Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • S ukončením platnosti legendární vyhlášky 50/1978Sb. se nám objevuje na scéně požadavek na svéprávnost. V původním předpisu byl ukryt v potvrzení o zdravotní způsobilosti. Noví, mladí čekatelé na osvědčení dle nařízení vlády 194/22Sb. nejsou zatížení ...

Lovato ORANGE: Kompaktní design


Document Actions
Lovato ORANGE: Kompaktní design
Nový systém ORANGE Lovato Electric v sobě obsahuje koncepty výkonného elektrického přístroje, moderního italského designu a dokonalého estetického vzhledu. Kombinací velikosti a výkonu se tyto elektromechanické spínací přístroje zařadily ve svém oboru mezi špičku.
ze dne: 16.02.2007

Nový systém ORANGE Lovato Electric v sobě obsahuje koncepty výkonného elektrického přístroje, moderního italského designu a dokonalého estetického vzhledu. Kombinací velikosti a výkonu se tyto elektromechanické spínací přístroje zařadily ve svém oboru mezi špičku.

Šířka stykačů 45mm:
Velikosti stykačů až do 38A, 18.5kW, v AC3, mají pouze 45mm šířku.
To je velká přednost při snaze o návrh co nejmenšího rozváděče.

Pouze dvě rozměrové velikosti stykačů až do 38A 18.5kW, v AC3:
Menší rozměr zahrnuje 4 proudové velikosti stykačů orange s jedním vestavěným pomocným kontaktem.


Klik pro větší náhled.

Druhý, větší rozměr mají 3 proudové velikosti stykačů.


Klik pro větší náhled.

Kompaktní sestava reverzačních a přepínacích stykačů:
Stavebnicový systém reverzačních a přepínacích sestav až do výkonu 18.5kW v AC3 využívá pevné propojovací hřebeny, které nezvětšují obrysové rozměry dvojic stykačů. Zároveň garantují bezchybnost propojení a kdykoliv později snadný přístup ke všem svorkám stykačů.

Přímé spouštěče elektromotorů v krytu:
Takzvané DOL /direct-on-line = přímé/ spouštěče v plastovém krytu IP65 se dodávají ve velikostech až do jmenovitého proudu 38A v AC3. Jedná se o kompaktní, jednoduché a ekonomické řešení rozběhu zejména strojů s menším výkonem, které pracují v prašném průmyslovém prostředí.

Odrušovací filtry „ quick-connect“:
Odrušovací filtr stykače je malý kompaktní prvek, který se bez pomoci nástroje „nacvakne“ do malého prostoru pod svorkami cívky. Obrysové rozměry stykače opět zůstávají stejné!

Pevné propojovací hřebeny a montážní desky:
Použitím těchto komponentů je montáž reverzační nebo přepínací dvojice stykačů, popř. rozběhu hvězda-trojúhelník, jednoduchá a velmi rychlá. Navíc je vyloučený jakýkoliv omyl v zapojení. Výsledkem je sestava s kompaktními rozměry a přehlednou strukturou.


Klik pro větší náhled.

Pouze 110mm hloubka se 3 pomocnými kontakty:
Stykače až do 25A v AC3, které doplníme jedním blokem pomocných kontaktů, mají celkovou hloubku i s těmito kontakty pouze 110mm.

Stykač a tepelné jisticí relé, výška pouze 127mm:
Výška stykačů až do jmenovitého proudu 25A v AC3, který je spojený s tepelným jisticím relé, je pouze 127mm. Tím je umožněno použití malých kompaktních velikostí skříní pro spouštěče DOL. Menší rozměry znamenají samozřejmě i menší pořizovací náklady!

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Lovato, spol. s r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
LOVATO: Grafické displeje multimetrů na DIN lištu
Firma LOVATO Electric tento rok představila novou řadu odpínačů GA. Součástí této řady je i široká škála příslušenství, kam patří i otočné ovládače pro oddělenou montáž a montáž na dveře rozvaděče. Jedním z nich je i ovládač s výjimečnou kuželovou spojkou, o kterém se více dozvíte v následujícím článku…
Lovato představilo na první události letošní druhé sezóny nové odpínače a přepínače. Jsou určeny pro skříně a rozvaděče. Podle slov Jiřího Kůse jsou nejen hezké, ale vynikají také jednoduchou a snadnou montáží. Krátký videospot sledujte zde ...
Prozkoumali jsme pro vás nový katalogový sešit od firmy LOVATO Electric. Jedná se o katalog nových řad odpínačů a přepínačů 16A až 1250A. O jaké novinky od této společnosti jde a jak vypadá samotný katalog, se dozvíte v následujícím článku ...
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933