Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • S novými teleskopickými jímači je instalace jednodušší, rychlejší a dostupnější. Jímače, navržené pro snadný transport a snadnou montáž, přinášejí změnu postupů pro montéry všude. S teleskopickými jimači může jedna osoba bez problémů převézt a ...
  • Jak naplno využít schopností programovatelných relé easyE4? Podívejte se jaké možnosti vám dávají nové přístroje. Od různých způsobů vizualizace procesů až po komunikaci s okolním světem. Ovládněte programování relé easyE4 a staňte se expertem v ...

Hradec Králové: Obchod, vztahy, nový tón, veletržní zážitek společenských zón


Document Actions
Hradec Králové: Obchod, vztahy, nový tón, veletržní zážitek společenských zón
Ohlédnutí za výstavou SONEPAR 2023. Tradiční elektrotechnická veletržní událost se vrátila na scénu prostřednictvím obchodního veletrhu uspořádané opět na Zimním stadionu. SONEPAR v minulých ročnících řešil pandemická omezení prostřednictvím virtuálního formátu a v loňském roce v nedalekém restauračním prostředí. Letos se účastníci opět setkali tváří v tvář na důvěrně známém sportovním dějišti. Událost nabídla příležitost pro prezentaci aktuálních produktových novinek a služeb, a to prostřednictvím různých vystavovatelů spojených s elektrotechnikou. Kromě odborného zaměření byla akce také příležitostí pro neformální setkání a společenské propojení mezi účastníky.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 4.09.2023
reklama


Hradec Králové, 30. - 31. srpna 2023 – Po třech letech se tradiční veletržní událost v oblasti elektrotechniky vrátila na scénu v podobě akce uspořádané na Zimním stadionu. Aktivity společnosti SONEPAR, která tuto tradiční událost tři desetiletí pořádá, byly během pandemických opatření přesunuty do virtuálního prostředí  a v loňském roce operativně v oblíbené restauraci.



Pro větší náhled kliknout!


Letos se účastníci mohli opět setkat tváří v tvář na důvěrně známém místě sportovního dějiště.

Pro vystavovatele bylo možné parkovat přímo před stadionem, pro zbytek "světa", kteří měli zájem o událost, bylo připraveno zaplacené parkování v nedalekém parkovacím domě. Moderní trendy se promítly i do organizace samotné akce, kde elektronické přihlašování nahradilo tradiční plastové karty a QR kódy v mobilních telefonech byly klíčem k vstupu a připravenému občerstvení.




Vystavovatelé mohli parkovat přímo před stadionem, pro zbytek "světa", kteří měli zájem o událost, bylo připraveno zaplacené parkování v nedalekém parkovacím domě. Moderní trendy se promítly i do organizace samotné akce, kde elektronické přihlašování nahradilo tradiční plastové karty a QR kódy v mobilních telefonech byly klíčem k vstupu a připravenému občersvení.

Jiří Louda, generální ředitel společnosti SONEPAR, zahájil událost představením novinek a ekonomických výsledků obchodní skupiny. Účastníci měli možnost seznámit se s aktuálními novinkami produktů a služeb, které prezentovali vystavovatelé z různých dodavatelů tohoto velkoobchodu.

Kromě odborné stránky měla událost i svou oblíbenou společenskou složku. Očekávané občerstvení, které patří k takovýmto akcím, nezklamalo ani letos, a to jak vystavovatele, tak návštěvníky.





Nicméně ne všechno bylo bezchybné. Pro některé účastníky, kteří přišli na událost s konkrétními obchodními záměry, byl skvělý koncert kapely zajímavým, avšak vedl k malému zklamání. Kapela, která vystoupila, přilákala pamětníky, kteří si koncert užili, ale pro návštěvníky s obchodními záměry to znamenalo ztrátu času.

Tajemství této tradiční události spočívá v její dvojí úrovni. Večerní událost v hostinci "U letců" není jen pro zábavu, ale také pro vytváření nových obchodních vztahů. Zde se pořadatelé a vystavovatelé setkávají v uvolněném prostředí, kde se rodí nové obchodní příležitosti a konkurence nachází společné body. SONEPAR drží linii.



 

Pravidelný sobotní přehled novinek a bonusů
z celého portálu Elektrika získáte přihlášením

 

 

Diskutující k tomuto článku

  ... a další (počet diskutujících: 8)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Sonepar Česká republika spol. s. r. o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Digitalizace nás kromě jiných služeb zasypává také daty. Máme tolik dat, že se v nich často nemůžeme vyznat. O tom, co nám dnes poskytuje digitalizovaná knihovna, hovořím s Petrem Žabičkou z Moravské zemské knihovny. Žijeme v době, kdy nové publikace nevznikají, nejsou žádní autoři odborných článků. Jsme zasypávání krátkými reklamními úryvky a zdroje ke studiu nám zůstávají skryty pod tlustou vrstvou marketingových cílů. Co s tím?
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933