Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: icenter oslavil deset 10 let (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 7.10.2003
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

icenter oslavil deset 10 let


icenar7.jpg
Elektroinstalační velkoobchod icenter oslavil deset let na českém trhu. Kdo jsou jeho hlavní dodavatelé? Kde všude tento velkoobchod naleznete?
Tým portálu Elektrika, ze dne: 7.10.2003

Původně německý velkoobchod (Siemens) se v posledních letech  transformoval na ryze českou společnost. Svou šíří sortimentu, přístupem k zákazníkům a v neposlední řadě dobrými skladovými zásobami, získávají u odběratelů na oblibě. V České republice je sice více elektrotechnických velkoobchodů, ovšem jen ti úspěšní poznali, v čem je náš malý trh specifický a co potřebuje.

V pátek (3.10.2003) uspořádal slavnostní gala večer plný zábavy a dobrého jídla v prostorách brněnského skladu ve Slatině.

Prokurista Evžen Veselý během události poděkoval devíti zaměstnancům pracujících v icentru od května 1993.

Dámy Průšová a Hájková jako první obdržely poděkování od vedení společnosti icenter.,

Mohu potvrdit, že se na této události objevily přední osobnosti z řad společností z elektrotechnické oblasti. Znáte dodavatele tohoto velkoobchodu? Podívejte se na tento odkaz. Přes to, že se jednalo o společenský večer, se neformálně pracovalo. My jsme objevili u Aleše Šilhavého novinku, o které se brzy určitě zmíníme a to opět v souvislosti s tímto velkoobchodem. Jak už to bývá zvykem, když si máte s ostatními co říci, při této koncentraci osobností, opouštíte "zlatou loď" mezi posledními.

Tedy, vše nejlepší k narozeninám....

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
i-center s.r.o. - Štěrboholská 44/1307, Praha 10 - 272 101 101 - praha@icenter.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.