Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Co prozradil Jiří Burant na seminářích OBO 2018? (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 25.10.2018
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Co prozradil Jiří Burant na seminářích OBO 2018?


Co prozradil Jiří Burant na seminářích OBO 2018?
Široký sortiment produktů elektroinstalačního materiálu pro výrobce znamená také odpovědnost za technickou podporu. Jde o skrytý závazek, který na trhu signalizuje schopnost a serióznost dodavatele. O čem to je řeč? Chceme poukázat na značky, které poskytují technikům možnost pochopit širší souvislosti s jejich dodávaným sortimentem, než pouhé katalogové informace. Tím se také liší pojmy prezentace a přednáška. S kamerou jsme navštívili jeden z tradičních seminářů OBO BETTERMANN. Ten patří mezi ty události, kde se opravdu něco dovídáme ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 25.10.2018


Odborník se z nikoho nestává ani absolvováním školy, ale praxí a komunikací s ostatními. Do komunikace lze zařadit i účast na různých školeních. Nemusí být nutně placené, i když ty jsou v mnohých případech s přidanou hodnotou. 

Ročně navštěvujeme mnoho seminářů, školení či workshopů. Úrovně podání informací jsou různé. Hodně záleží, kdo informace podává. Rozdíl mezi obchodníkem a produktovým specialistou bývá v některých případech opravdu velký. Pokud je účastníkem například praxí ošlehaný projektant, nespokojí se s plytkými informacemi, ale chce detaily a souvislosti, které například z podpůrné technické podpory nejsou zřejmé.


 
Navštívili jsme jeden ze seminářů pořádaných ve spolupráci OBO BETTERMANN, Prakab a Zumtobel. 

Nač byl letošní seminář zaměřen?
Je věnován požární bezpečnosti elektrických rozvodu ve smyslu funkčních rozvodů, které stále dělají jak projektantům tak realizačním firmám potíže a také tomu nejčastějšímu s čím se v praxi elektrotechnika lze setkat, tedy nouzovému osvětlení. Ve smyslu požární bezpečnosti staveb.

Jiřího Buranta jsme se zeptali na nejčastější neznalosti elektrotechniků ...




Školení OBO Bettermann může probíhat také individuálně v učebnách se vzorkovnou v Praze (Modleticích), Brně nebo Ostravě.



KAM KOUKNOUT DÁL?

Katalogy OBO BETTERMANN
Aktuální technická podpora OBO BETTERMANN dostupná zde v redakční knihovně!






TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
OBO BETTERMANN s. r. o. - Modletice P.O.Box 96, Říčany u Prahy - 323 610 111 - info@obo.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.