Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • S ukončením platnosti legendární vyhlášky 50/1978Sb. se nám objevuje na scéně požadavek na svéprávnost. V původním předpisu byl ukryt v potvrzení o zdravotní způsobilosti. Noví, mladí čekatelé na osvědčení dle nařízení vlády 194/22Sb. nejsou zatížení ...

Témata pokrývající všechny uvedené oblastí

Pracovník, Podnikající, Zprávy

SOLIDTEAM: Pracovní úrazy v ČR 2023

  • 26.03.2024
SOLIDTEAM: Pracovní úrazy v ČR 2023
Miroslav Záloha připomíná definici pracovního úrazu. Zapomíná se, že zaměstnavatel má povinnost objasnit příčinu a okolnosti pracovního úrazu a vést dokumentaci o všech pracovních úrazech. Dozvídáme se, ve kterých odvětvích vznikají pracovní úrazy nejčastěji. A zajímavý pohled je na dlouhodobé statistiky, které ukazují, kdy k nim dochází a kdo je tou nejohroženější skupinou. S podrobnostmi se seznamte zde!

LIVE RITTAL: Monitorování nejen IT systémů - systém CMC III

  • 24.02.2021
LIVE RITTAL: Monitorování nejen IT systémů - systém CMC III
Nárůst a stále větší využívání nových technologií přináší i nové potřeby pro kontrolu a řízení. Rychlý rozvoj technologií internetu věcí IOT, resp. IIOT, je automatizace nepostradatelnou součástí každého dnešního efektivního provozu. Monitorovacím systémem CMC III zajistíte nejen bezpečnost rozvaděčů, ale můžete sledovat okolní i vnitřní prostředí rozvaděčů a nastavit tak automatizované úlohy. Pro lepší představu toho, co se skrývá za funkce a služby zkratky CMC III, sledujte připravený webcast ...

Jak se vlastně prezentovat? (2.)

  • 22.06.2004
Jak se vlastně prezentovat? (2.)
Stát ve svém oboru na vrcholu slávy? Být úspěšný v dnešní době, kde je všude plno konkurence, není jistě lehké.Víme, že tato problematika je nadmíru složitá. V tomto článku se nabízí zajímavý seminář, který pořádá společnost BVV a.s.

Opravdu není elektrikář jako elektrikář?

  • 21.07.2003
Opravdu není elektrikář jako elektrikář?
Lidé jsou různí, odborníci jsou také různí. Nikdo nemůže vědět úplně vše. Jak obyčejný spotřebitel pozná, že jej navštívil právě odborník, a ne "nedopečenec"? Má někdo nějaký námět, jak toto zjistit?
FIREMNÍ TIPY
Digitalizace nás kromě jiných služeb zasypává také daty. Máme tolik dat, že se v nich často nemůžeme vyznat. O tom, co nám dnes poskytuje digitalizovaná knihovna, hovořím s Petrem Žabičkou z Moravské zemské knihovny. Žijeme v době, kdy nové publikace nevznikají, nejsou žádní autoři odborných článků. Jsme zasypávání krátkými reklamními úryvky a zdroje ke studiu nám zůstávají skryty pod tlustou vrstvou marketingových cílů. Co s tím?
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933