Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Koho kdy samotného napadlo jaké preventivní opatření by elektromontéři a elektroúdržbáři měli provádět, aby předešli úrazům při používání ručního nářadí? Asi nikdy a nikoho, tedy vyjma bezpečáka. Ten naopak přesně ví, jaké příčiny nejčastěji vedou k ...
  • S novými teleskopickými jímači je instalace jednodušší, rychlejší a dostupnější. Jímače, navržené pro snadný transport a snadnou montáž, přinášejí změnu postupů pro montéry všude. S teleskopickými jimači může jedna osoba bez problémů převézt a ...

K&V ELEKTRO prodává i přes nouzový stav


Document Actions
K&V ELEKTRO prodává i přes nouzový stav
Vládní opatření proti šíření koronaviru upravilo naše chování prakticky ze dne na den. Většina obchodů je uzavřena. Zůstávají k dispozici především strategické podniky zajišťující nezbytný chod infrastruktury republiky. Mezi ně patří i elektrotechnické velkoobchody. K&V ELEKTRO provedl všechna nezbytná opatření a je k dispozici. Za jakých podmínek, se dozvíte právě v tomto krátkém sdělení ...
Komerční sdělení, ze dne: 7.04.2020


Přední český prodejce elektroinstalačního materiálu K&V ELEKTRO poskytuje zboží velkoobchodním a maloobchodním zákazníkům i během aktuální mimořádné situace. Zboží je zapotřebí si objednat předem.  

Přes aktuální mimořádnou situaci je možné si zboží osobně vyzvednout na jakékoliv pobočce K&V ELEKTRO s výjimkou provozovny Praha-Štěrboholy, která je pro nákupy a osobní odběr zcela uzavřena.




Zboží nelze zakoupit bez předchozí objednávky. Pro velkoobchodní prodej je k tomu určený B2B e-shop pro firmy. Pokud jej registrovaní zákazníci s IČ nemohou využít, K&V ELEKTRO také přijímá objednávky telefonicky či e-mailem (kontaktní údaje naleznete na webu firmy na kartách jednotlivých poboček v části Kontakt).
 


Maloobchodní spotřebitelé musí k nákupu využít e-shop E1  s vyzvednutím zboží osobně na prodejně, výdejním místě, anebo doručením zásilky od třetí strany (přepravní společnost).

Oba e-shopy nabízejí aktuálně dopravu ZDARMA až domů. Zákazníci B2B e-shopu pro firmy ji mohou využít pro všechny objednávky, maloobchodní e-shop E1 nabízí dopravu zdarma při nákupu nad 500 Kč.

Aktuální informace k provozu firmy najdete na K&V ELEKTRO. Zde se také dočtete o vnitropodnikových opatřeních, která byla přijata, aby zamezila ohrožení zaměstnanců a zákazníků v souvislosti s nemocí COVID-19.




K&V ELEKTRO je tradiční česká rodinná firma, která se za téměř 30 let existence rozrostla v jednoho z nejvýznamnějších prodejců elektromateriálu. Kromě nyní zavřené prodejny Praha-Štěrboholy disponuje dalšími 15 pobočkami v Čechách a na Moravě. Široký sortiment obsahuje přes 30.000 položek skladem od předních českých i světových výrobců včetně svítidel, vypínačů a zásuvek, kabelů, modulárních přístrojů a dalšího elektroinstalačního materiálu. Svým zákazníkům také poskytuje odborné poradenství. 

Sledujte K&V ELEKTRO 

 
 

 

Diskutující k tomuto článku

  ... a další (počet diskutujících: 48)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

K&V ELEKTRO a.s.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933