Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Poselství laickým provozovatelům elektroinstalací! Elektrické zásuvky mohou vypadat bezproblémově, ale jejich oprava má svá pravidla. V českém právním systému platí zákon č. 250/2021 Sb., který vymezuje pravidla pro práci s technickými zařízeními ...
  • Koho kdy samotného napadlo jaké preventivní opatření by elektromontéři a elektroúdržbáři měli provádět, aby předešli úrazům při používání ručního nářadí? Asi nikdy a nikoho, tedy vyjma bezpečáka. Ten naopak přesně ví, jaké příčiny nejčastěji vedou k ...

BEČOV: Elektro Bečov představuje novinky AMPER 2009


Document Actions
BEČOV: Elektro Bečov představuje novinky AMPER 2009
Kvapem blížící se největší veletrh elektrotechniky AMPER se jako každý rok nese ve znamení prezentování nejrůznějších novinek. Co představí český výrobce na letošním veletrhu AMPER? Seznamte se stručně s nejnovějšími informacemi a budete mít o důvod více stánek této firmy letos navštívit...
Jan Vejvoda, ze dne: 23.03.2009
reklama

Elektro Bečov představuje novinky AMPER 2009Co představí český výrobce na letošním veletrhu AMPER? Seznamte se stručně s nejnovějšími informacemi a budete mít o důvod více stánek této firmy letos navštívit.

Co představí český výrobce elektrotechnické spojovacího materiálu na letošním veletrhu AMPER? Pokud odpověď na tuto otázku chcete vědět již nyní, máte exkluzivní možnost se to v krátkém souhrnu nyní dozvědět. ELEKTRO Bečov je tak jako vždy transparentní a prezentovat novinky a inovace týden před veletrhem mu nečiní žádné problémy.

Bečov nenechává nikoho na pochybách, že výroba řadových svorek s příslušenstvím je jeho nosným programem, který trvale rozšiřuje a inovuje. Změnu v provedení, designu i použitých materiálech, kterou zaznamenáváme již několik let, postupně aplikuje na celou řadu RSA. Jednoznačně tedy lze konstatovat, že jedním ze dvou hitů letošního AMPERU je nová RSA 35A.


Nová RSA 35A

„Nelze říci, že RSA 35A je inovovaná svorka z původní pětatřicítky - RSA 35A je totiž úplně jiná a nejenom v tom smyslu, že není kompatibilní veškeré příslušenství z původní RSA 35“, informuje technický poradce firmy. A v čem je tedy jiná? „Tato řadová svorka byla do posledního detailu zhotovena podle přání zákazníků: snížená výška, zvýšená tuhost, efektivnější uchycení na lištu, zapouzdřené šrouby, třmen s tzv. jazýčkem proti podsunutí vodiče atd. Drobnějších detailů je více“, doplňuje vedoucí marketingu a prodeje. Tuzemský výrobce ví, ke komu s novou svorkou míří: „Známe mnoho zákazníků, kteří používají naše svorky do velikosti RSA 16A, avšak pětatřicítky pak od jiných výrobců. Dosavadní RSA 35 jim nevyhovovala, takže nyní jim chceme nabídnout náš nový produkt pod názvem RSA 35A. Dárkem je kromě respektování jejich, již zmíněných potřeb, také to, že svorka bude v provedení tzv. IS (zelenožluté provedení izolované od lišty DIN), v balení v kartónových krabicích jako jsou všechny ostatní svorky a ne ve folii a v cenové hladině v podstatě takřka totožné, jako byla RSA 35A,“ dodává zástupce firmy.


Provedení RSA PE 35A a RSA PE 35A IS

Zahájení prodeje nové řadové svorky RSA 35A se očekává zhruba do poloviny dubna 2009.

Katalogový list ke stažení zde ...

Jaký je ale druhý hit letošního veletrhu? Zjištění informací nebylo v této chvíli již také žádný problém – ELEKTRO Bečov bude na veletrhu AMPER 2009 prezentovat řadu bezšroubových řadových svorek pod označením EURO Q.


Bezšroubové řadové svorky řady EURO Q

Rozšířením nabídky o bezšroubové svorky se naplňuje další přání mnoha zákazníků a ELEKTRO Bečov se zařazuje mezi dodavatele, které mají ve své nabídce šroubové i bezšroubové svorky. Prezentace celé řady bezšroubových svorek v jeden okamžik však vyvolává otázku, jak to bylo možné v celém objemu zvládnout. Ani zde Bečov netají okolnosti a dostává se nám odpovědi: „Zařazení bezšroubových svorek do nabídky bylo dříve či později nevyhnutelné a usilovali jsme o to již dlouho. Měli jsme na vybranou: každý rok představit jeden či dva nové typy anebo na jednou celou řadu. Zvolili jsme druhou variantu a spojili jsme se co se týče této řady se zahraničním partnerem, s kterým jsme již dříve spolupracovali. Výsledek uvidí návštěvníci na AMPERU a věřím, že budou po všech stránkách spokojeni“.


V nabídce jsou provedení pro tři i čtyři vodiče

Zákazníkům je nabízena řada pružinových svorek v nominálních velikostech 2,5; 4 a 6mm2, a to včetně PE provedení. K dispozici jsou také svorky pro tři či čtyři vodiče a dvoupatrová bezšroubová svorka. Vše samozřejmě včetně příslušenství. A důležitá informace na závěr – v době konání veletrhu bude prodej bezšroubových svorek již zahájen.

Katalogový list můžete stahovat zde ...

Jsou však toto jediné novinky co Bečov na AMPERU představí?
Zdaleka ne! ELEKTRO Bečov systematicky a cílevědomě rozšiřuje svojí produktovou nabídku, a to jak do šířky, tak i do hloubky. Heslovitě tedy vyjmenujme alespoň další novinky:

  • inovace řadové svorky RSA 70 na RSA 70A

  • modifikovaná nabídka patrových svorek (nabídka třípatrových je rozšířena o dvoupatrové)

  • rozšíření nabídky o svorky speciální (neprůchozí, rozpojovací, pro nulové vodiče atd.)

  • inovace ekvipotenciálních svorkovnic EPS

  • doplnění nabídky příslušenství ke sběrnicovým svorkám pro průřezy 120, 150 a 240mm2

  • rozšíření již stávající nabídky plombovacích šroubů

  • rozšíření řady stožárových svorkovnic o řadu SV-B


Ukázka inovované svorky RSA 70A

ELEKTRO Bečov zve všechny své přátele, zákazníky stávající i potenciální a další zájemce k návštěvě stánku, který je tak jako v několika předcházejících letech na stejném místě v hale číslo 2, sektor A, stánek číslo 2 (2A2).
Kromě prezentace firmy bude k dispozici tak jako je již zvykem dobré občerstvení a prostor na příjemné neformální pohovory se zástupci firmy.

Více informací na www.elektrobecov.cz

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

ELEKTRO,výrobní družstvo v Bečově nad Teplou
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Digitalizace nás kromě jiných služeb zasypává také daty. Máme tolik dat, že se v nich často nemůžeme vyznat. O tom, co nám dnes poskytuje digitalizovaná knihovna, hovořím s Petrem Žabičkou z Moravské zemské knihovny. Žijeme v době, kdy nové publikace nevznikají, nejsou žádní autoři odborných článků. Jsme zasypávání krátkými reklamními úryvky a zdroje ke studiu nám zůstávají skryty pod tlustou vrstvou marketingových cílů. Co s tím?
Hlavním důvodem vývoje nového typu krabice byl zájem zákazníků o zásuvku pro instalaci na omítku, ale bez krycího víčka. To v některých prostorách není z hlediska požadavků na ochranu před vniknutím cizích předmětů a vody nutné ...
Videospot názorně ukazuje použití můstkových systémů pro propojení řadových svorek. K použití není potřeba speciálních nástrojů, přes to je připravena praktická pomůcka. Řešení, které umožňuje přehledné spojení sousedících i vzdálenějších svorek včetně rozdílných průřezů ...
KOPOS Kolín dodává unikátní výrobek na trhu - praktické elektroinstalační lišty ELEGANT, které na trhu nabízí jako jediný výrobce. Vaše kabely vedené na stěnách s nimi budou v přehledném, bezpečném a především elegantním kabátě ...
DALŠÍ FIREMNÍ ODKAZY
#EH: Jak jsme podrobili svorky WAGO a IDEAL totálnímu zkratu. Před deseti lety proběhlo na učilišti v Sokolnicích neobvyklé testování krabicových svorek. Sešlo se třicet kvalifikovaných specialistů z různých elektrotechnických podoborů, aby prověřili bezšroubové německé svorky WAGO a americké stáčecí konektory IDEAL těžké zkoušce pětinásobkem udávaného jmenovitého proudu. Kdo si pamatuje jak testování dopadlo? Málokdo ví, že tento spontánní pokus vstoupil do historie jako zásadní argument! Připomeňme si videozáznam sami zde!
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933