Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Evropská unie umožňuje firmám a OSVČ poskytovat služby po celé EU, aby se snížila byrokracie a zlepšila spolupráce mezi zeměmi. V Česku platí zákony, které toto upravují. Firmy mohou posílat zaměstnance na zakázky do jiných zemí a podnikatelé mohou ...
  • Konference plná informací o kybernetické bezpečnosti, bezpečnosti datových sítí, monitoringu, výstavbě sítí, legislativě a třeba i souvislostí s ai. Zajímat to nebude jen majitele firem ale hlavně techniky, kteří bezpečnost realizují. A co ti, co řeší ...

Stavební veletrhy 2004, více informací...


Document Actions
bvvkr_pr_1.jpg
Připravili jsme pro vás přehled doposud všech vydaných zpráv, které se týkají blížícího se Stavebního veletrhu na kterém se letos koná i první roční ELEKTRO.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 8.04.2004
reklama

Stručné anotace k originálním formátům (.doc).....

  • KONGRES STAROSTŮ NA STAVEBNÍCH VELETRZÍCH BRNO 2004
    Rozšíření Evropské unie o nové členské státy, mj. i o Českou republiku, se odehraje přesně týden po skončení Stavebních veletrhů Brno 2004. Je to jedním z hlavních důvodů, proč se stane téma evropská integrace v těchto dnech aktuálním a proč je významnou součástí doprovodných programů.
  • TUGENDHAT V PAVILONU G
    Jedním ze zvýrazněných témat 9. mezinárodního stavebního veletrhu IBF jsou rekonstrukce stavebních památek. V rámci tohoto veletrhu bude 20. dubna 2004 v pavilonu G zahájena dlouhodobá výstava o významné stavební památce moderní architektury – vile Tugendhat. Ta je v současné době před kompletní rekonstrukcí a výstava by ji měla připomínat v době, kdy bude uzavřená pro veřejnost. Výstavu připravila Nadace vila Tugendhat ve spolupráci s Muzeem města Brna, které má vilu ve správě a které připravilo celkovou koncepci rekonstrukce a dalšího využití této stavební památky.
  • TRANSATLANTIC DRIFT DEBATE
    Stavební veletrhy Brno 2004 se odehrají přesně týden před oficiálním vstupem České republiky do Evropské unie. Související problematika se promítá do mnoha akcí doprovodného programu. Zcela logicky se objeví i v jedné z tematicky nadstavbových konferencí, nazvané Transatlantic Drift Debate.
  • FACILITY MANAGEMENT NA STAVEBNÍCH VELETRZÍCH BRNO 2004
    Facility management je jedním z témat doprovodného programu letošních Stavebních veletrhů Brno 2004. V rámci Mezinárodního stavebního veletrhu IBF proběhne v úterý 20. dubna od 13,00 hod. v sálu č. 102 v Administrativní budově BVV samostatná konference s hlavním tématem „Facility management a stavebnictví“.
  • KOUPELNA SNŮ NA VELETRHU SHK BRNO 2004
    U příležitosti konání veletrhu SHK BRNO 2004 se již pošesté uskuteční anketní soutěž „Koupelna snů“. Účastní se jí vystavovatelé Stavebních veletrhů Brno 2004, kteří se zabývají realizací koupelen, případně vystavují koupelnové vybavení.
  • PROBLEMATIKA SOCIÁLNÍHO BYDLENÍ V ČR A V EU
    V rámci doprovodného programu letošního veletrhu URBIS se dne 22. dubna od 13 hodin uskuteční v Brně mezinárodní odborná konference Problematika sociálního bydlení v ČR a v EU. Setkání proběhne v tiskovém středisku v pavilonu E. Organizátorem konference bude Svaz českých a moravských bytových družstev (SČMBD).
  • stavební poradenskÉ centrum
    Pro pravidelné návštěvníky Stavebních veletrhů Brno (20. - 24. 4. 2004) jistě nebude novinkou stánek informačních a poradenských služeb, nazvaný Stavební poradenské centrum. Také v letošním roce budou pro laickou i odbornou veřejnost připraveny rady a odpovědi na otázky ze všech možných oblastí stavebnictví.

  • povodeň v brně
    V rámci veletrhu URBIS se ve dnech 20. – 22. dubna uskuteční 3. kongres s doprovodným programem, nazvaný Ochrana před povodněmi. Akci pořádá společně s Veletrhy Brno, a.s., Česká asociace zpracovatelů povodňových plánů. V přednáškové části, která proběhne v 1. patře pavilonu E, se kongres zaměří na 3 okruhy odborné veřejnosti.

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ


FIREMNÍ TIPY
Proudové chrániče prakticky (archivní premiéra). Sledujte, nebo si jen poslechněte premiéru archivního záznamu přednášky Jana Krejčího z posledních Odborných seminářů OEZ 2019, kdy jsme se měli možnost setkávat osobně. Co v této dobře připravené přednášce zaznělo? Jaké typy proudových chráničů používáme? Jak souvisí nasazení proudových chráničů s ČSN, které vstoupily v platnost v roce 2018. Popis a důvody nasazení více chráničů v rodinném domě a dozvíme se také o ...
První hromosvodní centrum v České republice bylo před třemi léty otevřeno v odborném učilišti v Chomutově. Minulý týden se objevilo na zcela nové adrese. Vše v souvislosti s narozeninami LUMA Plus a rekonstrukcí jejich sídla ...
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933