Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Evropská unie umožňuje firmám a OSVČ poskytovat služby po celé EU, aby se snížila byrokracie a zlepšila spolupráce mezi zeměmi. V Česku platí zákony, které toto upravují. Firmy mohou posílat zaměstnance na zakázky do jiných zemí a podnikatelé mohou ...
  • Konference plná informací o kybernetické bezpečnosti, bezpečnosti datových sítí, monitoringu, výstavbě sítí, legislativě a třeba i souvislostí s ai. Zajímat to nebude jen majitele firem ale hlavně techniky, kteří bezpečnost realizují. A co ti, co řeší ...

Témata pokrývající všechny uvedené oblastí

Hardware, Zařízení

DEXON #3: Bezdrátové mikrofony Dexon se naladí automaticky i omezí zpětnou vazbu

  • 25.03.2016
DEXON #3: Bezdrátové mikrofony Dexon se naladí automaticky i omezí zpětnou vazbu
Ladění bezdrátových mikrofonů Dexon je snadné. Mají dobrou vychytávku - mikrofon a přijímač komunikují obousměrně, takže se naladí zcela automaticky. A to není všechno. Umí omezit zpětnou vazbu.

DEXON #2: Bluetooth v rozhlasových ústřednách Dexon je standardem

  • 17.03.2016
DEXON #2: Bluetooth v rozhlasových ústřednách Dexon je standardem
Obsluha ústředen JPA xxx2 je snadná - posluchač snadno vybírá, co chce poslouchat a není zbytečně zahlcen směsicí knoflíků. A také může pouštět hudbu ze smartphonu, tabletu nebo počítače pomocí Bluetooth konektivity.

DEXON #1: Bezdrátové mikrofony Dexon jsou diverzitní s velkým dosahem

  • 11.03.2016
DEXON #1: Bezdrátové mikrofony Dexon jsou diverzitní s velkým dosahem
Není bezdrátový mikrofon jako mikrofon. Ty od Dexonu jsou zásadně laditelné v UHF pásmu a především diverzitní. Díky diverzitě mají daleko větší dosah (až 100 metrů), než je běžné, a lepší zvuk.

Novinky RITTAL: Podstavec pro TS8 a nová skříň SE8

  • 10.06.2013
Novinky RITTAL: Podstavec pro TS8 a nová skříň SE8
Nový podstavec pro skříně TS8, který lze jednoduše a rychle sestavit pouhým zacvakáním oceloplechových dílů do čtyř rohových kusů. Standardní podstavce, které se používaly do dnešní doby, měly čas montáže až několik minut. RITTAL nahrazuje skříň ES5000 novým typem SE8. Do této modifikace lze používat standardní příslušenství pro skříň TS8.

FOX part#2: Rozšíření CP1000

  • 5.06.2013
FOX part#2: Rozšíření CP1000
Samotná CP1000 zvládne hodně operací, ale v rozsáhlejších instalacích nebo při specifických požadavcích, je nutno srdce systému Foxtrot rozšířit. Rozšiřovat lze několika možnými způsoby, jak vnitřním zásahem do jednotky, tak přídavnými venkovními moduly. Co jde rozšířit, přidat, či odebrat? To nám poví opět Pavel Smílek.

SCHRACK: Profesionální řešení strukturované kabeláže v průmyslu

  • 22.09.2006
SCHRACK: Profesionální řešení strukturované kabeláže v průmyslu
... jednotlivé komponenty systému, tedy instalační kabel, účastnické zásuvky i patchpanely, splňují základní přenosové parametry na frekvenčním pásmu 600MHz (kategorie 7, resp. třída F) podle nejnovějších norem a standardů. Použitý kabel je dokonce testován na přenosové pásmo 1000MHz ...

GSM klíč k otvírání bran a vrat

  • 15.12.2005
GSM klíč k otvírání bran a vrat
Řešení dálkového ovládání vrat, bran, vchodů ... pomocí GSM klíče. Tento klíč máte i vy, pokud vlastníte mobilní telefon. V takovém případě umíte otevřít svou garáž i z Austrálie. A zcela zdarma.

Volá vaše auto?

  • 1.02.2005
Volá vaše auto?
.... vaše auto vám prostřednictvím této novinky oznámí okamžitě všechno, co se mu nebude líbit. Nezaparkoval jste zcela podle pravidel a už vám vaši limuzínu nakládají? Někdo se pokouší vzít si z vašeho vozu něco, co mu nepatří? Že by se nějaký chytrák snažil spojit ty správné dráty pod kapotou vašeho vozu? Ta vám bude hned žalovat...
FIREMNÍ TIPY
Stačí jedna rozhlasová ústředna, která zvládá 6 kanálů. Jak ozvučit firmu, kde výroba potřebuje jiný rytmus než kanceláře? Co když wellness centrum potřebuje uklidňující melodii v odpočívárně, ale energickou v posilovně? A restaurace, kde hosté chtějí slyšet živou hudbu, zatímco personál potřebuje informace o provozu? Jak jednoduše ovládat hudbu v různých zónách podle potřeby? Je možné vzdáleně streamovat hudbu do maticové rozhlasové ústředny Dexon JPA 6240 z chytrého telefonu?
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933