Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Když si starší pár pořídil fotovoltaickou elektrárnu na základě slibů obchodníka, netušil, jaké problémy je čekají. Po výpadku elektřiny v obci zjistili, že jejich investice nefunguje tak, jak očekávali. Co způsobilo, že jejich FVE nebyla schopna ...

Muž zabil manželku elektrickým proudem ve spánku


Document Actions
Článek
Velmi rafinovaný způsob, jak se nadobro zbavit manželky, zvolil 60letý muž z Chebu. Svoji o pět let starší ženu zabil ve spánku, když jí do nohou zavedl pomocí drátů elektrický proud.
ze dne: 29.03.2006
reklama
V úterý v noci se kriminalistům při výslechu k vraždě přiznal. Přitom chybělo málo a vražda mu málem prošla.

CHEB - "Muž zavolal záchranku, že žena nedýchá. Lékař konstatoval smrt v důsledku srdeční zástavy. Ohledávající lékař pak později nezjistil nic podezřelého a úmrtí neoznámil policii.

Až patolog si při pitvě všiml nepatrných spálenin na chodidle a odstartoval tím policejní vyšetřování," řekl zdroj obeznámený s případem. Podle něho byl muž, který je profesní elektrikář, obviněn z vraždy, za což mu hrozí až patnáct let vězení. Jeho manželka byla učitelkou. Co bylo motivem činu, není zatím zcela jasné.

PRÁVO

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT


FIREMNÍ TIPY
Digitalizace nás kromě jiných služeb zasypává také daty. Máme tolik dat, že se v nich často nemůžeme vyznat. O tom, co nám dnes poskytuje digitalizovaná knihovna, hovořím s Petrem Žabičkou z Moravské zemské knihovny. Žijeme v době, kdy nové publikace nevznikají, nejsou žádní autoři odborných článků. Jsme zasypávání krátkými reklamními úryvky a zdroje ke studiu nám zůstávají skryty pod tlustou vrstvou marketingových cílů. Co s tím?
Skákání po jedné noze mnohým připadá směšné, ovšem asi bychom rádi skákali jako klokani, pokud by nám to mělo zachránit život. Pokud se strojem dotknete vedení vn, kabina začne hořet, začnete panikařit ...
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933