Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Koho kdy samotného napadlo jaké preventivní opatření by elektromontéři a elektroúdržbáři měli provádět, aby předešli úrazům při používání ručního nářadí? Asi nikdy a nikoho, tedy vyjma bezpečáka. Ten naopak přesně ví, jaké příčiny nejčastěji vedou k ...
  • S novými teleskopickými jímači je instalace jednodušší, rychlejší a dostupnější. Jímače, navržené pro snadný transport a snadnou montáž, přinášejí změnu postupů pro montéry všude. S teleskopickými jimači může jedna osoba bez problémů převézt a ...

Konference ROBOTY 2024


Document Actions
Konference ROBOTY 2024
Konference ROBOTY, pořádaná již deset let, se zaměřuje na nejnovější trendy v robotice a související automatizaci, stejně jako na jejich společenské a ekonomické dopady. Setkání nabízí místo pro výměnu znalostí a zkušeností mezi odborníky a zájemci o robotiku. Letošní ročník zahrnuje kompaktní a veřejně dostupnou výstavu robotických novinek a možnost individuálních rozhovorů, s důrazem na ukázky robotických řešení. Konference nabídne hlavní téma "ROBOT" bez velkých odboček, s přednáškami zaměřenými na různé aspekty robotiky. Součástí programu jsou dvě paralelní sekce na témata jako digitalizace, mobilní robotika, AI, údržba, specifika pro malé a střední podniky, bezpečnost a strojové vidění v robotice. Více zde ...
Komerční sdělení, ze dne: 22.12.2023


Konference ROBOTY již 10 let mapovala nejen nejnovější trendy v robotizaci a přidružené automatizaci. Postupně prozkoumala i různé přesahy do společenských a ekonomických témat. Jednou ročně tak připravila místo pro všechny, kdo mají o vývoj v robotice zájem. A to vše, co si pravidelní účastníci oblíbili zůstane. Nad to přidáváme nový směr, kterým se konference při svém jedenáctém pokračování bude ubírat.


Termín konání:

23. - 24. ledna 2024, Brno hotel AVANTI


Konferenční výstava
O robotech umíme mluvit, ještě lépe se na ně dívá. Cílem ročníku je připravit v zázemí konference kompaktní a veřejně dostupnou výstavu robotických novinek, včetně možnosti individuálních rozhovorů se zájemci o robotiku. Kromě obsahové složky akce budeme akcentovat ukázky samotných řešení robotiky na ploše akce. Akce bude navíc koncipována jako 2x jednodenní konference s předpokladem částečné obměny účastníků v rámci konferenčních dní.

Hlavní téma = ROBOT
Žádné velké odbočky, každá přednáška v hlavním sále i dvou paralelních sekcích se zaměří na robotiku – ze všech úhlů, pohledů i přínosů. Cílem je vrátit se zpět k základům této akce, čímž je přinést každoročně novinky v robotice na jedno místo.



Paralelní sekce
Zvýšení programové atraktivity nabízí také nově 2 paralelní sekce, které v omezeném čase budou probíhat v menších sálech na tato témata:
  • Digitalizace v robotice
  • Mobilní robotika
  • Umělá inteligence a robotika
  • Údržba v robotice
  • Specifika robotiky v malých a středních podnicích
  • Bezpečnost v robotice
  • Strojové vidění a robotika
  • Kybernetická bezpečnost & robotika
Uzavřený networking na externí lokaci
Omezený počet dvoudenních vstupenek na konferenci obsahuje předem vypsaný externí networking mimo výstavní prostory konference. Primárně určeno pro výrobní firmy.  



Jak je možné se zúčastnit?
Všichni zájemci o konferenci se mohou zúčastnit celé programové skladby, nebo si vybrat pouze jednodenní vstupenky. Ke každé vstupence bude dostupný záznam všech přednášeh z hlavního sálu. Všechny možnosti jsou rozepsány v registračním formuláři.
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

  ... a další (počet diskutujících: 4)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT



Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933