Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje

Témata pokrývající všechny uvedené oblastí

Podnikající, Hardware, Kancelář

Ipex ve Zlíně o Internetu

  • 17.09.2004
Ipex ve Zlíně o Internetu
Jaké máme možnosti připojení na Internet? Komunikační společnost IPEX pořádala ve Zlíně zajímavý seminář nejen pro odborníky. Přednášel Jiří Peterka, odborník na informační technologie, osobnost roku 2002.

Uvažujete o připojení na internet "bezdrátů"

  • 17.10.2002
Uvažujete o připojení na internet "bezdrátů"
Znáte princip tohoto přenosu? Víte jak jsou služby standardně tarifikovány a které poskytovány zdarma? Víte co by vše mělo být ve smlouvě? Co je nutné vědět než s "někým" podepíšete smlouvu.

Na Internet s GINem?

  • 4.06.2002
Na Internet s GINem?
Přirovnáme jednou analogový modem (kterým se teď připojuje většina uživatelů Internetu) k "pazourku" z pravěku? Jak být na Internetu dosažitelný stále? Jedna z možností, požádat GINa!

K čemu je dobrý PDA?

  • 23.05.2002
K čemu je dobrý PDA?
Co to je PDA? Jakou to má souvislost s elektrotechnikou? Není to pouze pro manažery firem? Bude taková elektronická hračka užitečná třeba reviznímu technikovi?
FIREMNÍ TIPY
Digitalizace nás kromě jiných služeb zasypává také daty. Máme tolik dat, že se v nich často nemůžeme vyznat. O tom, co nám dnes poskytuje digitalizovaná knihovna, hovořím s Petrem Žabičkou z Moravské zemské knihovny. Žijeme v době, kdy nové publikace nevznikají, nejsou žádní autoři odborných článků. Jsme zasypávání krátkými reklamními úryvky a zdroje ke studiu nám zůstávají skryty pod tlustou vrstvou marketingových cílů. Co s tím?
Kam se v budovách vyvíjí uplatnění vysokorychlostních dat optickými vlákny? Příchod elektroinstalačních podomítkových trubek Fraenkische se zabudovaným optickým vláknem se datoval dřív než známost standardů datových přenosů Industry 4.0. Trubky s označením FFKuS DATALIGHT se v českých e-shopech objevují, ale na běžných stavbách určitě ne. Jde o speciálku, říkají dataři, v běžném obydlí stačí spotřebiteli Wi-Fi. Jiná situace může ...
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933