Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje

Vypůjčte si vzorový kufr vypínačů a zásuvek řady HAGER lumina


Document Actions
Vypůjčte si vzorový kufr vypínačů a zásuvek řady HAGER lumina
Reportáž se fokusuje na vypínače a zásuvky lumina výrobce HAGER. Uvidíte a uslyšíte detaily konstrukce této řady, ale co je hodně zajímavé? Všichni dobře známe proces výběrů domovních doplňků. Části domu vozíme v autě, abychom v různých stavebních supermarketech zkoušeli jednotlivé kusy vedle sebe, zda se k sobě hodí. Je tomu tak i u vypínačů a zásuvek. Popravdě, jak jinak? Možná ještě lze vystřihnout obrázky z katalogu a ty srovnávat v interiéru. Nebo? Existuje jiná možnost? Lze si vypůjčit celý kufr, design vyzkoušet ve svém prostředí a prodiskutovat to se svými nejbližšími. Co vše lze takto získat a kde, popisuje tento článek ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 10.05.2021


Dlouhé chození po velkoobchodě se vzorníkem barvy stěny, nebo dlaždicí v ruce, známe všichni. Hager Electro tuto filozofii ovšem obrací vzhůru nohama a ve prospěch uživatele, to znamená, že vypínače a zásuvky přijedou za vámi, a to jednoduše v kufříku.



HAGER lumina - Vyber si svůj styl

Josef Roušal, Hager Electro s.r.o.

Udělali jsme to proto, aby si každý, ať už elektrikář, ten, který to bude montovat, investor, který to bude mít v interiéru, nebo velkoobchodník, mohl pohrát a vyzkoušet funkční vzorek vypínače přesně ve skladbě, která mu vyhovuje. Ať už je to tvar a barva rámečku, mezirámeček, nebo materiál prvku, případně i barva.  

Vybaven je hned třemi novými řadami a to lumina soul, lumina intense, nebo lumina passion.
Josef Roušal, Hager Electro s.r.o.
Všechny 3 řady spojuje strojek vypínače i zásuvky, je shodný pro všechny řady, liší se pouze rámečky. Základní řada lumina soul je pouze v bíle lesklé barvě, je to jednoduchý styl, který nikoho neurazí. Je nenápadný, vhodný do míst, kde nechceme, aby byl vypínač výrazný prvek v instalaci. Druhá řada je lumina intense, která má rámeček už výrazně větší, proto aby to byl dominantní prvek v instalaci, dělá se ve 3 barvách, v lesklé bílé, matné stříbrné a v černém antracitu. Ve všech barvách se dělají i strojky. Součástí strojku je vždycky klapka nebo střed zásuvky.

Nový design lumina se uplatní u novostaveb, nebo u modernizace bydlení, ovšem designová třešnička nás teprve čeká.
Josef Roušal, Hager Electro s.r.o.
V lumině passion jsou dražší materiály, bílé a černé sklo, kartáčovaný hliník, buď stříbrný, nebo černěný, potom mosaz a v neposlední řadě i 2 druhy barev dřeva – buk a dub. Součástí rámečků v lumina passion je i mezirámeček, při koupi rámečku je standardně vybaven černým středem, ale lze ho na přání zákazníka doplnit o stříbrnou, nebo bílou variantu, tak, aby mohl vyniknout kontrast antracitové klapky a např. bílého mezirámečku.

Design je jedna věc, ale pojďme se podívat na strojek po technické stránce.
Josef Roušal, Hager Electro s.r.o.
Strojek vypínače je vybaven bezšroubovými svorkami, jednoduchá a rychlá montáž při instalaci. Má pevný kovový rámeček, takže i co se týče montáže na stěnu, je velice jednoduchá a rychlá.

Jen doplníme, že lumina soul a intense může mít až 5ti násobný rámeček, jak svislý, tak vodorovný. U luminy passion je to pak maximálně 4 násobný vodorovný a 3 násobný svislý. A teď to nejdůležitější, kdo nám kufr s designovými řadami může zapůjčit?
Josef Roušal, Hager Electro s.r.o.
Kufr si můžete půjčit v každém velkoobchodě, který podporuje prodej našich vypínačů lumina, případně Berker. Můžete ho také získat od našich obchodních zástupců na vypůjčení, protože každý obchodní zástupce je vybaven, stejně tak i firmy, které s námi už delší čas spolupracují, tak i tyto firmy a elektrikáře vybavujeme kufry, aby mohli svým zákazníkům toto předvádět přímo v terénu.


Design lumina slaví úspěchy od uvedení na trh. Díky tvarům, materiálům, snadnou a rychlou montáží si získal mnoho uživatelů i elektroinstalačních firem.


Vyzkoušejte design lumina i vy a využijte snadného výběru, díky kompaktnímu kufru!
Více na www.hager.cz
 


 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Hager Electro s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933