Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • S novými teleskopickými jímači je instalace jednodušší, rychlejší a dostupnější. Jímače, navržené pro snadný transport a snadnou montáž, přinášejí změnu postupů pro montéry všude. S teleskopickými jimači může jedna osoba bez problémů převézt a ...
  • Jak naplno využít schopností programovatelných relé easyE4? Podívejte se jaké možnosti vám dávají nové přístroje. Od různých způsobů vizualizace procesů až po komunikaci s okolním světem. Ovládněte programování relé easyE4 a staňte se expertem v ...

OPEN DAY - OSRAM Praha


Document Actions
OPEN DAY - OSRAM Praha
V souvislosti se změnou sídla proběhl v pondělí 11.10.2004 Open day firmy OSRAM v Praze a otevření nových kancelářských prostor v budově "Kodaňská Office Center".
Margita Boháčová, ze dne: 15.10.2004
reklama

V souvislosti se změnou sídla proběhl v pondělí 11.10.2004 Open day firmy OSRAM v Praze a otevření nových kancelářských prostor v budově Kodaňská Office Center. Slavnostní zahájení se konalo v prostorách hotelu Don Giovanni.

Ředitel společnosti Osram Česká Republika Martin Vozňák se zde ujal slavnostní chvíle a odstartoval toto dnešní setkání.

 

Přivítal mezi návštěvníky i nejlepší obchodní partnery, zástupce spolupracujících institucí a především ředitele pro prodej Evropa, jímž byl Günter Brauneder. Dále marketingový ředitel Ostertág a představeni byli i zástupci firmy, které můžete spatřit v první řadě předešlé fotografie.
Poté předal slovo Günteru Braunederovi, který se ujal presentace OSRAMU ve světě.

Přítomní byli seznámeni jak firma vypadá v celosvětovém měřítku a s přehledem jejich světových aktivit. Také s produkty jako jsou například všeobecné osvětlení, osvětlení automobilů, efektní osvětlení, osvětlení letadel, projektory i osvětlení a zdroje světla pro medicínu, další skupinu tvoří například světelné předřadníky...atd.

Günter Brauneder prohlásil, že se na Českou Republiku soustřeďují také zejména proto, že zaujímá mimořádné postavení v Evropě a vkládají do ní velké naděje co se týče budoucího rozvoje trhu.

Ukázal nám faktory, které přispívají k úspěchu jejich firmy jak z krátkodobého, tak dlouhodobého hlediska.

  • -nekompromisní orientace na zákazníka
  • -naprostá kvalita výrobků a procesů
  • -přítomnost po celém světě
  • -inovace orientované na budoucnost
  • -motivovaní spolupracovníci, ochotni nést zodpovědnost za své konání...

Byly poskytnuty mimo jiné i údaje o školeních, která pořádají nejen pro své obchodníky, managery, také pár slov ke katalogům a nechyběla demonstrace budoucnosti Osramu, co očekávají, plánují a co pro to dělají.

Po ukončení presentace mohli návštěvníci doplnit svoje zdroje energie u prostřených stolů a zapojit se do konverzace se svými kolegy a prodebatovat, nejen, informace z tohoto sezení.  

 

Později se všichni zájemci  přemístili přímo do budovy Kodaňská, v jejíž části teď sídlí tato firma. Mohla již tedy započít prohlídka nových prostor kanceláří a byl zde opět připraven příjemný program s drobným občerstvením. Pak už každý jednotlivě prozkoumával toto nové "doupě".

Jak vidíte, bylo stále o čem hovořit a byla to to také velká příležitost seznámit se s pevným jádrem týmu Osram Praha. Günter Brauneder slavnostním rozkrojením dortu započal novou působnost sídla firmy v těchto kancelářích.

 

Nové světelné studio se dočkalo velkého ohlasu od všech přítomných. Lépe než popisovat co zde bylo vidět, řeknu, že je nejlepší se tam rovnou vypravit.

 

Usměvavá Ellen Benešová, která nás houževnatě provázela celým "open housem", zodpovídala i na zvědavé dotazy ohledně vystavených modelů.
Zajímavosti neušel presentační "panýlek" s ledkami a led moduly (kde je barva řízena napětím 1 až 10V). Jsou určeny především pro výrobce reklam, na efektní osvětlení, pro bary a multikina, ke změně nálad v místnosti i jako orientační světýlka, má obrovské použití, také třeba na letištích. Ledka je otřesu a nárazu vzdorná a má obrovskou životnost, běžně 50 000 hodin a vyžaduje pouze minimální spotřebu elektrické energie.
Vystavena byla i Endura, což  je velice silný světelný zdroj s obrovskou životností. Nejvíce se používá tam, kde je obtížná výměna světelných zdrojů.

 

A ještě několik momentů zachycených zvědavým redaktorem našeho deníku.
Náhled do zákoutí jednoho z pracovních prostorů, který vyvolává dojem poklidného domácího prostředí.
Druhá fotografie vystihuje, jak vidíte, že pro dnešek, byl u této pracovní židle poměrně klid. Je však znát, že zítra bude opět velice pilno.

 

Děkuji za pozvání a přeji firmě Osram mnoho úspěchů.
Pro ostatní tedy jedna podstatná informace: nové sídlo firmy OSRAM se nachází
 na adrese - Kodaňská 1441/46, Praha 10, 5. patro.

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

OSRAM spol. s r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Digitalizace nás kromě jiných služeb zasypává také daty. Máme tolik dat, že se v nich často nemůžeme vyznat. O tom, co nám dnes poskytuje digitalizovaná knihovna, hovořím s Petrem Žabičkou z Moravské zemské knihovny. Žijeme v době, kdy nové publikace nevznikají, nejsou žádní autoři odborných článků. Jsme zasypávání krátkými reklamními úryvky a zdroje ke studiu nám zůstávají skryty pod tlustou vrstvou marketingových cílů. Co s tím?
Definice průmyslových svítidel. Průmyslové svítidlo je speciálně navržené a vyrobené pro použití v průmyslových prostředích, kde může být vystaveno náročnějším podmínkám, jako jsou vyšší nebo nižší teploty, vlhkost, prach, chemikálie, mechanické nárazy a vibrace. Je konstruováno tak, aby odolávalo těmto extrémním podmínkám, a často splňuje specifické bezpečnostní a výkonové normy relevantní pro daný ...
Na výstavě Světlo v architektuře 2010 představila firma WILLIAMS originální řadu svítidel OCCHIO. Jedná se o zajímavě řešený modulární osvětlovací systém, který nabízí uživateli velké množství možných kombinací a způsobů pro kreativní řešení osvětlení ...
Sortiment energeticky úsporných světelných zdrojů zažil po "pádu" klasických žárovek nebývalý rozvoj a neustále je rozšiřován. Velkých změn doznaly jak variabilita tvarů, tak i účinnost a délka životnosti. Pojďme se podívat, co na to přední výrobce světelných zdrojů, společnost OSRAM ...
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933