Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • S ukončením platnosti legendární vyhlášky 50/1978Sb. se nám objevuje na scéně požadavek na svéprávnost. V původním předpisu byl ukryt v potvrzení o zdravotní způsobilosti. Noví, mladí čekatelé na osvědčení dle nařízení vlády 194/22Sb. nejsou zatížení ...

Elektro výstavy na podzim v Čechách


Document Actions
nastisk2.jpg
Regionální veletrhy si za dobu své existence našly své pevné místo ve veletržním kalendáři. Podzimní veletržní sezóna v elektro oboru se v Čechách sestává ze dvou projektů, pořádaných olomouckou výstavnickou společností Omnis – již tradiční výstavy v Plzni a výstavy v Liberci, která navazuje na úspěšnou loňskou premiéru.
Petr Nasadil, ze dne: 27.06.2003
reklama

ELEKTROFEST Plzeň
– 9. ročník elektrovýstavy v Plzni. Ve dnech 11. - 12. listopadu 2003 se očekává v DK INWEST opět účast 60-70 firem z celé České republiky i ze zahraničí. Letos poprvé výstava proběhne v novém dvoudenním modelu Elektrofest – kromě časové a finanční úspory nabízí oproti minulosti intenzivnější kontakt s početnou elektrikářskou veřejností plzeňského regionu.

Ten je známý silně rozvinutým průmyslem, nabízí široký potenciál výrobních, montážních, projekčních či obchodních firem. Významnou skupinou je také celá řada registrovaných elektroinstalatérů, revizních techniků a živnostníků – elektrikářů. Dle průzkumů je procento odborných návštěvníků veletrhu v porovnání se všemi regionálními projekty v Plzni největší, svědčí o tom také velký zájem veřejnosti o odborné přednášky a semináře, pořádané v rámci oficiálního doprovodného programu veletrhu.

ELEKTROFEST Liberec
– 2. ročník veletrhu, který se uskuteční ve dnech 3. - 4.prosince 2003 v osvědčených prostorách Exposálu centra Babylon.

Loňské více než důstojné a velice úspěšné rozloučení s výstavní sezónou dává naději, že počet 48 vystavujících firem se letos ještě rozšíří. Přispěl k tomu hlavně nebývalý zájem odborné veřejnosti regionu o návštěvu akce a v neposlední řadě atraktivní a takřka ideální prostředí centra Babylon – odehrály se zde veškeré výstavní, společenské i kongresové aktivity kolem veletrhu, mnoho vystavovatelů zde bylo i ubytováno.

Při účasti na obou akcích nabízí pořádající společnost zajímavou slevu. Více informací najdete na http://www.omnis.cz/elektra.

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Omnis Olomouc, a.s.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933