Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Konečně technický sešit do kterého radost pohledět! Nezabývá se jen neustálými novinkami ale tím základním! Jak všechny ty nové věci upevnit. A samozřejmě zase dle nějakých pravidel, norem a s pohledem na strávený čas a investované peníze. Možná to ...
  • Víme, že spotřebiče by neměly být připojeny na jeden obvod tak, aby jejich celkový výkon překročil kapacitu obvodu, jinak může dojít k jejich odpojení z důvodu přetížení. Některé domácí spotřebiče, jako je pračka, sporák nebo myčka nádobí, vyžadují ...

NOARK Electric na mezinárodním veletrhu AMPER 2012


Document Actions
NOARK Electric na mezinárodním veletrhu AMPER 2012
Po úspěšném vstupu na český a slovenský trh, zavítá společnost NOARK Electric i na veletrh Amper 2012 na brněnském výstavišti. Co je hlavním cílem jejich premiéry na tomto prestižním veletrhu?
Komerční sdělení, ze dne: 24.02.2012
reklama

 

Společnost NOARK Electric je celosvětová firma zabývající se vývojem, výrobou a distribucí elektrotechnických přístrojů a komponentů, je součástí nadnárodního koncernu s více než 25 tisíci zaměstnanci. Regionální centra v Šanghaji, Praze a Chicagu řídí aktivity na jednotlivých kontinentech. NOARK Electric investoval miliony eur do vlastního produktového vývoje a pracuje s nejnovějšími technologiemi a výrobními prostředky. Na celosvětový elektrotechnický trh přinášíme zcela novou příležitost, nadstandardní záruky a bezkonkurenční péči pro naše zákazníky a obchodní partnery.

Po úspěšném vstupu na český a slovenský trh, kdy se podařilo jen v České republice prodat do konce minulého roku 400 tisíc pólů, expanduje společnost i do okolních zemí. Ještě v prosinci 2011 otevřela své zastoupení v Rumunsku a v Polsku. Kromě těchto zemí dodává NOARK v současné době produkty i na trhy Litvy, Lotyška, Estonska, Chorvatska, Srbska, Ukrajiny či Maďarska.

Veletrh Amper 2012 na brněnském výstavišti bude evropskou veletržní premiérou společnosti NOARK Electric. Hlavním cílem společnosti NOARK Electric na veletrhu Amper je budování silné evropské značky v oblasti elektrotechniky.

 

Sledujte kdo vystavuje na AMPERu 2012 zde ...

 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
TERINVEST s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933