Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Paní volala na hlavní číslo portálu se stížností. Objednala si změnu přípojky z jedné fáze na tři fáze. Technik přijel, přepojil vedení, ale jeho chybou polovina spotřebičů v bytě přestala fungovat. I když pojištění existuje, jeho plnění bude trvat ...
  • Zdá se někomu dnešní svět přetechnizovaný? Diví se někdo dnešnímu počtu norem? Vždyť před sto léty stačila malá brožurka a elektrotechnikům bylo vše jasné. Samozřejmě, pokrok a vývoj technologií nás dostal do tohoto stavu. Co vše je dnes v normalizaci ...

VaP Bransouze v Třebíči.


Document Actions
vap2.gif
Jak vypadá třebíčský velkoobchod? Co má skladem? Co nabízí? Může být v Třebíči obsáhlý elektroinstalační velkoobchod?
Jaroslav Borovec, ze dne: 13.05.2002
reklama

Na jedné z cest jsme se s kolegou zastavili ve velkoobchodu elektro VaP Bransouze. Nová budova v Třebíči na Táborské ulici přímo vybízela k nakouknutí.

Název tohoto velkoobchodu některým zůstával stále tajemný, dokonce se někdo domníval, že se jedná o velkoobchod se zahraniční majetkovou účastí. Není tomu tak. Majitelem je česká osoba a to Ing.Václav Pešek. Takže je jednoduché pochopit co je to VaP, pak zbývá Bransouze. To je pro změnu trvalé bydliště majitele. Je to vesnička v okrese Třebíč.

A co nabízí tento velkoobchod?
Inu nabízí všechno, co jen může velkoobchod v Třebíči nabízet. Nebudeme zde dělat obsáhlo výčetku skladu, to by zřejmě nemělo smysl. V Třebíči k dnešnímu dni naleznete dva "kamenné" velkoobchody. Je to ELVO (po té, co Vodička koupil Štanderu VM Elektro Třebíč) a VaP. Jak to nyní vypadá v ELVU to nevíme, protože jsme se tam zastavovali v době, když se připravovalo otevření. Samozřejmě můžeme porovnat pouze velikost prostor skladu, kde je tedy ELVO určitě větší. Jak všichni víme ELVO je dnes již gigant.

Ovšem v době, kdy jsme byli na návštěvě se dveře VaPu "netrhly". Tedy zákazníků dost, alespoň se nám to zdálo na velikost města Třebíče dost. Podívali jsme se do skladu, na skladové zásoby některých položek..... Myslíme si, že na jednu z pěti poboček VaPu je slušně vybavená na to aby uspokojila základní potřeby elektrikáře. Co se týká prodávaných značek, tak zde naleznete samé renomované firmy, tedy žádná NO NAME!

Pobočky VaP
Jihlava
Třebíč
Znojmo
Cheb
Vrchlabí

 Zpět k nabídce... velkoobchod nabízí krátké dodací lhůty, široký sortiment zboží, dopravu, možnost individuálních platebních podmínek, ceníky, katalogy, školení a technickou podporu, soutěže pro všechny odběratele.

Samozřejmě toto je obecná nabídka. To, co je v možnostech velkoobchodu zjistí člověk při osobní návštěvě a rozhovoru s obchodníky. Nás se ujala ochotně paní Hana Horká, která nám ochotně odpověděla na pokládané otázky.

 Pokud jedete do Třebíče zastavte se a prověřte schopnosti tohoto velkoobchodu zda dokáže uspokojit vaše potřeby!

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
VAP Prešov s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Digitalizace nás kromě jiných služeb zasypává také daty. Máme tolik dat, že se v nich často nemůžeme vyznat. O tom, co nám dnes poskytuje digitalizovaná knihovna, hovořím s Petrem Žabičkou z Moravské zemské knihovny. Žijeme v době, kdy nové publikace nevznikají, nejsou žádní autoři odborných článků. Jsme zasypávání krátkými reklamními úryvky a zdroje ke studiu nám zůstávají skryty pod tlustou vrstvou marketingových cílů. Co s tím?
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933