Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Zdá se někomu dnešní svět přetechnizovaný? Diví se někdo dnešnímu počtu norem? Vždyť před sto léty stačila malá brožurka a elektrotechnikům bylo vše jasné. Samozřejmě, pokrok a vývoj technologií nás dostal do tohoto stavu. Co vše je dnes v normalizaci ...
  • Světelné zdroje a svítidla jsou v elektrotechnice samostatnou disciplínou. Nás elektrotechniky zajímá především způsob zapojení, instalace a výběr vodného typu aby splňoval předepsané normativní parametry. Podstatně větší byznys se však odehrává se ...

Co vám nesmí uniknout ...


Document Actions
Co vám nesmí uniknout ...
Až do Liberce zavítá model nového inteligentního systému řízení budov INELS. Bude předváděn odborníky společnosti ELKOEP. ELKOEP je renomovaný výrobce spínacích přístrojů v České republice. Co uvidíte?
Petr Nasadil, ze dne: 28.11.2006

Za pořádající společnost Omnis a.s. si vás dovoluji upozornit na přítomnost výrobce nového systému řízení budov INELS. Sám výrobce o systému uvádí ...


INELS........Inteligentní elektroinstalace, která dá Vašemu domovu život
Zcela zásadní novinkou, kterou Vám naše společnost přináší je inteligentní a komfortní elektroinstalační systém INELS.

Tento revoluční systém vychází ze skutečnosti, že vyspělost informačních technologií a elektroniky nás obklopuje každý den a provází na každém kroku. Nedokážeme si představit život bez mobilního telefonu či osobního počítače. Systém INELS představuje nejmodernější prvky elektroinstalace 3.tisíciletí.
Tato se může stát součástí i vašeho domu, bytu, kanceláře či jiného objektu. Spolu s tímto novým řešením Vám přinášíme nejen komfort, ale rovněž i úspory a „elektro-inteligenci “do Vašeho domova.

INELS je zkratkou pro inteligentní elektroinstalační systém a představuje komplexní řešení moderní elektroinstalace rodinných domů, bytů či kanceláří. Systém umožňuje ovládat osvětlení, markýzy, žaluzie, topení, klimatizaci, domácí elektrické spotřebiče a mnohé další. Přináší komfortní způsoby ovládání, ať už dálkovým ovladačem, hlasem nebo nástěnnými ovladači. Připojením k internetu můžete "nahlédnout" do svého domova a zjistit, co se právě děje. Pro vzdálené ovládání či kontrolu domu můžete využít SMS zpráv. Systém je připraven splnit vše, co od inteligentní a komfortní elektroinstalace očekáváte. INELS Vám přináší komfort, úspory a bezpečí.

V rámci systému INELS jsme připraveni Vám poskytnou nejen komponenty samotné, ale kompletní vybavení rozvaděče, domovní vypínače a zásuvky, prvky zabezpečovacího systému a mnohé další. Celou akci instalace jsme schopni provést prostřednictvím certifikovaných systémových partnerů takzvaně „na klíč “.


Více o systému se dozvíte na ElektroFestu Liberec!

29.-30.11.2006

Více zde!

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Omnis Olomouc, a.s.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933