Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • S ukončením platnosti legendární vyhlášky 50/1978Sb. se nám objevuje na scéně požadavek na svéprávnost. V původním předpisu byl ukryt v potvrzení o zdravotní způsobilosti. Noví, mladí čekatelé na osvědčení dle nařízení vlády 194/22Sb. nejsou zatížení ...

icenter oslavil deset 10 let


Document Actions
icenar7.jpg
Elektroinstalační velkoobchod icenter oslavil deset let na českém trhu. Kdo jsou jeho hlavní dodavatelé? Kde všude tento velkoobchod naleznete?
Tým portálu Elektrika, ze dne: 7.10.2003
reklama

Původně německý velkoobchod (Siemens) se v posledních letech  transformoval na ryze českou společnost. Svou šíří sortimentu, přístupem k zákazníkům a v neposlední řadě dobrými skladovými zásobami, získávají u odběratelů na oblibě. V České republice je sice více elektrotechnických velkoobchodů, ovšem jen ti úspěšní poznali, v čem je náš malý trh specifický a co potřebuje.

V pátek (3.10.2003) uspořádal slavnostní gala večer plný zábavy a dobrého jídla v prostorách brněnského skladu ve Slatině.

Prokurista Evžen Veselý během události poděkoval devíti zaměstnancům pracujících v icentru od května 1993.

Dámy Průšová a Hájková jako první obdržely poděkování od vedení společnosti icenter.,

Mohu potvrdit, že se na této události objevily přední osobnosti z řad společností z elektrotechnické oblasti. Znáte dodavatele tohoto velkoobchodu? Podívejte se na tento odkaz. Přes to, že se jednalo o společenský večer, se neformálně pracovalo. My jsme objevili u Aleše Šilhavého novinku, o které se brzy určitě zmíníme a to opět v souvislosti s tímto velkoobchodem. Jak už to bývá zvykem, když si máte s ostatními co říci, při této koncentraci osobností, opouštíte "zlatou loď" mezi posledními.

Tedy, vše nejlepší k narozeninám....

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
i-center s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Digitalizace nás kromě jiných služeb zasypává také daty. Máme tolik dat, že se v nich často nemůžeme vyznat. O tom, co nám dnes poskytuje digitalizovaná knihovna, hovořím s Petrem Žabičkou z Moravské zemské knihovny. Žijeme v době, kdy nové publikace nevznikají, nejsou žádní autoři odborných článků. Jsme zasypávání krátkými reklamními úryvky a zdroje ke studiu nám zůstávají skryty pod tlustou vrstvou marketingových cílů. Co s tím?
Repríza KNX výroční konference k 30. výročí KNX ve světě. Událostí prováděl Josef Kunc s Vítem Pivoňkou. Z programu této události očekávejte významné novinky pro všechny partnery KNX, jejich hodnocení a doporučování potencionálním zákazníkům, poznatky z vynikajícího projektu KNX systémové instalace, chyby v projektech a při jejich realizaci a předcházení jim, představení všech ...
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933