Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Koho kdy samotného napadlo jaké preventivní opatření by elektromontéři a elektroúdržbáři měli provádět, aby předešli úrazům při používání ručního nářadí? Asi nikdy a nikoho, tedy vyjma bezpečáka. Ten naopak přesně ví, jaké příčiny nejčastěji vedou k ...
  • S novými teleskopickými jímači je instalace jednodušší, rychlejší a dostupnější. Jímače, navržené pro snadný transport a snadnou montáž, přinášejí změnu postupů pro montéry všude. S teleskopickými jimači může jedna osoba bez problémů převézt a ...

DEXON: Zloděje, než napáchá škodu, vyžeňte! Buďte ve hlídání majetku aktivní!


Document Actions
DEXON: Zloděje, než napáchá škodu, vyžeňte! Buďte ve hlídání majetku aktivní!
Zapomeňte na dlouhé čekání na policii nebo ostrahu a na následné finanční ztráty. S naším inovativním řešením se dostáváte na vítěznou stranu. Stačí jednoduše nainstalovat účinný digitální reproduktor v místě vašeho objektu. Spojením s internetem a existujícími kamerami vytváříte perfektní systém, který vás překvapí svou účinností. Buďte aktivní a ochraňujte své majetky tak, jak je potřeba. Řešení je jednoduché, a právě na této speciální stránce vám představíme, jaké možnosti máte k dispozici.
Komerční sdělení, ze dne: 6.07.2023


Ať už jde o průmyslový, zábavní, nebo soukromý objekt, pro jeho zabezpečení používáte EZS, možná i kamery. Vidíte, co se děje. Jste ale pasivní a nedokážete ihned zasáhnout. Škoda vás nemine. Je čas to změnit.




Výjezd policie, nebo ostrahy je zdlouhavý, stojí peníze a vzniklou škodu vlastě neřeší. Zloděje či vandala je potřeba odehnat dříve, než napáchá škodu. Řešení je kupodivu snadné: Účinný digitální reproduktor u dohlíženého objektu. Samotná instalace je jednoduchá. V místě dohlíženého objektu instalujeme IP reproduktor Dexon CSP 220IP nebo SC 50IP, který je připojen na internet.  Máte-li již instalovány kamery, můžete k nim připojit aktivní reproduktor CSP 220L. Na „druhé straně“ použijeme aplikaci v telefonu, nebo digitální mikrofon PA 701.

Reproduktor a aplikace mezi sebou komunikují digitálně a šifrovaně, takže není možné zneužití. Policista, ostraha, nebo jednoduše majitel objektu, rychle a hlavně účinně, mikrofonem, nebo aplikací v telefonu, důrazně vandala upozorní. Účinné upozornění reproduktorem nikdo nečeká. Zloděj se vyleká a nestačí napáchat škodu a o to nám jde.
Jak takové bezpečnostní ozvučení provést, zjistěte na této speciální stránce!
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

DEXON CZECH s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Stačí jedna rozhlasová ústředna, která zvládá 6 kanálů. Jak ozvučit firmu, kde výroba potřebuje jiný rytmus než kanceláře? Co když wellness centrum potřebuje uklidňující melodii v odpočívárně, ale energickou v posilovně? A restaurace, kde hosté chtějí slyšet živou hudbu, zatímco personál potřebuje informace o provozu? Jak jednoduše ovládat hudbu v různých zónách podle potřeby? Je možné vzdáleně streamovat hudbu do maticové rozhlasové ústředny Dexon JPA 6240 z chytrého telefonu?
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933