Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • S novými teleskopickými jímači je instalace jednodušší, rychlejší a dostupnější. Jímače, navržené pro snadný transport a snadnou montáž, přinášejí změnu postupů pro montéry všude. S teleskopickými jimači může jedna osoba bez problémů převézt a ...
  • Jak naplno využít schopností programovatelných relé easyE4? Podívejte se jaké možnosti vám dávají nové přístroje. Od různých způsobů vizualizace procesů až po komunikaci s okolním světem. Ovládněte programování relé easyE4 a staňte se expertem v ...

Finálový den projektu Kontakt & Kontrakt


Document Actions
ohkkk_4.jpg
....dovolte, abychom Vás ještě jednou pozvali na finálový „den D“ celoročního projektu Kontakt – Kontrakt, který připadá na 25. listopad 2004, a také Vám připomněli, že se blíží termín přihlášek - 24. září 2004.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 17.09.2004
reklama

K dnešnímu dni projevilo zájem o akci Kontakt – Kontrakt více než 100 firem z České republiky i ze zahraničí, které budou hledat v Brně obchodní příležitosti i budoucí partnery. Jejich seznam a firemní profily najdete na webových stránkách OHK Brno na adrese www.ohkbrno.cz/k-k2004/cz .

Pod jednou střechou pavilonu G1 na brněnském výstavišti bude zastoupeno 24 regionů z 19 států. Kromě zástupců firem přislíbili svoji účast také obchodní radové partnerských zemí a odborní konzultanti, kteří budou po celý den poskytovat poradenské služby zdarma.

V rámci projektu Kontakt – Kontrakt můžete prezentovat Vaše obchodní aktivity také na CD-Romu účastnických firem. CD-Rom je připravován formou přehledného katalogu ve třech jazykových mutacích (čeština, angličtina, němčina) a je určen všem účastníkům i návštěvníkům akce Kontakt-Kontrakt. Informace o Vaší firmě se tak mohou dostat k potenciálním partnerům v zemích celé Evropy. Podmínky prezentace na CD-Romu, stejně tak jako základní informace o projektu a přihlášku na Kontakt-Kontrakt, najdete na našich webových stránkách i v přiloženém letáčku.

Ing. Petr Bajer, CSc., Ředitel OHK Brno

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
RHK Brno
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933