Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Koho kdy samotného napadlo jaké preventivní opatření by elektromontéři a elektroúdržbáři měli provádět, aby předešli úrazům při používání ručního nářadí? Asi nikdy a nikoho, tedy vyjma bezpečáka. Ten naopak přesně ví, jaké příčiny nejčastěji vedou k ...
  • S novými teleskopickými jímači je instalace jednodušší, rychlejší a dostupnější. Jímače, navržené pro snadný transport a snadnou montáž, přinášejí změnu postupů pro montéry všude. S teleskopickými jimači může jedna osoba bez problémů převézt a ...

Komplexní řešení domovní elektroinstalace Merlin Gerin


Document Actions
Komplexní řešení domovní elektroinstalace Merlin Gerin
Řešení nabízí vše, co je třeba pro příjemný, bezpečný a pohodlný domov: modulární přístroje a rozvodnice Domae, interiérové vypínače a zásuvky UNICA, moderní systém soklových lišt TML-E a špičkovou domácí datovou síť LexCom Home.
Gabriela Kettnerova, ze dne: 21.04.2005

Kvalitu života každého z nás určuje mimo jiné i prostředí, ve kterém žijeme, a věci, které nás obklopují. Často je ani nevnímáme, ale působí na nás podvědomě svým designem.
Výrobky Merlin Gerin nabízené společností Schneider Electric představují nejen technickou kvalitu, ale i designově špičkové řešení pro domovní elektroinstalace. Jsou vhodné pro rekonstrukce i novostavby obytných budov, rodinných domů, chat, garáží, penzionů či rekreačních objektů.

Řešení nabízí vše, co je třeba pro příjemný, bezpečný a pohodlný domov: modulární přístroje a rozvodnice Domae, interiérové vypínače a zásuvky UNICA, moderní systém soklových lišt TML-E a špičkovou domácí datovou síť LexCom Home.

Systém Domae
Systém Domae se skládá z modulárních přístrojů Domae a plastové rozvodnice Mini Pragma. Řada Domae obsahuje jističe, proudové chrániče a svodiče přepětí. Všechny přístroje mají líbivý design a vysokou technickou kvalitu. Spolu se zavedenými skříňkami Mini Pragma vytváří elegantní rozvodnici, která skvěle zapadne do každého interiéru. Tyto modulární přístroje lze doplnit digitálními elektroměry, spínacími hodinami, detektorem pohybu, schodišťovým automatem aj.


Systém Domae

Vypínače a zásuvky UNICA
Vypínače a zásuvky UNICA spojují moderní technologii, komfortní obsluhu, dlouhou životnost a hlavně špičkový design. Svou variabilitou a barvami jsou připraveny splynout s jakýmkoliv interiérem. Výrobky UNICA jsou nabízeny ve třech designových provedeních. Řada UNICA Basic je základním kamenem celé série a obsahuje nejběžnější funkce přístrojů a čtyři barevné kombinace. UNICA Colors je doplněna o barevné dekorační rámečky ve 20 barvách a nabízí již širokou paletu funkcí přístrojů. UNICA Plus je špičkovou komfortní variantou. Přináší krycí rámečky v dalších 20 běžných i exkluzivních odstínech. Díky své absolutní variabilitě lze jakýkoliv přístroj UNICA zkombinovat s jakýmkoliv krycím rámečkem, a to i dodatečně. Elektroinstalatér pak určitě ocení rychlost a jednoduchost montáže a malé strojky ponechávající dostatek místa v krabici.


UNICA Colors a Plus

Domácí datová sít’ LexCom Home
V současných moderních domácnostech se budují širokopásmové datové sítě pro připojení k internetu, pro rozvod telekomunikačních služeb a pro přístup k televiznímu a rádiovému vysílání.
LexCom Home je variabilní domácí strukturovaná síť, která umožňuje jediným typem kabelu přivést telefonní linku, televizní signál či počítačová data do kterékoliv místnosti v domě nebo bytě. Jednoduchým přepojením kabelu v rozváděči lze rychle měnit distribuci jednotlivých signálů a tak reagovat na aktuální požadavky domácnosti. Síť LexCom Home je koncipována tak, že již nyní splňuje požadavky technologií budoucích.


Rozváděč LexCom

Systém soklových lišt TML-E
Soklové lišty TML-E jsou moderním a designově propracovaným systémem pro instalaci kompletních elektrických, datových a telefonních rozvodů v nových i rekonstruovaných budovách. Jejich decentní vzhled se uplatní v jakémkoli interiéru domácnosti nebo kanceláře. Díky modernímu konstrukčnímu řešení je lze směle používat horizontálně i vertikálně. Velkou předností je způsob uložení a vedení kabelů. Ty jsou po celé délce uloženy v oddělených komorách lišt, a to dokonce i v rozích a ohybech. Upevnění vík metodou „click-in“ činí celkovou montáž jednoduchou, rychlou a bezchybnou. Systém soklových lišt Thorsman TML-E je nabízen ve 4 barevných variantách - bílá, šedá, hnědá a béžová. K dosažení věrného dojmu dřevěného povrchu lze dodat přední víka se strukturou dřeva v imitaci javoru a ořechu.


Design soklových lišt

www.vypinac.cz
Navštivte naše nové internetové stránky www.vypinac.cz, kde naleznete plno odborných informací pro svou práci, ale i mnoho informací pro laiky. Doporučte tyto stránky Vašim klientům a zákazníkům. Získají jasnější představu o tak důležité části stavby, jako je domovní elektroinstalace, a lépe pochopí Vaše odborná doporučení.

Schneider Electric CZ, s. r. o., Středisko služeb zákazníkům, tel. 382 766 333, e-mail: tp@cz.schneider-electric.com
http://www.vypinac.cz, http://www.schneider-electric.cz

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

SCHNEIDER ELECTRIC CZ, s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933