Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje

Co prozradil Jiří Burant na seminářích OBO 2018?


Document Actions
Co prozradil Jiří Burant na seminářích OBO 2018?
Široký sortiment produktů elektroinstalačního materiálu pro výrobce znamená také odpovědnost za technickou podporu. Jde o skrytý závazek, který na trhu signalizuje schopnost a serióznost dodavatele. O čem to je řeč? Chceme poukázat na značky, které poskytují technikům možnost pochopit širší souvislosti s jejich dodávaným sortimentem, než pouhé katalogové informace. Tím se také liší pojmy prezentace a přednáška. S kamerou jsme navštívili jeden z tradičních seminářů OBO BETTERMANN. Ten patří mezi ty události, kde se opravdu něco dovídáme ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 25.10.2018

Odborník se z nikoho nestává ani absolvováním školy, ale praxí a komunikací s ostatními. Do komunikace lze zařadit i účast na různých školeních. Nemusí být nutně placené, i když ty jsou v mnohých případech s přidanou hodnotou. 

Ročně navštěvujeme mnoho seminářů, školení či workshopů. Úrovně podání informací jsou různé. Hodně záleží, kdo informace podává. Rozdíl mezi obchodníkem a produktovým specialistou bývá v některých případech opravdu velký. Pokud je účastníkem například praxí ošlehaný projektant, nespokojí se s plytkými informacemi, ale chce detaily a souvislosti, které například z podpůrné technické podpory nejsou zřejmé.


 
Navštívili jsme jeden ze seminářů pořádaných ve spolupráci OBO BETTERMANN, Prakab a Zumtobel. 

Nač byl letošní seminář zaměřen?
Je věnován požární bezpečnosti elektrických rozvodu ve smyslu funkčních rozvodů, které stále dělají jak projektantům tak realizačním firmám potíže a také tomu nejčastějšímu s čím se v praxi elektrotechnika lze setkat, tedy nouzovému osvětlení. Ve smyslu požární bezpečnosti staveb.

Jiřího Buranta jsme se zeptali na nejčastější neznalosti elektrotechniků ...




Školení OBO Bettermann může probíhat také individuálně v učebnách se vzorkovnou v Praze (Modleticích), Brně nebo Ostravě.



KAM KOUKNOUT DÁL?

Katalogy OBO BETTERMANN
Aktuální technická podpora OBO BETTERMANN dostupná zde v redakční knihovně!






 

Pravidelný sobotní přehled novinek a bonusů
z celého portálu Elektrika získáte přihlášením

 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

OBO BETTERMANN s. r. o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Navrhujete a přemýšlíte: Jak nainstalovat elektrické a datové porty pod kancelářskými stoly? Jak zapojit datové a multimediální porty do konferenčních stolů? Kde umístit výklopné zásuvky v hotelových pokojích? Jak přidat zásuvky a datové porty do poslucháren a knihoven? Kde je nejlepší místo pro zásuvky a datové porty v pacientských pokojích a operačních sálech? Jak instalovat informační kiosky s elektrikou a datovými porty? Jak připojit stroje a monitorovací systémy na výrobních linkách? Sledujte tuto malou recenzi k inspirativnímu katalogu ...
Konečně technický sešit, do kterého je radost pohledět! Nezabývá se jen neustálými novinkami, ale tím základním! Jak všechny ty nové věci upevnit. A samozřejmě zase dle nějakých pravidel, norem a s pohledem na strávený čas a investované peníze. Možná to není "cool" téma pro obchodníky, ale pro nás, kteří to vše realizují na stavbách, jde o důležitý sortiment!
Podívejme se krátce na katalog rozdělený do několika kapitol systému pro zachování funkčnosti v náročných podmínkách, jako jsou například prostředí s požadavky na vysokou požární odolnost. Jak je tento informační materiál zpracovává, jaké detaily v něm nalezneme, popisuji v tomto článku ...
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933