Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Koho kdy samotného napadlo jaké preventivní opatření by elektromontéři a elektroúdržbáři měli provádět, aby předešli úrazům při používání ručního nářadí? Asi nikdy a nikoho, tedy vyjma bezpečáka. Ten naopak přesně ví, jaké příčiny nejčastěji vedou k ...
  • Jak naplno využít schopností programovatelných relé easyE4? Podívejte se jaké možnosti vám dávají nové přístroje. Od různých způsobů vizualizace procesů až po komunikaci s okolním světem. Ovládněte programování relé easyE4 a staňte se expertem v ...

BAEL: Podzimní pozvánka na veletrh Elektrotechnika 2006


Document Actions
BAEL: Podzimní pozvánka na veletrh Elektrotechnika 2006
odborný časopis spolupracuje již dlouhá léta se správou MSV. Musíme si uvědomit, že strojírenská výroba je více spjata s elektrotechnickými obory. Ne v malé míre jsou zastoupeny na tomto významném veletrhu elektrotechnické firmy. MSV je spojen s odbornými elektrotechnickými semináři, které se konají většinou v kongresovém centru na výstavišti. Taktéž náš odborný časopis bude při tom.
Soňa Křibská, ze dne: 10.10.2006
reklama

Úvodní slovo Jindřicha Babaríka - šéfredaktora časopisu Elektrotechnika v praxi ve vydání září, říjen/2006.

Vážení a milí čtenáři,
mám tu milou povinnost se s vámi podělit o pár dojmů a postřehů z každodenního života. Když se připravuje toto číslo, většina z vás má již po dovolené. Ti, co si ji vybírali v červenci, tak měli přehřáté léto. Další polovina prázdnin již byla deštivá a závěr se jeví jako deštivý a teplý. Důležité je, aby jste si odpočinuli a zotavili a nabytou energii dali do závěru roku. S energií není potřeba plýtvat, ale účelně ji zužitkovat.

Politická scéna je patová a já sám se o ni nyní moc nezajímám. Nejlepší řešení z této svízelné situace, dle mého názoru, jsou předčasné volby. No a pak se uvidí. Většina našich obyvatel je politickou scénou znuděna a přestává se o ní zajímat. Měli by na to naši politici pamatovat, ale obraťme minci.
Podzim každého roku je spjat s významnou událostí v oblasti strojírenství. Asi tušíte co mám na mysli, ano 48. Mezinárodní strojírenský veletrh v Brně, jehož dominantním nosným oborem je průmyslová automatizace.
Náš odborný časopis spolupracuje již dlouhá léta se správou MSV. Musíme si uvědomit, že strojírenská výroba je více spjata s elektrotechnickými obory. Ne v malé míre jsou zastoupeny na tomto významném veletrhu elektrotechnické firmy. MSV je spojen s odbornými elektrotechnickými semináři, které se konají většinou v kongresovém centru na výstavišti. Taktéž náš odborný časopis bude při tom. K dobré informovanosti na veletrhu přispívají také tiskové konference. Ať chceme, nebo nechceme, tento strojírenský veletrh se řadí mezi největší ve střední a východní Evropě. Je potěšující, že elektrotechnické firmy se poměrně hojně zúčastňují tohoto klání a tak přispívají k vysoké úrovni tohoto veletrhu.
Od 10. října začíná na Slovensku v Trenčíně veletrh ELOSYS, kterého se taky zúčastníme a je možné, že se zde potkáme. Náš stánek je v pavilonu 10 stánek C. 124.
V listopadu tohoto roku bude probíhat od 21. - 23. 11. 2006 další významný veletrh zaměřený jen na elektrotechniku pod názvem "Elektrotechnika 2006 Ostrava" na výstavišti Černá Louka. Přijďte se podívat do Ostravy, jste srdečně zváni.
Vážení a milí čtenáři, přeji Vám teplý a slunný podzim a sluníčko aby Vás zahrálo i na duši.

Více o tomto časopisu zde....

Roční předplatné tohoto časopisu je 570Kč a to včetně poštovného a balného.

 

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Jindřich Babarík BAEL
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Umíte odpovědět? Vysvětlete, proč musíme elektrické stroje chladit a co by se stalo, kdybychom je nechladili. Popište rozdíly mezi chlazením vzduchem a chlazením kapalinou. Vysvětlete, jak teplo putuje elektrickým strojem a jak nám tepelný okruh pomáhá toto teplo správně odvést. Co přesně znamená ventilace v kontextu elektrických strojů? Jaký je rozdíl mezi ...
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933