Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • S novými teleskopickými jímači je instalace jednodušší, rychlejší a dostupnější. Jímače, navržené pro snadný transport a snadnou montáž, přinášejí změnu postupů pro montéry všude. S teleskopickými jimači může jedna osoba bez problémů převézt a ...
  • Jak naplno využít schopností programovatelných relé easyE4? Podívejte se jaké možnosti vám dávají nové přístroje. Od různých způsobů vizualizace procesů až po komunikaci s okolním světem. Ovládněte programování relé easyE4 a staňte se expertem v ...

Na novém veletrhu ELEKTRO se představí také ABB


Document Actions
pronv2.jpg
Účast na premiérovém veletrhu ELEKTRO v Brně potvrdila mimo jiné i společnost ABB s.r.o., organizační jednotka Elektro – Praga z Jablonce nad Nisou.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 24.10.2003
reklama

Na novém veletrhu ELEKTRO se představí také společnost ABB s.r.o. Účast na premiérovém veletrhu ELEKTRO v Brně potvrdila mimo jiné i společnost ABB s.r.o., organizační jednotka Elektro – Praga z Jablonce nad Nisou. ELEKTRO. Tento název byl zvolen pro nový veletrh v Brně, který bude zaměřen na elektroinstalace a osvětlovací techniku. Veletrh ELEKTRO se uskuteční záměrně ve stejném termínu jako Stavební veletrhy Brno (od 20. do 24. 4. 2004). Svůj první rok života oslaví veletrh ELEKTRO v moderně vybaveném a nově vystavěném pavilonu F brněnského výstaviště.

Přímý dialog firem z elektrotechnického průmyslu se zákazníky, kvalitní návštěvnická struktura Stavebních veletrhů Brno, spolupořadatelství Českomoravské elektrotechnické asociace (ElA) a především výhodná cena za pronájem plochy oproti konkurenčním akcím představují hlavní příslib pro právě probíhající nábor vystavovatelů. Uzávěrka pro přihlášení na veletrh ELEKTRO byla stanovena na 30. listopad 2003.


Pohled na nový pavilon F

Svoji přihlášku a účast na veletrhu ELEKTRO potvrdila i společnost ABB s.r.o, organizační jednotka Elektro – Praga. Manažer marketingu této společnosti Jiří Kubeš k tomu dodává:

„Společnost ABB s.r.o., organizační jednotka Elektro – Praga, se již několik let úspěšně zúčastňuje veletrhu SHK BRNO, který patří do rodiny Stavebních veletrhů Brno, neboť považujeme za nutné prezentovat své výrobky i na veletrhu na Moravě. Proto se zúčastníme i veletrhu ELEKTRO v rámci těchto veletrhů a věříme, že zavedení tohoto veletrhu bude přínosem jak pro ABB s.r.o., tak pro návštěvníky Stavebních veletrhů Brno.“


Část nového pavilonu F

Koncept a vznik veletrhu ELEKTRO reaguje na potřeby evropského stavebního trhu a klade důraz na rozvoj v oblasti inteligentních budov. Stavební materiály jsou „obalem“ pro vyspělé technologie využívající elektrické energie k řízení, měření, zabezpečování a provozu staveb.

V rámci projektu ELEKTRO očekává pořadatel a.s. Veletrhy Brno účast předních firem z tuzemska i zahraničí.

Vydavatel: Veletrhy Brno, Zuzana Krupičková, manažerka PR a reklamy, Stavební veletrhy Brno
Tel. +420 541 152 890, Fax: +420 541 152 889, E-mail: zkrupickova@bvv.cz

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ


FIREMNÍ TIPY
Digitalizace nás kromě jiných služeb zasypává také daty. Máme tolik dat, že se v nich často nemůžeme vyznat. O tom, co nám dnes poskytuje digitalizovaná knihovna, hovořím s Petrem Žabičkou z Moravské zemské knihovny. Žijeme v době, kdy nové publikace nevznikají, nejsou žádní autoři odborných článků. Jsme zasypávání krátkými reklamními úryvky a zdroje ke studiu nám zůstávají skryty pod tlustou vrstvou marketingových cílů. Co s tím?
Repríza KNX výroční konference k 30. výročí KNX ve světě. Událostí prováděl Josef Kunc s Vítem Pivoňkou. Z programu této události očekávejte významné novinky pro všechny partnery KNX, jejich hodnocení a doporučování potencionálním zákazníkům, poznatky z vynikajícího projektu KNX systémové instalace, chyby v projektech a při jejich realizaci a předcházení jim, představení všech ...
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933