Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Evropská unie umožňuje firmám a OSVČ poskytovat služby po celé EU, aby se snížila byrokracie a zlepšila spolupráce mezi zeměmi. V Česku platí zákony, které toto upravují. Firmy mohou posílat zaměstnance na zakázky do jiných zemí a podnikatelé mohou ...
  • Konference plná informací o kybernetické bezpečnosti, bezpečnosti datových sítí, monitoringu, výstavbě sítí, legislativě a třeba i souvislostí s ai. Zajímat to nebude jen majitele firem ale hlavně techniky, kteří bezpečnost realizují. A co ti, co řeší ...

Témata pokrývající všechny uvedené oblastí

Materiály nn, Katalogy, CD

PANLUX: Ceníček 2016/2017

  • 21.12.2016
PANLUX: Ceníček 2016/2017
Koho by napadlo listovat ceníkem! Samotný text a čísla svítidlo neprodají! Proto je dobré ceník zatraktivnit tak, abychom se s ním rádi kamarádili. Což je případ právě tohoto tiskového materiálu. Klidným listováním se dopracujeme ke kýžené položce, protože vybíráme podle obrázku. Písmenka jsou tak malá, aby nás nerušila při sledování srovnávaných designových parametrů ...

TELE HAASE: Katalog časových relé 2016

  • 21.10.2016
TELE HAASE: Katalog časových relé 2016
Projektujete rozvaděčové systémy? Navrhujete řízení systémů? Je pro vás relé základní stavební prvek? Podívejte se na nabídku českého katalogu předního rakouského výrobce relé. Pokud vám pomohou zpožděné průběhy, impulsní průběhy, přepínač hvězda/ trojúhelník, taktovací průběhy, průběhy bez přítomnosti napětí, sledovač četnosti impulsů nebo třeba průběhy s okamžitým a zpožděným kontaktem, pak je tento materiál právě pro vás!

FRAENKISCHE: Program průmyslových kabelových chrániček

  • 1.09.2016
FRAENKISCHE: Program průmyslových kabelových chrániček
Hledáte řešení jak uložit vedení v neobvyklém prostředí? Mělo by mít nějakou speciální vlastnost, konkrétní tvar, chemicky odolný materiál, ale mělo by to být řešení i bezpečné a takové, které neohrozí plynulost provozu ani v případě pravidelné údržby? Podívejte se na krátkou recenzi katalogu, který osloví projektanty a realizátoru různých systémů, a to nejen v průmyslu.

FRAENKISCHE: Hlavní katalog 2016

  • 15.07.2016
FRAENKISCHE: Hlavní katalog 2016
Elektrotechnik sice není živ pouze ukládáním vedení, ale bez toho by se obešel stěží. Do čeho ukládat v případě obyčejného nebo nebezpečného prostředí je otázkou znalostí a přehledu možností, které nám trh nabízí. Podívejte se na krátkou recenzi světového výrobce nejen ochranných úložných elektroinstalačních trubek. Tato česká verze má 59 stránek barevného lakovaného papíru. Obálka je silnější gramáže a hřbet je svázán dvěma sponkami. Což je naprosto vyhovující. Sortiment je rozdělen do zhruba 16 kapitol.

HORMEN: Katalog svítidel Light07 (2016)

  • 28.06.2016
HORMEN: Katalog svítidel Light07 (2016)
Navrhujete nebo dodáváte osvětlení? Značky výrobců svítidel na trhu se mění. Některé zanikají, jiné se slučují a některé rostou. Být úspěšný s výrobou osvětlovacích těles na trhu neznamená snížit cenu. Je nutné mít zajímavý kvalitní sortiment podložený seriózní technickou podporou. Co vše Hormen nabízí a jak vypadá katalog tohoto brněnského výrobce svítidel? Podívejte se na tuto krátkou recenzi.

SCHRACK: Přehledový MEGAkatalog sortimentu 2016/2017

  • 17.06.2016
SCHRACK: Přehledový MEGAkatalog sortimentu 2016/2017
Po nedávném vydání obřího katalogu osvětlení přichází tento distributor s ještě rozsáhlejší tiskovinou svého nabízeného sortimentu. V tomto případě má více než tisíc stránek! V Česku jde o bezkonkurenční distribuční společnost svého typu. Spolu s velkou šířkou sortimentu, tradicí a goodwillem ji můžeme určitě označovat za jedničku na trhu. Jak tedy vypadá tato obrovská obchodní pomůcka? Krátkou recenzi naleznete právě zde.

Katalog Novinky DEHN 2016

  • 19.05.2016
Katalog Novinky DEHN 2016
Útlá tiskovina s tím nejlepším od Dehn+Söhne. Obsahuje přehled všeho, co se v tomto roce objevilo v sortimentu přepěťových ochran a hromosvodních součástí nového. V detailním popise jednotlivých prvků nalezneme i nová objednací čísla. V závěru mnozí přivítají dvě administrativní pomůcky pro odpovědné hromosvodáře a revizní techniky.

MOREK: Katalog elektrotechnického materiálu 2016

  • 18.04.2016
MOREK: Katalog elektrotechnického materiálu 2016
Katalog praktického elektroinstalačního materiálu přivítá každý, kdo se zabývá souvisejícími činnostmi. Morek vydal pro letošní rok aktuální verzi technického sešitu o sortimentu značek, které zastupuje na českém trhu. Co všechno tato nová společnost dodává? Co je to za sortiment, že bere jeho konkurentům dech? Seznamte se touto krátkou recenzí.

OBO: Souhrnný katalog 2015-16

  • 16.03.2016
OBO: Souhrnný katalog 2015-16
Jak vypadá souhrnný katalog rozsáhlého portfolia jednoho z největších výrobců elektroinstalačních materiálů v Německu? Který prvek katalogu se mi líbí nejvíce? V pevné vazbě, na téměř 800 stranách objevíte výběr toho nejlepšího, co mohou elektrotechničtí odborníci potřebovat v praxi. Mnoho méně známých vychytávek, které ušetří spoustu času.

nkt: Katalog Energetické kabely (Medium Voltage Cables)

  • 10.12.2015
nkt: Katalog Energetické kabely (Medium Voltage Cables)
Navrhujete napájení energetických celků v oblasti vysokého napětí? Zajímáte se o renomovaného dodavatele kabelů v České republice? Podívejme se na krátkou recenzi silnějšího technického katalogu vysokonapěťových kabelů splňujících všechny parametry příslušných norem. Tento katalog je určen především pro projektanty navrhující napájení objektů, ale na své přijdou i konstruktéři alternativních elektráren.

HAGER: Katalog Rozvodnice volta/Typově zkoušené rozvodnice

  • 2.12.2015
HAGER: Katalog Rozvodnice volta/Typově zkoušené rozvodnice
Návrh správného rozvaděče je otázkou zvážení více drobných aspektů. Ne všechny rozvodnice na trhu jsou vhodné a přizpůsobitelné k nasazení multimediálních zařízení. Ta se nekontrolovatelně množí a s jejich funkcemi je nutno počítat již v době projektování. Rozvodnice volta nabízí větratelný montážní prostor pro umístění aktivních prvků. Spolu s designovým provedením se z ní stává favorit pro multimediální oblast.

LSIS: Katalog jistících a spínacích přístrojů

  • 27.10.2015
LSIS: Katalog jistících a spínacích přístrojů
Znáte jihokorejského výrobce jistících a spínacích prvků LS Industrial Systems? Na českém trhu ho zastupuje česká stavebně technologická společnost Inovat SE se specializací na oblast elektroinstalačních dodávek. Jejími hlavními činnostmi jsou silnoproudé a slaboproudé instalace, měření, regulace a průmyslové automatizace. Součástí společnosti je ale i obchodní divize ITP, která je přímým dovozcem a distributorem spínací a jistící techniky LS Industrial Systems pro Českou republiku a Slovensko.

KOPOS: Katalog elektroinstalačního úložného materiálu 2015-16

  • 29.09.2015
KOPOS: Katalog elektroinstalačního úložného materiálu 2015-16
Úložný materiál oslovuje v elektrotechnice snad každou profesi. Vždyť je to o cestě energie k ovládání, spouštění a spotřebičům. Po přístrojích je systém uložení další důležitou úlohou každého, kdo je za rozvod zodpovědný. Tento technický katalog popisuje výrobní portfolio českého výrobce, který svou tradicí a současným vývojem nových produktů dává trhu velice dobrou alternativu.

SCHRACK: Katalog Skříně pro rozvaděče CUBICO IP40, RAK IP55

  • 15.09.2015
SCHRACK: Katalog Skříně pro rozvaděče CUBICO IP40, RAK IP55
Technický sešit Skříně pro rozvaděče CUBICO IP40, RAK IP55 od společnosti SCHRACK Technik podrobně popisuje jednotlivé části rozvaděčové stavebnice. Nejedná se o typický katalog s prodejními položkami, ale o popis částí, které lze použít do různých sestav. Od toho se také odvíjí různorodý obsah sešitu. Podrobnosti o rozsahu, obsahu a provedení se dozvíte v této krátké recenzi.

LOVATO: Hlavní katalog rozvaděčových přístrojů 2014-15

  • 18.08.2015
LOVATO: Hlavní katalog rozvaděčových přístrojů 2014-15
V této recenzi se podíváme na rozsáhlý katalog italského výrobce rozvaděčových přístrojů, který je odbornou veřejností na českém trhu již léta využíván. Svým obsahem oslovuje ty, kteří navrhují, instalují nebo třeba jen kontrolují elektrické instalace. Provedení katalogu vydrží i dílenské zacházení. Naleznete v něm kompletní sortiment přístrojů v různých provedeních. Nechybí podrobný popis a znázornění možných sestav nebo použití.
FIREMNÍ TIPY
Katalog slouží jako zdroj informací pro elektrotechniky, kteří provádějí aktualizace a náhrady starších jističů pro své klienty. Poskytuje vysvětlení, jaké jsou dostupné náhrady a jaké specifické kroky a montážní sady jsou potřebné pro správnou instalaci nových modelů. To umožňuje poskytnout kvalifikovanou a bezpečnou službu, zajistit správnou funkčnost zařízení a zároveň dodržovat soulad s normativním doporučením. Jaké zkušenosti máte vy?
Hledáte podrobné informace o tom, jak si vybrat správný jistič, jaké příslušenství k němu můžete získat a jaké má technické parametry? Jaká je možnost přizpůsobení různým potřebám? S čím jsou 3WA kompatibilní? Jak dalece se dají jednoduše upravovat nebo rozšiřovat. V tomto materiálu nalezneme popis online nástroje k jejich konfiguraci. Lepší ovládání a dohled nad spotřebou energie. Krátké pozastavení sledujte zde ...
Měsíc březen je tradičně hlavní informační sezónou. V březnu získáváme nejvíce informací z celého roku a OEZ si k tomuto období připravil opět silné dávky svých přednášek. Jaká budou témata? Letos bude řeč i o pravidlech připojování jističů v rozvaděčích! Co bude k vidění a testování? Například funkční záskokový automat, retrofit s novým jističem 3VA27, způsob ovládání motorového pohonu jističe 3VA ... Ve kterých městech přednášky budou? A konečně, jak se přihlásit?
Technický sešit poskytuje informace o nadproudových spouštích jističů 3VA, včetně detailních technických specifikací, nastavení a aplikací. Obsahuje popisy termomagnetických a elektronických nadproudových spouští, průvodce pro nastavení vypínacích charakteristik, přehled provedení nadproudových spouští a specifické informace o jednotlivých typech nadproudových spouští. Dokument je užitečný pro technické specialisty a inženýry zaměřené na ochranu elektrických obvodů a optimalizaci jejich výkonu. Více zde ...
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933