Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje

Systainer, nářadí v bezpečí....


Document Actions
Systainer, nářadí v bezpečí....
.... tento systém má být odpovědí, jak si urovnat, třídit, skladovat a převážet nářadí a pracovní pomůcky. Vysoká pevnost lisovaného plastu a patentovaný spojovací systém určitě zbystří vaši pozornost....
Igor Nováček, Margita Boháčová, Romana Novotná, ze dne: 5.07.2004
reklama

V praxi lze shlédnout různé skříňky, basičky, šuplíky, kontejnery na nářadí. Každý si samozřejmě zvolí tu variantu, která mu vyhovuje. Určitě tento systém jako variantu lze přijmout. Inteligentní systém skříní, který i přes různé velikosti na sebe navazuje tak, že jednotlivé kusy můžete pomocí bočních spon vzájemně spřáhnout.

Když pomineme tu urovnanost nářadí, která obvykle v praxi vypadá zcela jinak, opravdu tento systém splňuje deklarované vlastnosti. Stabilní a pevná struktura konstrukce umožňuje velmi drsné zacházení. Taková odolná skříň je pak opravdu dobrým pomocníkem.


Spojené a osazené kusy lze i snadno transportovat. Varianta vlevo s (gumovými koly) zatížitelná až do 120kg, varianta vpravo do 50kg.

Uložené nářadí do příslušných vrstev se nerozsype. Je v bezpečí asi jako v dámské manikúře.


Pokud někoho opravdu zajímá jak dalece je konstrukce odolná, pak nášlapná nosnost je udávaná do cca 120kg. A povrch je vyroben z protiskluzové hmoty.

Vyráběné výšky: 105mm, 157mm, 210mm a 315mm

Uvedený systém sama používám přes šest let a opravdu mohu potvrdit, že je to část na kterou se mohu spolehnout. Kdo uvedený systém dodává na český trh bohužel nebylo zjištěno, ovšem vážnému zájemci zde uvádím kontakty ...

Prodejce:
Arnold Houben
An der Wachsfabrik 3
D-50996 Kolín


houben@netcologne.de

Výrobce:
TANOS GmbH
Verpacken, Ordnen, Präsentieren
Böttgerstrasse 10
89231 Neu-Ulm

info@tanos.de
www.tanos.de

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ



FIREMNÍ TIPY
V přednášce na konferenci SOLID Team se Miroslav Záloha ze SUIP zmínil také o nutnosti a významu technické dokumentace při revizích. Přestože jsou běžné argumenty o ztrátě nebo zastarání dokumentace, zdůraznil, že legislativa, vládní nařízení a provozní bezpečnostní předpisy, jasně stanovují povinnost udržování a aktualizace technické dokumentace. Připomněl význam dokumentace pro správné provedení revize. Hlavním bodem bylo, že revizní technik musí nejen ... Více sledujte zde!
Katalog "Rozvodnicové a rozvaděčové skříně DI01-2024-CZ" od OEZ detailně popisuje různé typy skříní pro bytové, domovní a průmyslové aplikace. Obsahuje specifikace, montážní instrukce, obsah balení a příslušenství pro skříně DistriTon (oceloplastové, oceloplechové a plastové), DistriSet (pro domovní a infrastrukturní aplikace) a DistriBox (pro průmyslové aplikace). Nabízí také informace o systémech přípojnic a náhradních dílech, včetně technické podpory a servisních služeb.
Digitalizace nás kromě jiných služeb zasypává také daty. Máme tolik dat, že se v nich často nemůžeme vyznat. O tom, co nám dnes poskytuje digitalizovaná knihovna, hovořím s Petrem Žabičkou z Moravské zemské knihovny. Žijeme v době, kdy nové publikace nevznikají, nejsou žádní autoři odborných článků. Jsme zasypávání krátkými reklamními úryvky a zdroje ke studiu nám zůstávají skryty pod tlustou vrstvou marketingových cílů. Co s tím?
Podívejte se, jak vypadá nová linka! Videospot ukazuje výrobu nosných systému na nové lince! Stavba nové výrobní haly a nákup technologie na výrobu kabelových žlabů dovoluje Koposu Kolín nabídnout zákazníkům kabelové nosné systémy vyráběné na vlastním výrobním zařízení. Jde především o nové kabelové žlaby Jupiter s mnoha technickými přednostmi a inovované kabelové žlaby Mars přizpůsobené potřebám montážníků ...
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933