Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Evropská unie umožňuje firmám a OSVČ poskytovat služby po celé EU, aby se snížila byrokracie a zlepšila spolupráce mezi zeměmi. V Česku platí zákony, které toto upravují. Firmy mohou posílat zaměstnance na zakázky do jiných zemí a podnikatelé mohou ...
  • Konference plná informací o kybernetické bezpečnosti, bezpečnosti datových sítí, monitoringu, výstavbě sítí, legislativě a třeba i souvislostí s ai. Zajímat to nebude jen majitele firem ale hlavně techniky, kteří bezpečnost realizují. A co ti, co řeší ...

Jak kontaktovat redakci?


Document Actions
Jak kontaktovat redakci?
K čemu slouží rychlý vzkaz? Rychlý vzkaz se používá k oznámení informací redaktorovi. Nejčastěji se využívá k upřesnění, nebo také k oznámení výskytu překlepu.
Miroslav Minařík, ze dne: 19.11.2004
reklama

V pravém sloupci naleznete dialogové okno, jehož prostřednictvím můžete zaslat rychlé oznámení (vzkaz).

K čemu slouží rychlý vzkaz?
Rychlý vzkaz se používá k oznámení informací redaktorovi. Nejčastěji se využívá k upřesnění, nebo také k oznámení výskytu překlepu.

Které vzkazy se ignorují?

Často přichází vzkazy, které jsou svým sdělením neúplné a proto se na ně reagovat nedá. Např....
  • Vzkaz: zapojení vypínače
    Jak si můžete povšimnout, vzkazu chybí sloveso.
  • Vzkaz: pri zadani spavneho login i hesla me nechce pripojit
    V takovém případě jde o vypnuté cookies, avšak vzkaz ignorujeme, protože bez uvedení odesílatele není komu odpovídat.
  • Vzkaz: potreboval bych neco vedet o norme 330300, je to mozny?
    Možné to sice je, ovšem opět anonymovi nelze odpovědět. Ovšem i kdyby uvedl adresu, nikdo z redaktorů nebude za něj vyhledávat informace, které je možná vyhledat fulltextem.
  • Vzkaz: Prosim o radu, jaky kabel a zapojeni pouzit pro prodluzovaci kabel el. topeni (2,5 kWh) v karavanu. Delka cca 80 m, nekolikrat rocne bude natazen a zase sbalen ve volne prirode.
    Jak je vidět, nejedná se o o vzkaz, ale o prosbu. Redakce portálu se skládá z redaktorů, kteří zpracovávají příspěvky autorů. Redakce není odpovědní centrum, jedná se o výkonné místo přenosu informací. Tedy zprávy "nikomu a všem", podobně jako nevyžádaná pošta končí bez povšimnutí v koši. Tento typ zprávy uvádějte buď do diskuze, nebo se obraťte na placený informační servis pro elektrotechniky, kde je váš dotaz zpracován, vyhodnocen a oznámen.
 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT


FIREMNÍ TIPY
V přednášce na konferenci SOLID Team se Miroslav Záloha ze SUIP zmínil také o nutnosti a významu technické dokumentace při revizích. Přestože jsou běžné argumenty o ztrátě nebo zastarání dokumentace, zdůraznil, že legislativa, vládní nařízení a provozní bezpečnostní předpisy, jasně stanovují povinnost udržování a aktualizace technické dokumentace. Připomněl význam dokumentace pro správné provedení revize. Hlavním bodem bylo, že revizní technik musí nejen ... Více sledujte zde!
Digitalizace nás kromě jiných služeb zasypává také daty. Máme tolik dat, že se v nich často nemůžeme vyznat. O tom, co nám dnes poskytuje digitalizovaná knihovna, hovořím s Petrem Žabičkou z Moravské zemské knihovny. Žijeme v době, kdy nové publikace nevznikají, nejsou žádní autoři odborných článků. Jsme zasypávání krátkými reklamními úryvky a zdroje ke studiu nám zůstávají skryty pod tlustou vrstvou marketingových cílů. Co s tím?
Rakouská pobočka OBO BETTERMANN začíná stavět další objekt! S heslem "Růst potřebuje prostor" startuje výstavba nového kancelářského, logistického a školicího centra v Gramatneusiedlu. Tam vzniká budoucí zázemí OBO Austria. Do konce roku bude nová budova OBO přístřeším pro zhruba třicet pracovníků značky. Do budoucna značka OBO zpevní svou dosavadní síť. A jaké je ohlédnutí za českou pobočkou? V květnu 2019 společnost OBO BETTERMANN oslavila na pražském ...
První hromosvodní centrum v České republice bylo před třemi léty otevřeno v odborném učilišti v Chomutově. Minulý týden se objevilo na zcela nové adrese. Vše v souvislosti s narozeninami LUMA Plus a rekonstrukcí jejich sídla ...
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933