Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Evropská unie umožňuje firmám a OSVČ poskytovat služby po celé EU, aby se snížila byrokracie a zlepšila spolupráce mezi zeměmi. V Česku platí zákony, které toto upravují. Firmy mohou posílat zaměstnance na zakázky do jiných zemí a podnikatelé mohou ...
  • Konference plná informací o kybernetické bezpečnosti, bezpečnosti datových sítí, monitoringu, výstavbě sítí, legislativě a třeba i souvislostí s ai. Zajímat to nebude jen majitele firem ale hlavně techniky, kteří bezpečnost realizují. A co ti, co řeší ...

Témata pokrývající všechny uvedené oblastí

Systémy BUS, Přístroje

ABB: Novinky v systému Door Entry

  • 9.09.2015
ABB: Novinky v systému Door Entry
Novinky v domovních telefonech a přístupových systémech společnosti ABB nám na AMPERu 2015 představil zástupce firmy Pavel Mony. Jednou z novinek je například 3. generace IP Gateway. Nová generace umožňuje nejen propojení systému domovních videotelefonů ABB-Welcome se systémovou instalací KNX, ale také s chytrými telefony a tablety. Vylepšení umožňuje komunikaci přes internet prakticky odkudkoliv, kde je možné se pomocí mobilního zařízení připojit se k internetu.

ABB: Systém AudioWorld pro ozvučování interiérů

  • 16.01.2015
ABB: Systém AudioWorld pro ozvučování interiérů
AudioWorld je řada přístrojů pro ozvučování místností. Jedná se o dvoukanálový systém: v prvním kanále hraje rádio, ve druhém může hrát jakýkoliv jiný zdroj zvuku – z CD přehrávače, videa nebo třeba z televizoru. Systém ozvučí samostatnou koupelnu či toaletu, ale také celý dům nebo restauraci. Jaké prvky systém tvoří, jak fungují a jak vypadá schéma jejich zapojení, se dozvíte v přednášce Pavla Kutka v tomto článku s videospotem.

ABB: Inteligentně řízený dům s ABB-priOn

  • 15.03.2010
ABB: Inteligentně řízený dům s ABB-priOn
Znáte sytém centrálního ovládání ABB-priOn? Intuitivní a přehledná obsluha, volně programovatelná menu, modulární koncepce s řadou variabilních doplňků. Pokud plánujete pořídit si inteligentní elektroinstalaci společnosti ABB, nebo ji montujete, nenechte si tento článek ujít.

Senzory i-bus EIB

  • 24.06.2004
Senzory i-bus EIB
Co jsou to u EIB senzory? Jaké mohou senzory být? Drobný přehled některých prvku naleznete zde. Senzory převádí různé fyzikální veličiny do formátu datového telegramu, který se šíří po sběrnici.
FIREMNÍ TIPY
Dne 24. února se v brněnské pobočce velkoobchodu i-center konala výstava Voltík 2010. Pozvánku na tuto akci jste mohli nalézt i na těchto stránkách. Výstavy jsme se zúčastnili a na otázky týkající se této výstavy jsme se zeptali Milana Matějů ...
Elektroinstalační velkoobchod icenter oslavil deset let na českém trhu. Kdo jsou jeho hlavní dodavatelé? Kde všude tento velkoobchod naleznete?
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933