Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Českomoravská elektrotechnická asociace v Lednici 2014 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 4.06.2014
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Českomoravská elektrotechnická asociace v Lednici 2014


Českomoravská elektrotechnická asociace v Lednici 2014
Navštívili jsme jihomoravskou Lednici i v letošním roce. Českomoravská elektrotechnická asociace pořádala pravidelnou valnou hromadu členských firem. Kromě zajímavých přednášek a hostů byly vyhlášeny výsledky soutěže o Výroční cenu asociace za inovační produkt. Na objektiv nám odpověděli na pár otázek prezident Jiří Holoubek a ředitel asociace Jan Prokš. Pro více informací sledujte tento článek ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 4.06.2014





Českomoravská elektrotechnická asociace pořádala Valnou hromadu 2014 opět v jihomoravské Lednici. Prostředí je přímo stvořeno pro setkávání a mítinky. Příjemná cesta, příjemné prostředí i ubytování.

První den blok vystoupení zahájil Jiří Holoubek, prezident asociace. Zdeněk Liška, generální ředitel SPČR podal aktuální informace ze SPČR a EU. Pavel Gebauer, ředitel sekce energetiky MPO měl připraveno téma "Jak budeme (muset) spořit energii. Jan Vejmělek, hlavní ekonom KB objasnil makroekonomickou prognózu ve světle intervencí ČNB. Rút Bízková, předsedkyně TAČR představila programy Technologické agentury ČR. Následoval podpis memoranda o spolupráci mezi TAČR a ElA.


Pro větší náhled kliknout!

Elektrotechnická asociace letos poprvé vyhlásila soutěž o Výroční ceny asociace za inovační produkt. Soutěžilo se ve třech kategoriích:


Pro větší náhled kliknout!

Nominované byly tyto společnosti:


Pro větší náhled kliknout!

Hodnotící komise v čele s Vladimírem Aubrechtem (FEKT VUT Brno) navrhla prezidentovi asociace Jiřímu Holoubkovi udělit těmto společnostem ocenění:

Ceny byly předány všem oceněným právě ku příležitosti Valné hromady 2014 v Lednici. Pro více informací sledujte tuto adresu asociace.

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
ElA Elektrotechnická asociace České republiky - Doudlebská 5, Praha 4 - 261213623 - ela@electroindustry.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.