Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Koho kdy samotného napadlo jaké preventivní opatření by elektromontéři a elektroúdržbáři měli provádět, aby předešli úrazům při používání ručního nářadí? Asi nikdy a nikoho, tedy vyjma bezpečáka. Ten naopak přesně ví, jaké příčiny nejčastěji vedou k ...
  • S novými teleskopickými jímači je instalace jednodušší, rychlejší a dostupnější. Jímače, navržené pro snadný transport a snadnou montáž, přinášejí změnu postupů pro montéry všude. S teleskopickými jimači může jedna osoba bez problémů převézt a ...

Bezdrátový přenos obrazu kamery


Document Actions
deca2.jpg
DECAM je originální novinkou pro bezdrátový přenos obrazu. Společnost SINIT, a.s. Vám představuje produkt v oblasti bezdrátového přenosu obrazu na bázi technologie DECT - DECAM (DECT CAMERA).
Kateřina Horešovská, ze dne: 22.05.2003
reklama

Zařízení je určeno pro snímání, archivaci a bezdrátový přenos obrazu. DECAM pracuje jako monitorovací a archivační zařízení, které může ukládat obrázky spolu s časovým údajem na paměťovou kartu MMC v závislosti na vnější události (dveřní kontakty, snímače pohybu, technologická čidla, apod.) nebo nastaveném čase. Maximální velikost barevných obrázků je 640 x 480 bodů ve standartu JPEG.

Ze zařízení DECAM je možné bezdrátově přenášet snímané nebo archivované obrázky do centrální aplikace, popřípadě zařízení bezdrátově konfigurovat na vzdálenost až 300 m ve volném prostoru.

Z jednoho místa je možné pracovat až se sedmi vzdálenými zařízeními DECAM. Speciálním případem může být bezdrátový ON-LINE přenos obrázků, kdy se uživatel může připojit přímo k požadované kameře a přenášet obrázky v reálném čase.

DECAM lze např. použít pro obrazové monitorování objektů a prostor, jako jsou rodinné domy, obchody, sklady, kanceláře, pokoje nemocných aj. V oblasti technologického monitorování to mohou být odloučená pracoviště, výrobní linky, stroje, dopravníky. Zařízení lze rovněž využít v oblasti bezpečnostního monitorování prostor, parkovišť, osamocených chodeb, dohledu malých dětí apod.

 

DECAM je dodáván s uživatelský softwarem DECAM OBSERVER, umožňující komplexní práci se zařízením DECAM, jak při přímém připojení přes sériovou linku, tak i v rámci bezdrátové sítě DECT. Umožňuje nastavování veškerých parametrů zařízení, práci s nasnímanými obrázky v archivu, ON-LINE připojení k vybrané kameře nebo dálkové připojení k centrální aplikaci přes internet.

Produkt DECAM je v současné době testován u vybraných subjektů (průmysl, bezpečnostní služby, školy, hotely, domácí segment, kanceláře apod.) a jeho předpokládaný termín uvedení na trh k prodeji koncovým uživatelům je ve třetím kvartále roku 2003.

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
URRO service, s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Umíte odpovědět? Vysvětlete, proč musíme elektrické stroje chladit a co by se stalo, kdybychom je nechladili. Popište rozdíly mezi chlazením vzduchem a chlazením kapalinou. Vysvětlete, jak teplo putuje elektrickým strojem a jak nám tepelný okruh pomáhá toto teplo správně odvést. Co přesně znamená ventilace v kontextu elektrických strojů? Jaký je rozdíl mezi ...
Digitalizace nás kromě jiných služeb zasypává také daty. Máme tolik dat, že se v nich často nemůžeme vyznat. O tom, co nám dnes poskytuje digitalizovaná knihovna, hovořím s Petrem Žabičkou z Moravské zemské knihovny. Žijeme v době, kdy nové publikace nevznikají, nejsou žádní autoři odborných článků. Jsme zasypávání krátkými reklamními úryvky a zdroje ke studiu nám zůstávají skryty pod tlustou vrstvou marketingových cílů. Co s tím?
Kam se v budovách vyvíjí uplatnění vysokorychlostních dat optickými vlákny? Příchod elektroinstalačních podomítkových trubek Fraenkische se zabudovaným optickým vláknem se datoval dřív než známost standardů datových přenosů Industry 4.0. Trubky s označením FFKuS DATALIGHT se v českých e-shopech objevují, ale na běžných stavbách určitě ne. Jde o speciálku, říkají dataři, v běžném obydlí stačí spotřebiteli Wi-Fi. Jiná situace může ...
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933