Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • WAGO na jaře na veletrhu představila krabicové svorky Green Line. Jsou vyrobeny z recyklovaného materiálu a využívají technologii depolymerizace pro dosažení plnohodnotného nového plastu. I přes mírně vyšší cenu a křehkost jsou pro technika zajímavé ...
  • Při návrhu ochrany před bleskem a přepětím je důležitá pečlivá rozvaha. Nikoliv závěry typu "dělá se to ...". Rozhodnutí o úrovni ochrany před blesky a přepětím musí být na základě analýzy rizik podle normy ČSN EN 62305-2 ED.2. Norma obsahuje podrobný ...
POZOR! JEŠTĚ NEPROŠLO JAZYKOVOU KOREKTUROU!

Foto stánku KABLO elektro, a.s.


Document Actions
Článek
Pořízené na MSV 2001 v pavilonu Z.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 3.10.2001
reklama

Akciová společnost KABLO ELEKTRO, a.s. Vrchlabí rozvíjí dále svůj tradiční výrobní program. Vyrábí silové vodiče a kabely, topné kabely, elektroizolační trubičky a pásky, těsnící profily a nabízí rovněž sortiment strojů a zařízení pro kabelářský průmysl, jak pro tuzemsko, tak na export.

Kromě standardní výroby umožňuje vlastní vývojová základna pro Vás, vážení partneři, připravit výrobu vodičů a kabelů na zakázku. Špičková kvalita našich výrobků je zajištěna.

 
 

 



FIREMNÍ TIPY
Digitalizace nás kromě jiných služeb zasypává také daty. Máme tolik dat, že se v nich často nemůžeme vyznat. O tom, co nám dnes poskytuje digitalizovaná knihovna, hovořím s Petrem Žabičkou z Moravské zemské knihovny. Žijeme v době, kdy nové publikace nevznikají, nejsou žádní autoři odborných článků. Jsme zasypávání krátkými reklamními úryvky a zdroje ke studiu nám zůstávají skryty pod tlustou vrstvou marketingových cílů. Co s tím?
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933