Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje

OMNIS: 1. ročník veletrhu ASPERA ELEKTROFEST PRAHA


Document Actions
OMNIS: 1. ročník veletrhu ASPERA ELEKTROFEST PRAHA
Nový elektrotechnický veletrh v Praze! Společnost Omnis pořádá opět novinku. Tentokrát regionální elektrotechnickou výstavu v Hlavním městě. Její datum se uvažuje zhruba pul roku po Amperu, což je zajímavé ...
Petr Nasadil, ze dne: 24.07.2007

Vážení obchodní přátelé, v letošním roce přicházíme po Vysočině s druhým novým regionem pro elektroveletrh – ve dnech 7. - 8. listopadu 2007 se uskuteční 1. ročník veletrhu ASPERA ELEKTROFEST PRAHA.

A proč jsme zvolili právě Prahu?

  • je to místo s obrovským potenciálem odborníků elektro
  • jeden pražský veletrh ročně nestačí pokrýt potřebu novinek, aktuálních informací a nabídek z oboru
  • hlavní město je spádové pro celé Čechy, nejvíce si slibujeme od regionů na východ od Prahy, odkud je místo konání komfortně dostupné po dálnici D1
  • nabídneme návštěvníkům klidné a důstojné prostředí k jednání

Veletrh se uskuteční v Top Congress Hall v Top Hotelu v Praze na Chodově. TOP HOTEL Praha je jedním z největších kongresových zařízení v České republice.


Klik pro větší náhled.

Kongresová hala má vlastní vchod, parkovací plochy a přímé propojení s hotelem. Ve všech veřejných prostorách hotelu včetně konferenčních prostor je možné se zdarma bezdrátově připojit k internetu (Wi-Fi).


Klik pro větší náhled.

Pro vystavovatele je pro navážení určen velký výtah z parkoviště až k hale. Parkovací plochy jsou velké, bez problémů uspokojí i návštěvníky, kteří přijedou na veletrh autem. Ti, kteří přijedou MHD, to mají jen pět minut frekventovanou linkou z metra.

Pro spolupráci jsme se spojili se silným regionálním partnerem – velkoobchodem elektroinstalačním materiálem Aspera, spol. s r.o. Spolupráce s regionálním velkoobchodem se nám již dříve osvědčila – díky společné cílené propagaci naší i generálního partnera se daří přitáhnout větší počet odborných návštěvníků. Mezi těmi převažují montážní a obchodní firmy, významnou skupinou je také celá řada registrovaných elektroinstalatérů, revizních techniků a živnostníků – elektrikářů, nechybí projektanti a projekční firmy. Ty přitáhne také kvalitní doprovodný program, organizovaný ve spolupráci s odborníky, specializujícími se na tuto činnost. Nespoléháme se ale jen na semináře - nosnou částí reklamní kampaně bude tradičně direct mail dle dlouhodobě a cíleně zpracovávané databáze subjektů podnikajících a pracujících v oboru elektro.


Klik pro větší náhled.

Podrobnější informace naleznete zde.

Vážení přátelé,
věříme, že projekt regionálních veletrhů ELEKTROFEST vyhovuje Vašim potřebám a že Vás zaujme nová možnost propagace Vašich výrobků a služeb přímo v Praze.

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Omnis Olomouc, a.s.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933