Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Koho kdy samotného napadlo jaké preventivní opatření by elektromontéři a elektroúdržbáři měli provádět, aby předešli úrazům při používání ručního nářadí? Asi nikdy a nikoho, tedy vyjma bezpečáka. Ten naopak přesně ví, jaké příčiny nejčastěji vedou k ...
  • S novými teleskopickými jímači je instalace jednodušší, rychlejší a dostupnější. Jímače, navržené pro snadný transport a snadnou montáž, přinášejí změnu postupů pro montéry všude. S teleskopickými jimači může jedna osoba bez problémů převézt a ...

SCHRACK: Letní soutěž 2006


Document Actions
SCHRACK: Letní soutěž 2006
Společnost Schrack připravila pro své obchodní partnery a zákazníky z řad projektantů soutěž „Naprojektuj si dovolenou!“ o zajímavé ceny z oblasti atraktivních zájezdů.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 11.06.2006

Pravidla soutěže

Podmínky účasti v systému on-line rezervace elektroinstalačního materiálu a poskytování benefitů registrovaným účastníkům společnosti Schrack Energietechnik, spol. s r.o.

Pravidla upravují systém přidělování prémiových bodů za zadání vstupních dat k dokončeným stavebním projektům s využitím elektroinstalačního materiálu společnosti Shrack a uskutečněný objednávkám elektroinstalačního materiálu a způsob čerpání prémiových bodů formou předem určených benefitů v podobě věcných cen či zájezdů. Přidělené prémiové body budou evidovány provozovatelem na osobním elektronickém účtu každého účastníka.

Osoby oprávněné k účasti v systému

Osobou oprávněnou k účasti v systému jsou právnické i fyzické osoby aktivně vykonávající architektonickou, projekční nebo stavební činnost na základě platného živnostenského oprávnění (živnostenského listu nebo koncesní listiny).

Podmínky registrace v systému (vstupní údaje)

Předpokladem účasti v systému je zaregistrování účastníka zadáním skutečných identifikačních údajů účastníka do formuláře uveřejněném v systému.

Základními identifikačními údaji pro registraci do systému jsou jméno a příjmení, identifikační číslo společnosti, telefonní číslo, emailová adresa.

Každý účastník pak při registraci zadá název a osobní heslo, pod kterými mu bude nadále umožněn přístup do systému pro zadávání informací o nových projektech při jejichž realizaci bude použit elektroinstalační materiál společnosti Schrack Energietechnik, spol. s r.o. a při kontrole stavu prémiových bodů na jeho osobním účtu. 

Přidělování prémiových bodů v systému, jejich evidence a realizace objednávky

Každý účastník obdrží při zadání vstupních dat projektu s využitím elektroinstalačního materiálu společnosti Schrack Energietechnik, spol. s r.o. prémiové body. Data k jednotlivým projektům zadá účastník formou vyplnění formuláře uveřejněného v systému s uvedením celkové kalkulované ceny elektroinstalačního materiálu. Za vložení dat k projektu v rozsahu určeném ve formuláři obdrží účastník prémiové body. 

Na základě vložení vstupních dat k projektům bude účastník kontaktován obchodním zástupcem. V případě uzavření dohody a následné realizace zakázky v podobě provedení závazné objednávky elektroinstalačního materiálu společnosti Schrack Energietechnik, spol. s r.o. k realizaci předmětného projektu, obdrží účastník prémiové body v závislosti na ceně skutečně objednaného elektroinstalačního materiálu, a to ve výši 0,8 % konečné hodnoty zakázky. 

Benefity a způsob jejich výběru a užití

Účastník může za prémiové body obdržet od provozovatele následující benefity:

  • Poukázka na zájezd – v hodnotě 1000 bodů
  • Poukázka na zájezd – v hodnotě 5000 bodů
  • Poukázka na zájezd – v hodnotě 10 000 bodů

V případě, že účastník má zájem o využití benefitu, kontaktuje písemně nebo emailem provozovatele s určením požadovaného benefitu. Provozovatel je povinen do 14 dnů od obdržení žádosti předat účastníkovi požadovaný benefit. Po předání benefitu odečte provozovatel z osobního účtu účastníka prémiové body ve výši odpovídající účastníkovi předaného benefitu. Účastník je oprávněn požádat i o předání benefitu v hodnotě, která nedosahuje aktuálního stavu prémiových bodů na účtu účastníka. V takovém případě mu budou provozovatelem odečteny z účtu prémiové body ve výši odpovídající hodnotě předaného benefitu. 

Doba provozování systému

Provozovatel neomezuje dobu trvání systému on-line rezervace elektroinstalačního materiálu. V případě následného omezení doby provozu systému budou o této skutečnosti účastníci systému informování uveřejněním změny podmínek na serveru www.schrack-soutez.cz. V případě ukončení provozu systému budou účastníkům předány benefity odpovídající aktuální výši prémiových bodů na účtu účastníka.

Účastník je oprávněn kdykoliv v průběhu doby provozování systému zrušit svou registraci. 

Osobní údaje

Společnost Schrack Energietechnik, spol. s r.o., jako provozovatel serveru www.schrack-soutez.cz a rezervačního systému garantuje bezpečnost účastníky poskytnutých dat. 

Tyto informace jsou nezbytné pro identifikaci účastníků a slouží k realizaci nutných systémových, obchodních a účetních operací, správnému vedení účtů a komunikaci s účastníky. Data účastníků jsou důvěrná a nebudou provozovatelem poskytnuta žádným subjektům. Společnost Schrack Energietechnik, spol. s r.o. garantuje, že je neprodá, nepronajme ani jinak neposkytne žádné třetí straně.

Svou registrací v on-line systému účastník souhlasí se zpracováním osobních údajů společností Schrack Energietechnik, spol. s r.o. k marketingovým účelům, zasíláním obchodních nabídek na e-mailovou adresu uvedenou jako kontaktní (četnost zasílání také nabídky je maximálně 1x/týden).

Společnost Schrack Energietechnik, spol. s r.o. je vázána při nakládání s osobními údaji jednat v souladu s ustanoveními zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a je registrována u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Více ...

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Schrack Technik spol. s r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933