Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje

ELEKTRO Bečov rozšiřuje nabídku o profesionální nářadí!


Document Actions
ELEKTRO Bečov rozšiřuje nabídku o profesionální nářadí!
Český výrobce elektrotechnického materiálu ELEKTRO BEČOV, který je znám jako výrobce řadových svorek RSA, zemnicích „bernardek“, stožárových i ekvipotenciálních svorkovnic, na veletrhu AMPER 2005 představil rozšíření prodejního sortimentu.
Jan Vejvoda, ze dne: 9.05.2005

Jedná se o profesionální elektrotechnické šroubováky PH 0, PH 1, PH 2 pro práci pod napětím do 1000V. Tyto šroubováky jsou nabízeny ve dvou typových řadách:


PROFI-EB (PH 0, PH 1, PH 2)


SMART-EB (PH 0, PH 1, PH 2)

Proč právě rozšíření o šroubováky PH?
Rozšíření sortimentu o šroubováky typu PH bylo uskutečněno na základě zájmu zákazníků používající „bečovky“ a poptávající vhodné a doporučené šroubováky pro práci s nimi. Svorky RSA mají totiž šrouby s kombinovanou hlavou typu PH. Tyto šrouby lze dotahovat jak šroubovákem s břitem plochým, tak právě i se šroubovákem typu PH, ale nikoli se šroubovákem typu PZ (pozidrive), který je často zaměňován (je běžně rozšířenější) a dochází tím k poškození šroubů svorek. Kombinovaná hlava šroubků, která je použitá na řadových svorkách z Bečova, má množství výhod oproti běžně používaným šroubům s drážkou.


(zde foto_03)

Použitím doporučené velikosti šroubováku (0, 1, 2) typu PH se docílí nejefektivnějšího dotažení příslušných řadových svorek RSA, použitím doporučeného typu šroubováku z řad PROFI EB či SMART EB je garantována navíc odolnost hlavy šrouby i břitu šroubováku proti poškození a to za dosažení nejvyšší účinnosti.


(zde foto_04)

Jaký je rozdíl mezi dvěmi nabídnutými řadami – PROFI EB a SMART EB?
Obě dvě řady jsou samozřejmě „profi“ a to v nadstandardní kvalitě. Řada SMART je „smart“ především v ceně, respektive v cenovém rozdílu mezi druhou řadou PROFI EB. Obě řady mají stejně vysoce kvalitní břity, rukojeti jsou protismykové s výbornými ergonomickými vlastnostmi. Řada PROFI EB má navíc takové „maličkosti“ jako je možnost dotáhnutí pomocí stranového klíče, tvar zabraňující skutálení ze stolu apod. Obecně lze říci, že řada PROFI EB se hodí více tam, kde potřebujete dotahovat na nejvyšších potřebných momentech.


Základní nabídkové ceny šroubováků nejsou nejvyšší? Příliš to nekoresponduje s deklarovanou kvalitou?
Nabídka šroubováků je myšlena jako doplňující služba zákazníkům používající naše řadové svorky. Z tohoto důvodu není naším cílem vytvářet závratné zisky na těchto výrobcích. Víme, že jsou jinde nabízeny i šroubováky menší kvality za vyšší ceny. Řada SMART EB má nabídkové ceny například již od 79,- Kč za kus. Naším cílem je ale nabídnout šroubováky velmi vysoké kvality. Nižší kvalitu bychom si ani nemohli dovolit nabídnout, jelikož šroubováky nesou naší značku. Samozřejmostí jsou zkoušky a certifikáty, včetně VDE apod. Obě dvě řady byly též podrobeny náročným mechanickým zkouškám právě na šroubech používaných na svorkách RSA.

Jak je možné tyto výrobky koupit?
ELEKTRO Bečov dodává řadové svorky a další elektrotechnický materiál zejména prostřednictvím velkoobchodů. Ve velkoobchodech, které běžně vedou dostatečnou zásobu našich svorek je možné objednat i šroubováky z našeho katalogu.
V případě šroubováků je však ve velkoobchodech příliš velká nabídka a z tohoto důvodu nabízíme tyto výrobky zákazníkům i k přímému prodeji prostřednictvím našich obchodně-technických poradců. Tento způsob má pro zákazníka řadu výhod: prodej mezi naším pracovníkem a přímým uživatelem je transparentní, bez prostředníka. Náš zástupce jménem svým i jménem firmy přímo osobně garantuje kvalitu, za kterou odpovídá. Samozřejmostí je přidání informací k našemu kompletnímu sortimentu, katalogů, atd. V neposlední řadě zde nemusí platit ani běžná cena.

Šroubováky byly zapůjčeny redakci ELEKTRIKA.CZ k testu. A jaké byly výsledky? Informace redakce portálu zde!

MIMOŘÁDNÁ NABÍDKA!!!

Vzhledem k tomu, že v průběhu veletrhu AMPER 2005 bylo možné zakoupit tyto šroubováky na stánku ELEKTRO Bečov za příznivé ceny s veletržní slevou, ale z důvodu nedostatečného časového prostoru nemohlo být všem zájemcům vyhověno (v jisté chvíli byl o některý typ takový zájem, že byl vyprodán), nabízíme Vám možnost toto nářadí získat se slevou, která byla nabízena v průběhu veletrhu. Tato akční nabídka platí až do konce května 2005 a je uplatnitelná výhradně u Vašeho obchodně-technického poradce:

Kraj Královehradecký, Pardubický, Olomoucký, Moravskoslezský, Zlínský:
Marek BASLAR, baslar@elektrobecov.cz, tel. 777 750 061

Kraj Brněnský, Vysočina, Jihočeský (pouze TA,JH):
Jaroslav PROKEŠ, prokes@elektrobecov.cz, tel. 777 750 065

Kraj Liberecký, Ústecký, Středočeský, Praha:
Petr NIGRIN, nigrin@elektrobecov.cz, tel. 775 350 056

Kraj Karlovarský, Plzeňský, Jihočeský (kromě TA,JH):
Josef BUŠEK, busek@elektrobecov.cz, tel. 777 750 057

K dispozici na tomto odkazu je katalogový list nabízených šroubováků:
http://www.elektrobecov.cz./download/katalogy/naradi-sroub.pdf

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

ELEKTRO,výrobní družstvo v Bečově nad Teplou
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Český výrobce elektrotechnického spojovacího materiálu rozšiřuje nabídku produktových řad svorkovnic o řadu HVS – stoupačkové svorkovnice. Současná nabídková řada ekvipotenciálních, odbočovacích a stožárových svorkovnic je tak doplněna o dva nové typy stoupačkových svorkovnic – HVS 95 a HVS 120 ...
Dve firmy vyrábajú rôzne komponenty a tým zabezpečujú spoľahlivé elektrické spojenia. Keďže si nekonkurujú, naopak sa dopĺňajú, rozhodli sa aj výrobcovia spolupracovať a dopĺňať. Čo toto spojenie prináša zákazníkom a čo partnerom? A kto sa to vlastne spojil?
Dva katalogové listy, dvě novinky od výrobního družstva ELEKTRO Bečov. V několika náhledech a videospotu z veletrhu ELOSYS se dozvíte o tom, co nového rozšiřuje sortiment této společnosti ...
Kvapem blížící se největší veletrh elektrotechniky AMPER se jako každý rok nese ve znamení prezentování nejrůznějších novinek. Co představí český výrobce na letošním veletrhu AMPER? Seznamte se stručně s nejnovějšími informacemi a budete mít o důvod více stánek této firmy letos navštívit...
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933