Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Evropská unie umožňuje firmám a OSVČ poskytovat služby po celé EU, aby se snížila byrokracie a zlepšila spolupráce mezi zeměmi. V Česku platí zákony, které toto upravují. Firmy mohou posílat zaměstnance na zakázky do jiných zemí a podnikatelé mohou ...
  • Konference plná informací o kybernetické bezpečnosti, bezpečnosti datových sítí, monitoringu, výstavbě sítí, legislativě a třeba i souvislostí s ai. Zajímat to nebude jen majitele firem ale hlavně techniky, kteří bezpečnost realizují. A co ti, co řeší ...

Znáte nové vychytávky na Elektrika.TV?


Document Actions
Znáte nové vychytávky na Elektrika.TV?
Znáte nové vychytávky na Elektrika.TV? Na pozadí se dějí drobné úpravy, o kterých byste mohli něco tušit. Některé funkce zjednoduší vyhledávání a v některých případech odkryjí obsah, na který byste možná jinak nenarazili. V létě 2016 proběhla první revize videoklipů Elektrika.TV od roku 2008, kdy byla oficiálně spuštěna. Ne všechny záběry byly oficiálně zveřejněné. Nyní pozorný uživatel s trochou šikovnosti nalezne to, co jiný snadno přehlédne.
Miroslav Minařík, ze dne: 22.07.2016


Portál Elektrika by nebyl portálem pokud by se od počátku nezajímal o správné zatřídění obsahu. Bohužel na samém počátku nikdo neznal přesný vývoj a tak se vše odehrávalo metodami pokus- omyl. Nyní, osm let starý projekt Elektrika.TV může částečně využívat prvky o deset let staršího projektu Elektrika.cz. Pozorný uživatel si všimne, že do mozaiky zapadá i diskusní fórum a redakční knihovna.


Souvislosti právě vysílaných pořadů


Tato funkce je unikátní pouze na Elektrika.tv. Na hlavní stránce vidíte právě vysílaný pořad a v pravé části se dynamicky rolují modrá tlačítka. Pokud na vybrané kliknete, zobrazí se vám související obsah toho druhu, který kliknutím volíte.




Vyhledávání videoklipů ...




  • ... v archívu
    podle data změny získáte rychlý přehled od nejnověji vydaných pořadů. Tímto způsobem se zpětně proklikáte po časové ose zpět do minulosti.






    ... podle tématu



    Pokud vás zajímá konkrétní téma, nechte si vyhledat všechny podobné videoklipy kliknutím na vybraný pojem. Témata se stále čistí a upravují, pokud něco nedohledáte tématy, můžete to najít v jiných souvislostech. Archív je opravdu velký!






    ... podle firmy



    všechny videoklipy patřící konkrétní společnosti získáte podobným způsobem na předposlední záložce. Pokud je videoklip s více firmami, pak ho můžete nalézt také poslední možností, podle osoby.





    ... podle osoby



    lze u nás také vyhledat. Jde o novinku léta 2016. Tato možnost umožní nalézt osobu, kterou jsme otitulkovali a veřejně u nás vystupovala.


Toto jsou pouze dílčí novinky. Věřte, že se na pozadí pracuje na něčem, co jako obvykle nikde není a testovat se to bude u nás. Ale to se nechte překvapit později. Věříme, že vám tyto možnosti pomohou nalézt hledané.
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 3)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT



Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933