Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Koho kdy samotného napadlo jaké preventivní opatření by elektromontéři a elektroúdržbáři měli provádět, aby předešli úrazům při používání ručního nářadí? Asi nikdy a nikoho, tedy vyjma bezpečáka. Ten naopak přesně ví, jaké příčiny nejčastěji vedou k ...
  • S novými teleskopickými jímači je instalace jednodušší, rychlejší a dostupnější. Jímače, navržené pro snadný transport a snadnou montáž, přinášejí změnu postupů pro montéry všude. S teleskopickými jimači může jedna osoba bez problémů převézt a ...

LAPP: Produkty určené pro E-mobilitu


Document Actions
LAPP: Produkty určené pro E-mobilitu
Podrobnosti o dodávaných systémech značek Lapp+Bals pro oblast E-mobility. Již na Hannoveru jsme mohli vidět mnoho aktivit, které dokazují, že to Lapp myslí s E-mobilitou vážně. Jednou z důležitých částí jsou samozřejmě nabíjecí stanice a příslušenství. Pocit, že nabíjecí stanice již nabízí každý prozrazuje, že si investor má z čeho vybírat. A co bude hledat? Nejlepší poměr výkon/cena. Dobíjení elektrických vozidel není ziskové primárně, proto uvažovat přímou návratnost je nesmysl. Proto také si investor dobře rozmyslí, zda investuje do něčeho, co mu přinese jistotu.
Vilém Gracias, ze dne: 22.09.2011

 

Značka Lapp je ve světě známá jako jeden z vývojářů světových trendů, proto nepřekvapí ani aktivity v oblasti E-mobility, která nyní hýbe světem. Navíc Lapp má hodně prvků, které se do těchto systémů opravdu hodí. 

Již na Hannoveru jsme mohli vidět mnoho aktivit, které dokazují, že to Lapp myslí s E-mobilitou vážně. Jednou z důležitých částí jsou samozřejmě nabíjecí stanice a příslušenství.
Pocit, že nabíjecí stanice již nabízí každý prozrazuje, že si investor má z čeho vybírat. A co bude hledat? Nejlepší poměr výkon/cena. Dobíjení elektrických vozidel není ziskové primárně, proto uvažovat přímou návratnost je nesmysl. Proto také si investor dobře rozmyslí, zda investuje do něčeho, co mu přinese jistotu.

Co Lapp nabízí jako dodávku?
Kompletní systém dobíjecích kabelů a zásuvek vyvinutý společně Lapp+Bals. Řešení pro vysokonapěťové propojení akumulátorů a řídících systémů elektrovozidel. Nabíjecí zásuvky různých typů, nabíjecí spiralizované kabely, nebo také elektromechanický zámek.   

¨

Pro větší náhled obrázku kliknout!


Pozorný zájemce na E-mobilitu si povšimne, že Lapp spolupracuje s výrobcem zásuvek a vidlic BALS. Technická část E-mobility je poměrně obsáhlá, proto je dobré pozorně sledovat všechny aktuální fragmenty nově vyvíjených aplikací.
Snad už proto aby nám neujel "elektrický vlak" událostí ...

 

Zajímáte se hlouběji o E-mobilitu? Máte možnost si zažádat o více informací Lapp produktů níže uvedeným formulářem! 

 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

LAPP Czech Republic s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933