Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • WAGO na jaře na veletrhu představila krabicové svorky Green Line. Jsou vyrobeny z recyklovaného materiálu a využívají technologii depolymerizace pro dosažení plnohodnotného nového plastu. I přes mírně vyšší cenu a křehkost jsou pro technika zajímavé ...

Kogenerační jednotka na bázi mikroturbíny


Document Actions
Kogenerační jednotka na bázi mikroturbíny
Filip Ovčačík ze společnosti GGC ENERGY na AMPERu 2014 představil kogenerační jednotku na bázi mikroturbíny. K čemu jednotka slouží a jak je na tom z pohledu emisí? Jaká je návratnost investice do této technologie? Kdo vyrábí její speciální hořák? Jak probíhalo nasazení této jednotky ve firmě vyrábějící papírové obaly? A proč si tato firma vybrala právě tuto technologii? To se dozvíte v tomto článku s videoklipem.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 16.12.2014
reklama


Stanislav Ciesler na AMPERu 2014 vyzpovídal zástupce firmy, která se zabývá instalací kogeneračních jednotek na bázi mikroturbín. Co zajímavého se dozvěděl? Níže uvedenou stopáž využijte pro posun k žádanému tématu.




O společnosti GGC ENERGY

Společnost GGC ENERGY se  zaměřuje na kombinaci výroby tepla a elektřiny s použitím zařízení, které pracuje na zemní plyn či na všechny druhy bioplynu.
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT


FIREMNÍ TIPY
Digitalizace nás kromě jiných služeb zasypává také daty. Máme tolik dat, že se v nich často nemůžeme vyznat. O tom, co nám dnes poskytuje digitalizovaná knihovna, hovořím s Petrem Žabičkou z Moravské zemské knihovny. Žijeme v době, kdy nové publikace nevznikají, nejsou žádní autoři odborných článků. Jsme zasypávání krátkými reklamními úryvky a zdroje ke studiu nám zůstávají skryty pod tlustou vrstvou marketingových cílů. Co s tím?
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933