Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Znáte nové vychytávky na Elektrika.TV? (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 22.07.2016
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Znáte nové vychytávky na Elektrika.TV?


Znáte nové vychytávky na Elektrika.TV?
Znáte nové vychytávky na Elektrika.TV? Na pozadí se dějí drobné úpravy, o kterých byste mohli něco tušit. Některé funkce zjednoduší vyhledávání a v některých případech odkryjí obsah, na který byste možná jinak nenarazili. V létě 2016 proběhla první revize videoklipů Elektrika.TV od roku 2008, kdy byla oficiálně spuštěna. Ne všechny záběry byly oficiálně zveřejněné. Nyní pozorný uživatel s trochou šikovnosti nalezne to, co jiný snadno přehlédne.
Miroslav Minařík, ze dne: 22.07.2016



Portál Elektrika by nebyl portálem pokud by se od počátku nezajímal o správné zatřídění obsahu. Bohužel na samém počátku nikdo neznal přesný vývoj a tak se vše odehrávalo metodami pokus- omyl. Nyní, osm let starý projekt Elektrika.TV může částečně využívat prvky o deset let staršího projektu Elektrika.cz. Pozorný uživatel si všimne, že do mozaiky zapadá i diskusní fórum a redakční knihovna.


Souvislosti právě vysílaných pořadů


Tato funkce je unikátní pouze na Elektrika.tv. Na hlavní stránce vidíte právě vysílaný pořad a v pravé části se dynamicky rolují modrá tlačítka. Pokud na vybrané kliknete, zobrazí se vám související obsah toho druhu, který kliknutím volíte.




Vyhledávání videoklipů ...


Toto jsou pouze dílčí novinky. Věřte, že se na pozadí pracuje na něčem, co jako obvykle nikde není a testovat se to bude u nás. Ale to se nechte překvapit později. Věříme, že vám tyto možnosti pomohou nalézt hledané.
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.