Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • S ukončením platnosti legendární vyhlášky 50/1978Sb. se nám objevuje na scéně požadavek na svéprávnost. V původním předpisu byl ukryt v potvrzení o zdravotní způsobilosti. Noví, mladí čekatelé na osvědčení dle nařízení vlády 194/22Sb. nejsou zatížení ...

HELUKABEL: Česká dcera Helukabel letos oslavila páté výročí


Document Actions
HELUKABEL: Česká dcera Helukabel letos oslavila páté výročí
Je tomu nyní pět roků, co Helukabel založil svou dceřinnou společnost v České republice. Přirozeně byl český trh námi zásobován již dříve, avšak my jsme chtěli být v tak významném průmyslovém prostoru přímo zastoupeni a dnes můžeme říci, že toto rozhodnutí bylo správné.
Komerční sdělení, ze dne: 18.06.2007

Je tomu nyní pět roků, co Helukabel založil svou dceřinnou společnost v České republice. Přirozeně byl český trh námi zásobován již dříve, avšak my jsme chtěli být v tak významném průmyslovém prostoru přímo zastoupeni a dnes můžeme říci, že toto rozhodnutí bylo správné.

Jednatel společnosti Stefan Meyer uvádí: "Jsme velmi rádi, že máme v Česku naši společnost. Tato země hraje v evropském průmyslu důležitou roli, neustále se realizuje mnoho nových investic, vznikají nové průmyslové regiony a mnoho firem se zde usazuje. Je krásné, že je vidět, jak také české firmy zase získají na významu. Země nepotřebuje jen zahraniční kapitál, nýbrž také silný vlastní průmysl. K tomu musím dodat, že také já osobně se zde cítím velmi dobře. Česká republika může mnoho nabídnout: Pohostinné obyvatelstvo, města s dlouholetými tradicemi, nádherné krajiny a bohatou kulturu. Jsem šťastný, že zde mohu žít a pracovat". Česká dcera se na trhu dobře uchytila. Povedlo se nám vzdorovat obtížnému konkurenčnímu prostředí a vybudovat si dobrou pozici na trhu.


Vývoj, výroba a logistika...

Již téměř tři desetiletí je Helukabel GmbH v SRN činný při výrobě a dodávce kabelů. Podnik má v Německu neuvěřitelně úspěšnou historii. Z malých začátků v roce 1978 se Helukabel neustále rozrůstal a dnes patří ke špičce evropských kabeloven s kompletním programem kabelů a vodičů. Tento úspěch vychází ze strategického zaměření podniku na jakost a servis. Vždy jsme se považovali za flexibilního partnera zákazníka a řešili jsme jeho problémy s kabeláží. Flexibilní nejsou jen vyrobené kabely a vodiče. Servisní služby podniku jsou v oboru na předním místě. Sortiment byl neustale rozšiřován podle požadavků trhu a obsahuje nyní více než 30.000 položek. Na přání zákazníků reagujeme rychle a individuelně i ve výrobě.

Tam se projevuje zvláště flexibilita firmy Helukabel. Zatímco se u jiných výrobců musí zpravidla objednat velké výrobní délky, Helukabel dodává i kratší délky, dokonce přímo z výroby.
Aby bylo možno obstát v konkurenci je dnes pro podnik důležitější než kdy předtím, aby byl na výši s pokrokem. Toto platí zejména v oblasti kabelové techniky. Nové technické podněty a nové možnosti používání vyžadují vhodný kabel.


Areál Helukabel CZ v Libušíně.

Jako výrobce kabelů si Helukabel uvědomuje důležitost inovací. Proto zaujímají oddělení výzkumu a rozvoje a odbor zajištění jakosti klíčové postavení v podniku a byly v posledních letech stále více zdokonalovány. Dnes podnik patří co do kvality ke špičce v kabelovém oboru a vytyčuje stále znovu směrodatné akcenty na inovace. Helukabel vyvíjí ve spolupráci se svými zákazníky průběžně nové typy vodičů, které jsou pak ve vlastním moderně vybaveném testovacím středisku dále testovány pro případnou sériovou výrobu.


Nejnovější inovace - ROBOFLEX RECYCLE.

Jako účelné doplnění rozsáhlého programu kabelů, vodičů a speciálních kabelů pro všechny oblasti použití vytvořil Helukabel rozsáhlý program kabelových armatur. Některé produkty byly nově vyvinuty a jsou námi vyráběny.

Aby bylo možno vyhovět rostoucí poptávce po výrobcích z Helukabel, zvětší podnik v tomto roce svoji výrobní kapacitu ve Spolkové republice Německo ještě jednou na dvojnásobek a postaví novou kabelovnu.

A co si přejeme? Co nejvíce spokojených zákazníků do budoucna.

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Helukabel CZ s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Pro zajištění nerušeného provozu přenosu elektrického signálu stanovuje evropská norma EN 61800-3 velikost maximální úrovně rušení systému pohonu. Maximální mezní hodnoty (kvazišpičkové hodnoty) pro úroveň rušení rozhlasového rušivého napětí jsou pro pásmo 0,15MHz až 30MHz a pro rušivé elektromagnetické vyzařování pro pásmo 30MHz až 1GHz ...
Důležitým prvkem při výstavbě zařízení na využívání obnovitelných zdrojů energií jsou kabely, které musejí vyhovovat zvláštním požadavkům. Helukabel, známý svými stálými inovacemi kabelů, vodičů a příslušenství, vyvinul kabely vhodné právě pro tyto aplikace ...
Zajímáte se o fotovoltaické systémy? Máte před sebou krátkou recenzi technického sešitu o solárních komponentech výrobce, který se specializuje na výrobu kabelů a vodičů. Seznamte se s materiálem, který doplňuje mozaiku potřebných položek kompletního solárního systému ...
Podívejme se na obsáhlý katalog kabelů a vodičů určený pro rok 07-08. Je kompletně česky a obsahuje mnoho detailů a užitečných tabulek. Je však určen především elektrotechnickým expertům. Je zde však varianta i pro ostatní ...
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933