Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...

Referenční pohled na DEHN z Elektrické spojky 2019


Document Actions
Referenční pohled na DEHN z Elektrické spojky 2019
V dnešní digitalizované informační době se reference předávají nejčastěji, jak jinak, než zase digitálně. Nejoblíbenější formou jsou lajky sociálních sítí. Jsou sice anonymní, ale jednoduchost odklepnutí baví nejen ty, co lajk udělí, ale i marketéry. Těm se naopak lajky dobře sčítají. My, digitálního marketingu také dobře znalí, přes všechno dáváme přednost osobním referencím a ptáme se těch, kteří se svou odbornou praxí opravdu zabývají nepřetržitě ...
Miroslav Minařík, ze dne: 12.07.2019


Přemýšlel jsem, jaký zvolit nadpis. Nejde totiž o žádné placené PR nebo technický komentář, který by se dal odbýt tuctovým titulkem ve stylu nějaké mediální agentury. Podobně jako většinu svých textů tvořím na základě zkušeností, tak i tento předkládá pohled především jiných elektrotechniků. Těžko takové sdělení může říct značka sama o sobě a dokonce ho stěží nakoupí jako třeba lajky na Facebooku.


Pro větší náhled kliknout!


DEHN v Česku
se profiluje technicky, obchodně. V porovnání s jinými výrobci v digitálním marketingu spíše zaostává. Ovšem v tom podstatném, tedy pro elektrotechniky podstatném, naopak vede. Co mám na mysli? Tedy bez obalu. Někdo myslí na konec své pracovní doby a spoléhá na SEO, copywriting jiných a snadné publikování na sociálních sítích. DEHN se zaměřuje především na ty, kdo jejich pomoc opravdu potřebují. Jak jednoduché, že?


Pro větší náhled kliknout!


Jak tuto značku vidí ostatní?
Názorů je opravdu dost. Pokud umíme číst mezi řádky, dokážeme sestavit reálný obrázek. Jak cestuji po republice slýchávám asi toto: "DEHN je dražší, ale zase navrhnu a koupím to, co je jisté".

Poslechněte si pár názorů sami v následující mikroreportáži ...



A snad nakonec
proč si dovoluji něco podobného napsat svým jménem? Málokterou značku znám osobně více než dvacet let. Možná bych mohl psát o DEHN obsáhlý článek o jejich specifikách komunikace na českém trhu.  A ať již si o tomto našem článku myslíte cokoliv, nijak to neovlivní vytýčený směr práce českého týmu DEHN.




Pokud pracujete v oboru, máte možnost si zažádat o aktuální přehledový katalog DEHN
NÍŽE UVEDENOU OBJEDNÁVKOU!
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

  ... a další (počet diskutujících: 6)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

DEHN s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Jaké problémy mohou nastat při tvorbě projektových dokumentací hromosvodu pro rodinné domy? Je časté, že nízká kvalita dokumentace komplikuje práci realizovních firem? Co obvykle chybí v těchto nedostatečných projektech? Jak důležitá je analýza rizik v projektování hromosvodů? Co všechno by měla obsahovat kvalitní technická zpráva? Je pravda, že někteří lidé nevědí, jak by měla správná dokumentace vypadat, a jsou spokojení jen s několika listy papíru? Jaký rozdíl je mezi zkušenými projektanty a těmi, kteří "podvádějí" v projektování? Co všechno zahrnuje dobře vypracovaný projekt hromosvodu a uzemnění?
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933