Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • S novými teleskopickými jímači je instalace jednodušší, rychlejší a dostupnější. Jímače, navržené pro snadný transport a snadnou montáž, přinášejí změnu postupů pro montéry všude. S teleskopickými jimači může jedna osoba bez problémů převézt a ...
  • Jak naplno využít schopností programovatelných relé easyE4? Podívejte se jaké možnosti vám dávají nové přístroje. Od různých způsobů vizualizace procesů až po komunikaci s okolním světem. Ovládněte programování relé easyE4 a staňte se expertem v ...

Co bude u EATONu na AMPERu 2024


Document Actions
Co bude u EATONu na AMPERu 2024
Pokud míříte do Brna na veletrh, měli byste vědět proč se 30. jubilejní ročník AMPERu nekoná v pavilonu "P"? Jaký sortiment představí EATON na letošním ročníku AMPERu? Jaké technologie a systémy EATON prezentuje ve výstavní části zaměřené na elektromobily? Jaké jsou hlavní části expozice EATON a na co se každá z nich zaměřuje? A pro fajnšměkry chytrých instalací, co umožňuje modul třetí strany CB02 Kometa a jak přispívá k inteligentnímu řízení domácnosti? Více zde!
Tým portálu Elektrika, ze dne: 10.03.2024


Letošní 30. jubilejní ročník AMPERu bude tentokrát bez pavilonu "P", protože v okolí probíhají plánované stavební úpravy. Vše se koncentruje do pavilonů "F" a "V". EATON se letos účastní také, ale se zcela jiným sortimentem než přístroji do rozvaděčů.


Co si představit?
Ve výstavní části se EATON zaměřuje na prezentaci nabíjecích stanic a systémů pro elektromobily. K vidění bude testovací vzorek, který simuluje nabíjení elektromobilu bez jeho fyzické přítomnosti. Vzorek se integruje přímo do panelu a se standardní nabíjecí zásuvkou elektromobilu. Za panelem bude elektronika simulující auto, umožňující komunikaci s aplikací Eaton Green Motion Charger pro spuštění nabíjení, autorizaci a diagnostiku potenciálních chyb, stejně jako monitorování spotřeby energie.



Expozice EATON se skládá ze dvou částí: venkovní a vnitřní.
  • Venkovní část VP0.1 Na venkovní ploše Eaton zaparkuje prezentační vůz, který na čtyřech kolech představí kompletní sortiment záložního napájení pro oblasti vzdělávání, infrastruktury, maloobchodu a zdravotnictví. Pokud řešíte otázku připojení odkudkoliv nebo ochrany před výpadky, tak víte kam zamířit. Eaton produktovou nabídku má.
  • Vnitřní část V8.51, kde bude stánek xComfort, nalezneme společný projekt systémové elektroinstalace xComfort, nabíjecích stanic řady Green Motion Home, Green Motion Building a bateriových úložišť. Cílem je ukázat, jak je možné integrací různých technologií sledovat a ovládat domácí systémy, včetně fotovoltaických panelů, střídačů a nabíječek elektromobilů, a to vše na dálku prostřednictvím aplikace xComfort.


Díky modulu třetí strany CB02 Kometa s protokolem Modbus je možné získávat data z různých typů střídačů a nabíječek a dále je zpracovávat v systému xComfort pro chytré domy. Tato flexibilita umožňuje uživatelům přizpůsobit si prioritní zdroje energie podle aktuálních potřeb, jako je například využití energie z fotovoltaických panelů pro nabíjení elektromobilu, ukládání do bateriového úložiště nebo přímé spotřebovávání energie v domácnosti.



Pro větší náhled kliknout!

Kromě toho EATON představí funkcionality chytré elektroinstalace s jednotku xComfort Bridge a její aktualizovanou aplikací, která už nyní postačuje pro řízení běžných funkcí chytrého domu, přičemž se ještě letos dočkáme vylepšení aplikace s implementací nabíječek a dalších souvisejících komponent. V rámci prezentace také uvádí na trh nové nabíjecí stanice Green Motion pro domácnosti a komerční budovy.


To je motivační ochutnávka k návštěvě této expozice! Naleznete ji na mapě s pozicemi VP 0.1 a V8.51

 
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

  ... a další (počet diskutujících: 10)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
xComfort EATON
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933