Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Koho kdy samotného napadlo jaké preventivní opatření by elektromontéři a elektroúdržbáři měli provádět, aby předešli úrazům při používání ručního nářadí? Asi nikdy a nikoho, tedy vyjma bezpečáka. Ten naopak přesně ví, jaké příčiny nejčastěji vedou k ...
  • S novými teleskopickými jímači je instalace jednodušší, rychlejší a dostupnější. Jímače, navržené pro snadný transport a snadnou montáž, přinášejí změnu postupů pro montéry všude. S teleskopickými jimači může jedna osoba bez problémů převézt a ...

Českomoravská elektrotechnická asociace v Lednici 2014


Document Actions
Českomoravská elektrotechnická asociace v Lednici 2014
Navštívili jsme jihomoravskou Lednici i v letošním roce. Českomoravská elektrotechnická asociace pořádala pravidelnou valnou hromadu členských firem. Kromě zajímavých přednášek a hostů byly vyhlášeny výsledky soutěže o Výroční cenu asociace za inovační produkt. Na objektiv nám odpověděli na pár otázek prezident Jiří Holoubek a ředitel asociace Jan Prokš. Pro více informací sledujte tento článek ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 4.06.2014
reklama




Českomoravská elektrotechnická asociace pořádala Valnou hromadu 2014 opět v jihomoravské Lednici. Prostředí je přímo stvořeno pro setkávání a mítinky. Příjemná cesta, příjemné prostředí i ubytování.

První den blok vystoupení zahájil Jiří Holoubek, prezident asociace. Zdeněk Liška, generální ředitel SPČR podal aktuální informace ze SPČR a EU. Pavel Gebauer, ředitel sekce energetiky MPO měl připraveno téma "Jak budeme (muset) spořit energii. Jan Vejmělek, hlavní ekonom KB objasnil makroekonomickou prognózu ve světle intervencí ČNB. Rút Bízková, předsedkyně TAČR představila programy Technologické agentury ČR. Následoval podpis memoranda o spolupráci mezi TAČR a ElA.


Pro větší náhled kliknout!

Elektrotechnická asociace letos poprvé vyhlásila soutěž o Výroční ceny asociace za inovační produkt. Soutěžilo se ve třech kategoriích:
  • Za nejlepší inovační výrobek nebo proces v oblasti elektrotechniky, energetiky a strojírenství
  • Za nejlepší inovační výrobek nebo proces v oblasti automatizace
  • Za nejlepší inovační výrobek nebo proces v oblasti elektroniky a ICT


Pro větší náhled kliknout!

Nominované byly tyto společnosti:

  • ABB s rozvaděčem UniGear Digital concept
  • ELCOM s měničem EDI LOKO AUZ
  • ELKO EP s přístrojem LARA 5 in 1
  • LOGAREX Smart Metering se zabezpečením SAFEMETER
  • MESING s automatem pro bezkontaktní kalibraci koncových měrek
  • MINERVA BOSKOVICE s průmyslovým šicím strojem 0967-100382
  • VUES Brno se speciálním generátorem a soustavou lineárního servoaktuátoru


Pro větší náhled kliknout!

Hodnotící komise v čele s Vladimírem Aubrechtem (FEKT VUT Brno) navrhla prezidentovi asociace Jiřímu Holoubkovi udělit těmto společnostem ocenění:

  • MINERVA BOSKOVICE
  • MESING
  • ELKO EP

Ceny byly předány všem oceněným právě ku příležitosti Valné hromady 2014 v Lednici. Pro více informací sledujte tuto adresu asociace.

 
 

 

Diskutující k tomuto článku

  ... a další (počet diskutujících: 2)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

ElA Elektrotechnická asociace České republiky
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Digitalizace nás kromě jiných služeb zasypává také daty. Máme tolik dat, že se v nich často nemůžeme vyznat. O tom, co nám dnes poskytuje digitalizovaná knihovna, hovořím s Petrem Žabičkou z Moravské zemské knihovny. Žijeme v době, kdy nové publikace nevznikají, nejsou žádní autoři odborných článků. Jsme zasypávání krátkými reklamními úryvky a zdroje ke studiu nám zůstávají skryty pod tlustou vrstvou marketingových cílů. Co s tím?
Repríza KNX výroční konference k 30. výročí KNX ve světě. Událostí prováděl Josef Kunc s Vítem Pivoňkou. Z programu této události očekávejte významné novinky pro všechny partnery KNX, jejich hodnocení a doporučování potencionálním zákazníkům, poznatky z vynikajícího projektu KNX systémové instalace, chyby v projektech a při jejich realizaci a předcházení jim, představení všech ...
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933