Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Koho kdy samotného napadlo jaké preventivní opatření by elektromontéři a elektroúdržbáři měli provádět, aby předešli úrazům při používání ručního nářadí? Asi nikdy a nikoho, tedy vyjma bezpečáka. Ten naopak přesně ví, jaké příčiny nejčastěji vedou k ...
  • S novými teleskopickými jímači je instalace jednodušší, rychlejší a dostupnější. Jímače, navržené pro snadný transport a snadnou montáž, přinášejí změnu postupů pro montéry všude. S teleskopickými jimači může jedna osoba bez problémů převézt a ...

Požadavky na projektovou dokumentaci elektro


Document Actions
Požadavky na projektovou dokumentaci elektro
Co všechno musí obsahovat projektová dokumentace elektro a jak se člení? Jaké zákony, vyhlášky a technické normy stanovují požadavky na dokumentaci? Co všechno patří do dokumentace pro stavební povolení, a co by se v ní naopak objevit nemělo? K čemu slouží realizační dokumentace? A jaké požadavky kladou technické normy na nouzové osvětlení, uzemnění nebo bezpečnostní zdroje? To se dozvíte v přednášce projektanta Jana Hlavatého v tomto článku s videoklipem.
J Lhava, ze dne: 27.11.2014

Pro obsah projektových dokumentací existují jasná pravidla. Sledujte přednášku projektanta elektro Jana Hlavatého. Níže uvedenou stopáž využijte pro posun k žádanému tématu.


Krátce o SOLID team Olomouc ...
Vydává odborné publikace Elektro v praxi a materiál pro přípravu ke zkouškám z vyhlášky 50/1978 Sb. Školí a vzdělává pracovníky profese elektro dle vyhl. 50/1978 Sb., školí pro přípravu ke zkouškám RT skupiny E4A - revize elektrického ručního nářadí, spotřebičů, z obsluhy měřících přístrojů a měření elektrických veličin. Pořádá přípravná školení revizních techniků skupiny E2A - revize elektrických zařízení do 1000V a hromosvodů. Pořádá odborné semináře elektrotechniků v dopravě - trakce, lanové dráhy, kolejová vozidla, sdělovací a zabezpečovací zařízení, konference elektrotechniků. Radí v oblasti energetiky a elektrotechniky.

Více o SOLID team Olomouc zde ...
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

  ... a další (počet diskutujících: 12)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT



Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933