Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • S ukončením platnosti legendární vyhlášky 50/1978Sb. se nám objevuje na scéně požadavek na svéprávnost. V původním předpisu byl ukryt v potvrzení o zdravotní způsobilosti. Noví, mladí čekatelé na osvědčení dle nařízení vlády 194/22Sb. nejsou zatížení ...

O.K.SERVIS Plus, dodávky záložních zdrojů napájení


Document Actions
oktech_5.jpg
Podívejme se na jednoho dodavatele záložních zdrojů napájení blíže.... Společnost dodávaná zařízení dopraví a nastěhuje na místo instalace i při značně komplikovaných transportních trasách. Provádí odbornou instalaci zařízení. S oživením dodávaného celku a zaškolením obsluhy, včetně výchozí revize...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 16.04.2004
reklama

Společnost O.K.SERVIS Plus s.r.o. se od roku 1992 specializuje na dodávky záložních zdrojů napájení. Pro zajištění komplexních služeb a dodávek v této oblasti nabízí dieselagregáty v širokém spektru výkonů a provedení. Dále jsou v sortimentu společnosti zařízení související se zajištěním kvalitní napájení elektrickou energií a zařízení pro speciální účely a aplikace. Pro zajištěni veškerých potřeb svých klientů vynakládá snahu, aby byla schopna pro aplikace a požadavky projektantů, realizačních firem i konečné zákazníky nabídnout řešení.

Úspory energií se dosahuje díky postupném snižování napětí pro výbojkové osvětlení za stálé stabilizace tohoto napětí. Tím dochází ke snížení spotřeby energie v závislosti na kvadrátu redukce napětí. Další úspory se dosáhne prodloužením životnosti výbojek a snížením potřeby servisních prací.

Krátký přehled........

STABILlZÁTORV NAPĚTÍ SALlCRU
Elektronické stabilizátory napětí jednofázové ve výkonu 0,3-50kVA, třífázové ve výkonu 3-150kVA s vysokou přesností i rychlostí stabilizace jsou vhodným řešením tam, kde záleží na stabilitě napětí, ale není nutná zálohovací funkce UPS.

NAPĚTí PRO VEŘEJNÉ OSVĚTLENí ILUEST ÚSPORA 40% ENERGIE SALlCRU
Jednofázový ve výkonech 3,5kVA- 15kVA
Třífázový ve výkonech 7,5kVA- 120kVA

SOFTSTARTERY, AUTOTRAFA, TRANSFORMÁTORY SALlCRU
Softstartery pro indukční třífázové motory slouží pro nastavení charakteristik při jejich startu. Nasazení je například pro motory ventilátorů, výtahů, čerpadel, dopravníkových pásů, jeřábů, mlýnských strojů, kde je třeba eliminovat záběrový proud. Výkony od 11kW do 600kW.

Variační jednofázová i třífázová autotrafa ve výkonech od 625VA do 2x 280kVA. Třífázová pro zapojení hvězda i trojúhelník. Typické aplikace: laboratoře, osvětlení, galvanizace, regulace teploty u el. ohřevu, regulace rychlost a napětí atd.

Pro zajištění komplexnosti dodávek záložních energocenter naleznete v nabídce motorgenerátory standardně ve výkonech 22kVA do 1250kVA (atypicky od 7.5kVA do 2500kVA). Provedení může být na rámu do strojovny nebo v krytech různých útlumových vlastností a provedení. Samozřejmostí je dodávka včetně plné automatiky a souvisejících technologií (chlazení výfuk, vzduchotechnika, palivové hospodářství. Ve standardním sortimentu jsou motorgenerátory s motory např. VOLVO PENTA, PERKINS, MITSUBISHI.

Služby a další činnosti společnosti O.K. SERVIS Plus
Společnost O.K.SERVIS Plus dává kromě vlastních dodávek nabízených technologií velký důraz na všechny související služby zákazníkovi. Tyto služby počínají předprodejními konzultacemi a poradenskou činnosti pro konečného zákazníka, dodavatelské firmy; projekční firmy.

Společnost dodávaná zařízení dopraví a nastěhuje na místo instalace i při značně komplikovaných transportních trasách. Provádí odbornou instalaci zařízení. S oživením dodávaného celku a zaškolením obsluhy, včetně výchozí revize k předmětu dodávky. V případě požadavku zajistí i související elektroinstalační práce. Samostatnou kapitolou, na kterou je tato firma hrdá, je její záruční i pozáruční servis. Poskytuje všem zákazníkům nepřetržitou pohotovost servisu 24 hodin denně, 365 dní v roce. Standardní smluvní doba servisního zásahu je 24 hodin, ale možné ji smluvně zkrátit na např. 12, 6, resp. 2 hodiny. Pro možnost rychlých servisních zásahů drží široký sklad náhradních dílů pro dodávaný sortiment zařízení. V případě zájmu klienta zajišťuje vzdálený monitoring zařízení prostřednictvím telefonních linek a modemů nebo prostřednictvím sítě GSM.

Pokud vás zajímá dodávaný sortiment této společnosti, máte možnost tohoto dodavatele oslovit níže uvedeným formulářem.

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ


FIREMNÍ TIPY
V přednášce na konferenci SOLID Team se Miroslav Záloha ze SUIP zmínil také o nutnosti a významu technické dokumentace při revizích. Přestože jsou běžné argumenty o ztrátě nebo zastarání dokumentace, zdůraznil, že legislativa, vládní nařízení a provozní bezpečnostní předpisy, jasně stanovují povinnost udržování a aktualizace technické dokumentace. Připomněl význam dokumentace pro správné provedení revize. Hlavním bodem bylo, že revizní technik musí nejen ... Více sledujte zde!
Digitalizace nás kromě jiných služeb zasypává také daty. Máme tolik dat, že se v nich často nemůžeme vyznat. O tom, co nám dnes poskytuje digitalizovaná knihovna, hovořím s Petrem Žabičkou z Moravské zemské knihovny. Žijeme v době, kdy nové publikace nevznikají, nejsou žádní autoři odborných článků. Jsme zasypávání krátkými reklamními úryvky a zdroje ke studiu nám zůstávají skryty pod tlustou vrstvou marketingových cílů. Co s tím?
V dnešní době už není žádnou výjimkou, pokud ovládáte svá zařízení pomocí mobilního telefonu. Společnost ABB s.r.o. v loňském roce uvedla na trh řadu těchto přístrojů a v letošním roce došlo k jejímu rozšíření. Jaké zahrnuje novinky a aplikace, čtěte zde ...
Definice průmyslových svítidel. Průmyslové svítidlo je speciálně navržené a vyrobené pro použití v průmyslových prostředích, kde může být vystaveno náročnějším podmínkám, jako jsou vyšší nebo nižší teploty, vlhkost, prach, chemikálie, mechanické nárazy a vibrace. Je konstruováno tak, aby odolávalo těmto extrémním podmínkám, a často splňuje specifické bezpečnostní a výkonové normy relevantní pro daný ...
DALŠÍ FIREMNÍ ODKAZY
Potřebujete transformátor, ale máte napjatý rozpočet? Co tedy ušetřit a raději se poohlédnout po kvalitně repasovaném kusu? Zajímá-li vás, jak v dnešní nesnadné ekonomické situaci snížit náklady při pořizování těchto druhů zařízení, tak bychom měli jeden tip ...
Na výstavě Světlo v architektuře 2010 představila firma WILLIAMS originální řadu svítidel OCCHIO. Jedná se o zajímavě řešený modulární osvětlovací systém, který nabízí uživateli velké množství možných kombinací a způsobů pro kreativní řešení osvětlení ...
Jak výhodné je bydlet pod vedením vvn. A jak jsou nebezpeční sousedi když nesmyslně kopete na zahradě jámu. Vedení velmi vysokého napětí nad pozemkem, obzvlášť, když fázová lana mají průvěs nad vaším nejoblíbenějším místem, je doposud předmět diskuzí mnoha občanů a odborníků.
Sortiment energeticky úsporných světelných zdrojů zažil po "pádu" klasických žárovek nebývalý rozvoj a neustále je rozšiřován. Velkých změn doznaly jak variabilita tvarů, tak i účinnost a délka životnosti. Pojďme se podívat, co na to přední výrobce světelných zdrojů, společnost OSRAM ...
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933