže jakéhokoli druhu, kterými dojde k negativnímu ovlivnění elektronické komunikace nebo účasti na prémiovém programu, ledaže byly způsobeny úmyslně nebo hrubou nedbalostí ze strany OBO Bettermann GmbH & Co..

Kromě toho jsou účastníci odpovědní a ručí za veškeré své aktivity, včetně uploadu jakýchkoli obsahů na tuto webovou stránku a účasti na prémiovém programu. Níže jsou uvedeny některá, avšak nikoli všechna porušení, která mohou vést k okamžitému ukončení přístupu účastníka na webovou stránku.

8 Ztráta přístupových údajů a zneužití

8.1 V případě ztráty, krádeže apod. Vašich přístupových dat můžete požádat o náhradní účet můžete požádat o náhradní účet (viz bod 1.5). OBObody, dobropisované na předchozí účet, budou převedeny na účet náhradní.

8.2 Oznamte prosím neprodleně společnosti OBO Bettermann GmbH & Co. (viz bod 1.5), pokud máte podezření, že třetí osoba zneužívá Váš účet OBOpoints. Za škody, které vzniknou v důsledku zneužití po tomto oznámení, neručíte. V ostatním platí bod 7.

8.3 Nedodržení účastnických podmínek bude OBO Bettermann GmbH & Co. považovat za zneužití OBObodů. V takovém případě si OBO Bettermann GmbH & Co. vyhrazuje právo účet OBOpoints neprodleně zrušit a stornovat neoprávněně získané OBObody bez odškodnění. OBO Bettermann GmbH & Co. si vyhrazuje právní kroky v případě klamání a manipulace.

9 Výpověď

9.1 Můžete kdykoli ukončit účast na programu OBOpoints, a to bez dodržení jakékoli lhůty a bez nutnosti výpovědi. Již nasbírané OBObody ztrácejí po úpravě uvedené v bodu 5 svou platnost.

10 Ukončení programu OBOpoints a změna Všeobecných účastnických podmínek

10.1 OBO Bettermann GmbH & Co. si vyhrazuje právo zastavit, doplnit nebo změnit program OBOpoints, a to při dodržení přiměřené lhůty, v případě závažného důvodu také bez dodržení takové lhůty při přiměřeném zachování Vašich zájmů. Při zastavení programu OBOpoints obdržíte po dobu jednoho měsíce po zastavení příležitost vyčerpat své body, nasbírané do zastavení programu dle bodu 6.

10.2 OBO Bettermann GmbH & Co. si dále vyhrazuje právo tyto Všeobecné účastnické podmínky změnit nebo doplnit, pokud je to potřebné v zájmu jednoduché a bezpečné realizace a zejména k zabránění zneužití. Změny budou sděleny předem e-mailem na Vaši posledně známou adresu. Změna se považuje za schválenou, pokud nevyužijete nejpozději do jednoho měsíce po datu doručení e-mailového sdělení dle bodu 9.1 po uplynutí této lhůty svůj účet OBOpoints k získání bodového dobropisu. Na to budete ve sdělení ještě jednou odděleně upozorněni.

11 Právo

11.1 Platí německé právo s výjimkou mezinárodného práva soukromého. Použití jednotných zákonů o koupi a dohody Spojených národů p mezinárodním právu zbožním (CISG) je vyloučeno.

11.2 OBO Bettermann GmbH & Co. si vyhrazuje neomezené a jednostranné právo obsah kdykoli okamžitě a bez předchozího oznámení odstranit, vymazat a zničit, včetně, avšak nikoli s omezením na příslušný obsah, který tyto předpisy porušuje, aby bylo zabráněno budoucímu užívání této webové stránky nebo jakýchkoli jiných webových stránek OBO Bettermann GmbH & Co. nebo jejích dceřinných společností, poboček nebo partnerů účastníkem.

11.3 Všichni účastníci tímto akceptují, že OBO Bettermann GmbH & Co. smí zastavit praktiky a omezení ohledně užívání této webové stránky a účasti na prémiovém programu. Tyto praktiky a omezení platí nezávisle na době, po kterou je uploadovaný obsah webové stránky k dispozici nebo na maximální velikosti uploadovaného obsahu. OBO Bettermann GmbH & Co. neručí za žádných okolností, ať už jakéhokoli druhu, za vymazání nebo neuložení jakýchkoli obsahů nebo jiných sdělení, které jsou na webové stránce umístěny nebo jsou přenášeny.

11.4 OBO Bettermann GmbH & Co. si vyhrazuje právo změnit nebo dočasně či trvale přerušit tuto webovou stránku nebo prémiový program, nebo jejich části, ať už s nebo bez předchozího oznámení účastníkům. Účastníku nebo třetí straně tím nevznikají žádné nároky na ručení.

11.5 Vedle toho, co bylo výše vysvětleno, souhlasí všichni účastníci s tím, že OBO Bettermann GmbH & Co. v libovolném okamžiku a dle své úvahy může využívat tuto webovou stránku a může jakýkoli uploadovaný nebo jiný obsah z jakéhokoli důvodu odstranit nebo zamítnout. Účastníku nebo třetí straně tím nevznikají žádné nároky na ručení.

11.6 Pokud jsou jednotlivá ustanovení shora uvedených úprav zčásti nebo zcela neúčinná, zůstává tím účinnost ostatních úprav nedotčena. Neúčinné ustanovení se považuje za nahrazené ustanovením, které je právně účinné a nejvíce blíží ekonomickému smyslu a účelu neúčinného ustanovení. Totéž platí pro případné mezery v úpravě.

12 Různé

Omyly, tiskové chyby a změny zůstávají vyhrazeny. Právní cesta je vyloučena.

Zaměstnanci OBO Betterman GmbH & Co. nebo partnerských podniků, jakož i jejich rodinní příslušníci se nesmí programu účastnit.

Impresum

OBO BETTERMANN GmbH und Co.
Postfach 1120
D-58694 Menden
Telefon: 0049-2373-89-0
E-mail: info@obo-points.com
Internet: www.obo-points.com

Jednatelé s oprávněním k zastupování: Ulrich L. Bettermann, Andreas Bettermann, Markus Arens
Rejstříkový soud: Úřední soud Arnsberg
Číslo zápisu v OR: HR 4854
Daňové identifikační číslo dle § 27 a Zákona o dani z obratu: DE 811 792 270